Vi lurade honom, men gladare unge har jag inte sett!

Min älskade underbara Adam ♥ Igår fyllde han 10 år 🎈Helt otroligt att åren gått så fort, det säger jag ju så fort någon av barnen fyller år 😅 Men faktum är att det det går väldigt fort.

Jag minns när Adam föddes, vi var ganska säkra på att han skulle vara en flicka. Men han kom ut och visade sig vara en pojke, Micke blev lite chockad och upprepade flera gånger att hon har ju snopp!? Haha 😂

Adam är en kille som går ihop med alla, och har väldigt lätt för att få kompisar. Ibland är han riktig busunge, och humöret kan gå upp och ner väldigt fort ibland, men samtidigt är han så medveten om vad som är rätt och fel. Adam är en väldigt känslig kille och han har lätt till tårar när han blir ledsen. Han känner stor empati för sin omgivning och han har ett stort hjärta. Han är väldigt allmänbildad, vet och kan saker som jag inte hade en aning om när jag själv var tio år. Är så otroligt stolt över min Adam.

Kalas5

Vi firade med ballonger och korv med bröd, hehe. Morsan vi gör något enkelt! Sen blev det tårta och kakor. Huset fullt med alla nära och kära ♥

Kalas2

Kalas1

Oklart om Victor ger mig fingret medvetet? Detta härliga kaos, jag älskar det!

Kalas4

Toffie den bortskämda lilla nallebjörnen. Hon vill vara i centrum och är såklart i centrum. Hon sitter alltid i ”morfars” knä när han är på besök 🙂

Kalas6

Den här födelsedagen var den bästa Adam någonsin varit med om sa han. Svårt att toppa det till nästa gång han fyller jämt kanske 😅😍 Syskonen lurade i Adam att han skulle få en cykel. Det enda han önskade sig var en elscooter men det hade vi sagt sedan länge tillbaka att det absolut inte skulle bli. Han förstod såklart, och även om han blev lite ledsen så förstår han att det kostar alldeles för mycket pengar.

Han fick stå med tröjan över ögonen bredvid mormor, och undertiden så smög Micke och barnen in i sovrummet och hämtade det han önskade sig allra mest i världen. Ni kan ju tänka er hur han reagerade när han till slut fick sin elscooter 😭❤️

Kalas8

Kalas9

Den lyckan! Jag fick tårar i ögonen och det fick vi nog allihop. Adam blev helt stum och kramade om mig sååå hårt. Han trodde inte sina ögon, han tackade och tackade. Ni hade ju inte behövt sa han sen i andra andningen.

När man bemöts av den tacksamheten så blir man glad. Men ännu gladare var nog Adam.

Kalas10

Kalas11

Nu är Adam en i gänget, många av grabbarna på gatan har en elscooter. De har gjort en liten bana som de åker runt på.

Just i skrivande stund så har vi kalas i dagarna två, vi har ju en liten tjeja som fyller fyra idag. Nu ska vi festa på tårta, tittar in senare om klockan inte blir för mycket.

Kram / Madeleine

 

 1. ett tips är att sätta på lyse på den! då tas den/blir reggad som vanlig cykel och polisen kan inte säga något om de bli stannade på vägen! =) Noga uppkollat från en som också skaffat sådan till barnen.. =)

  1. Jo de kan polisen om den färdades fortare än 20 km i timmen max 250 watt
   Mer watt, går köra fortare räknas det som moped och då är det 15 årsgräns.

   Dock är det väldigt oklart ang elscoter de ligger i gråzonen och oklart egentligen vad som gäller men antar att tydligare regler kommer komma.

 2. Det lät verkligen som en toppendag för er tioåring! Jag har själv en tioåring i huset, området vi bor i är väldigt backigt och så 2 km cykel till skolan – kanske en elscooter skulle vara nåt för min son. Hur fort kan den gå? Tipset med lyse var bra 👍🏼

  1. Det beror på vilken styrka/watt man köper/väljer. Den Adam har är 1000 watt och han kan åka upp till 38kmh men väldigt många har en knapp så man kan välja hög eller låg, dvs att man ställer in den så den inte går så fort.
   Man kan åka ca 2,5 mil på ett batteri.

   Tror det skulle vara perfekt till din tioåring 😀

   1. Tyvärr är det ju inte åldersgräns på de där.
    Men ska han köra lagligt så är det max 20 km som gäller annars räknas det som moped och då är ni helt klart ”ute och cyklar”

 3. Vilken lycka att få det man önskar mest❤️det är så härligt att se er sammanhållning❤️tänk om alla barn kunde få det.Lycka till med nästa födelsedag som är ert charmtroll som fyller 4år Kramar till er❤️

 4. Härligt med scooter.
  Skall det klassas som cykel så få batteriet inte vara högre effekt än 250w.
  Enda gången man får ha större batteri är om du har det som handikapp assistans.
  Men vilken grej=)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..