Skräckfilms karatärer och magiskt vackert!

Sitter i en stuga i Västervik. Det är så himla mysigt, som jag älskar det här stället. Västervik Resort ♥ Det står tända ljus på bordet och barnen sover. Vi sitter och pratar gamla minnen och bara har det bra.

Vi bor i en stuga som vi aldrig bott i förut, Krokö heter stugan. Den är helt ny. Två våningar, 8 bäddar och väldigt mycket utrymme. Köket är ljust och tidigare ikväll när solen gick ner kom solen in genom köksfönstret på ett sätt som gjorde det hela magiskt vackert.

Jag rotade fram kameran på en gång för att föreviga stunden. Hade tänkt visa er, men snopet nog så funkade inte kabeln från kameran till nya datorn. Jag svor lite grann, jag som hade tänkt uppdatera er hela helgen med härliga bilder.

Jag ska söka lite på nätet för att se vilken kabel som kan funka, alternativ en minneskortläsare eller ännu smidigare kanske en billig adapter!?

Nåja, vi har det oförskämt bra. Vi njuter. Barnen har varit allt annat än lugna hela eftermiddagen och kvällen. Som de har längtat efter den här helgen. Det som också är så bra är att vi bor precis bredvid lekparken. De större barnen kan springa dit själv och leka, samtidigt så kan vi ha ett öga på dom.

Imorgon väntar mässan i några timmar. Mickes högsta dröm är att ha en husvagn igen. Kidsen måste få uppleva det härliga livet i en läderkula! Det finns fasen inget bättre 😄 (jag ska inte ens skriva det andra ordet som Micke sa, utan någon som helst nedvärderande baktanke egentligen. Men det finns ändå människor som tar illa upp. Konstigt tänker jag ibland om man ska hårdra det hela. Hade det varit en komiker som skämtade med ett ”opassande” ordval så hade det liksom blivit mera acceptabelt på något sätt.) Ja husvagn är det bästa Micke vet. Så många historier jag har hört om Familjen Ilmruds härliga campingliv här nere i Västervik på Lysingsbadet som de fortfarande heter för dom. Jag vet inte hur många år de hade sin husvagn här nere på Västervik Resort? Det var väldigt länge vet jag i alla fall. När jag och Micke Träffades för snart 13 år sedan så tog han med mig hit till Västervik till familjens stora Adria husvagn.

Det har verkligen sin charm att bo i husvagn. Det ska bli roligt att få se de nya modellerna imorgon. Vem vet jag kanske förälskar mig i någon fin vagn. Sen tvingar jag hela familjen på en Sverigeturne haha😂 Då kan vi omkring i hela landet och träffa alla mina härliga bloggläsare.

Mathilde-bus hittade mina glasögon idag. Vips så blev hon en otäck liten Clark Kent! Titta på bilderna här nedan, den ena bilden roligare än den andra.

Tildis30

Tildis34

Superglad!

Tildis36

Tildis32

Visst sjutton ser hon lite läskig ut 😅 Alltid någon skräckfilms karaktär som har sådan här ”glajjor”. Tur hon är söt min lilla busunge.

Tildis33

Tildis35

Tildis31

Nu har klockan blivit så mycket så det har blivit dags för att krypa ner i sängen.

Ta hand om er 😘 Vi hörs imorgon igen!

Kram / Madeleine

 1. Den stugan bodde jag och min familj i för drygt en månad sedan, väldigt mysig stuga. Hade aldrig varit på Västervik Resort innan men åkte dit efter att ha läst dina rekommendationer i din blogg 😀och jag håller med dig att det är väldigt trevligt där.
  Önskar er en härlig vistelse!

 2. Nu ska jag vara lite ”negativ”
  Husvagn, aldrig mer med blöta kläder och hundar. Luktar stekos av allt, om man så lagar mat i yttertältet.
  Ska man hyra vagn, kan man hyra stuga billigare och ska man köpa vagn kan man hyra stugor i flera år för vad en vagn kostar.
  Visst, mysigt, njae, kanske. Men ingen fred och ro för nån.
  Sen detta med ungar och glasögon, hoppas dina är billiga.
  I ett obevakat ögonblick fick barnet tag på mina och det var 9000 kr åt helvete. Tur jag hade försäkring.
  Efter detta är det BIG no no som gäller ungar och glasögon.
  Visst, det ser roligt ut och både de och vi kan tycka det men det är dyra ”leksaker”.
  Hoppas dock er vistelse är fortsatt trevlig och ser fram emot bilder på boendet främst.
  Ha det gott !

 3. Der går mycket snabbare att tömma kameran, genom att antingen sätta in minneskortet rätt i datorn om det är möjligt, eller minneskortläsare.
  😊

  1. I de nya MacBook Pro kan man inte sätta i något minneskort. Minneskortläsare funkar bra men det gör sladden också 😀 Hittade en adapter till slut 🙌🏼 Men man blir ju lite handikappad när det inte går 😅🙈

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..