Fina gardiner, besök och kom och träffa oss på mässa i helgen!

Inlägget innehåller reklamlänkar

Nu ska jag visa er hur köket blev efter mitt lilla gardinlyft. Textilier gör så himla mycket för helheten i ett rum. Och som jag skrev så är de här gardinerna lite mera vågade mot vad jag annars skulle valt. Men efter att ha sett dom hemma hos mamma så fastnade jag för dom direkt.

Vad tycker ni? Visst blev det fint?

Gardin1

Gardin4

Gardiner3

Jag blev så himla nöjd med gardinerna, det blev mera ombonat nu till hösten. Och jag älskar ju gröna och blåa toner så det blev en perfekt kombo i köket.

Det bästa är också att dessa fina hissgardiner enbart kostar 99 kr, alltså hur bra!? Ni kommer direkt till gardinerna om klickar HÄR! 

Gardin5

Gardin6

Fick även ett grillset med handske och grytlapp, så nu ska jag köpa en hängare till köket där jag kan hänga dessa. Har tänk länge att köpa en hängare likt den vi har sovrummet till köket. Tycker det är fint att hänga detaljer på en sådan. Det blir mera personligt.

Vill man hellre ha lite ljusare gardiner så finns de här också med vit bakgrund. Min söta lilla mamma överraskade mig med att ha köpt även dessa till mig 🙂 De blir fina till våren tänker jag. Du hittar dom HÄR! 

Vi fick besök av fina Veronica idag, hon väntar sitt åttonde barn och har gått halvvägs. Det kan man inte tro när man ser henne, hon har en nätt liten mage. Konstigt det där hur olika alla är som gravida. Min kropp sväller upp som en ballong och jag går alltid upp en massa vikt under graviditeten. Ja men undantag för när jag väntade William, då syntes det inte att jag var gravid överhuvudtaget. Folk runtomkring blev mig blev chockade när jag sen en dag kom och gick med barnvagn. Min barnmorska sa att det kan ha att göra med vem man väntar barn med. Och ja det kan jag verkligen hålla med om, jag som har barn med olika har verkligen upplevt mina graviditeter på olika sätt beroende på vem jag väntat barn med.

Dossel1

Här sitter Tuva-li och lilla Esther och myser på pooldäcket. Veronica kör FaceTime med sin äldre dotter Melina som blir guidad i hur man skaffar swish. Buster och Devil springer efter bollar. Jag försökte fånga Buster på bild när han springer, han ser så goofy ut hahahah. Vårt älskade yrväder!

Dossel2

Dossel3

Esther den lilla godbiten tyckte inte alls om att Toffie tog hennes mamma. Tårarna bara trillade nedför hennes kinder, så gav hon mig blicken snällatabortdinhundfrånminmamma.

Dossel4

EmmyLou var överlycklig, äntligen kom hennes älskade Theo på besök. Till en början var hon lite blyg men sen släppte det.

Dossel5

Dossel7

Toffie tröttade ut Buster med lite katt och råtta lek. Det finns inget som är så roligt som att jaga den där stora svarta lufsen. Veronicas största son och hans flickvän kom också på besök. De båda blev överförtjusta i Toffie, den där lilla ärtan gör alltid intryck på folk.

Dossel6

Ikväll har vi packat våra resväskor, imorgon ska vi nämligen ut på en liten tripp. Vi har blivit inbjuda att gästa Adria roadshow nere i Västervik på Västervik restort. Det ska blir så himla roligt! Jag älskar Västervik Resort ♥ Det är så härligt att vara där!

Event adria klar
Det skulle vara superkul om ni också skulle vilja komma dit! Ni hittar bra erbjudande på Västervik Resorts hemsida om just den här mässan. Har ni redan en husvagn? Ja dra dit den och bo billigt i helgen, eller funderar ni på att köpa husvagn? Kom dit över dagen vetja 🙂 Klicka HÄR för att läsa mera!

Hoppas vi ses! Det skulle vara så roligt att få träffa några av er där.

Kram / Madeleine

 

  1. Hej!

    Fina gardiner. Vi har likadana fönster som er, 180 över hela och 140 över varje fönster. Jag kollade på gardinerna och tänkte att det måste vara en som är 180 till oss, inte så snyggt med 2 st. Men så kollade jag på dina bilder igen och såg att du har det och det ser ju inte konstigt ut… Finns inte så många hissgardiner som är 180 breda så oftast kanske man har 2 st 140? Frågar dig för du är ju väldigt duktig på inredning. 🙂 Jag har aldrig haft hissgardin förut utan bara vanliga längder. Har du lust att göra något inlägg med bilder på vad du har för gardiner i dina andra fönster skulle det vara intressant.

    1. Karin jag gjorde det när jag hade hjälpt klart min dotter som behövde hjälp samtidigt som jag hjälpte min stora dotter så trösta jag min yngsta så du behöver inte va orolig hjälpte och trösta samtidigt😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..