Ta bort mörka ringar under ögonen! Och bekväma jag…

Innehåller reklamlänkar

Mörka ringar under ögonen kan man få av olika anledningar har jag läst mig till. Man sover för lite, eller för mycket. Äter mindre bra mat. och ibland pga sjukdom. Åldern påverkar väl en del också.

Jag tycker jag ser så trött ut av mina mörka ringar under ögonen. Jag har ju världens sämsta hy, på riktigt är den så dålig alltså. Och så ska jag också åka på mörka ringar under ögonen nu också. Och en jäfla massa rynkor hahaha. Det går utför nu tror jag minsann!?

Men om jag ska vara lite allvarlig nu, det är faktiskt så att min hy blivit riktigt kass och därför så provar jag lite av varje för att se om det hjälper. Lägga mig under kniven känns inte aktuellt. Ansiktsmaskerna som ger huden extra mycket näring och återfukt har blivit mina favoriter. Jag vet inte om jag inbillar mig men jag tycker att det blir skillnad.

Idag köpte jag dom här DARK CIRCLE REDUCER minimizing patches. Nu ska jag testa dom ett par gånger så får vi se om de kanske kan trolla bort lite av de mörka ringarna. Hittade några tips på nätet och ett av dom tipsen var att lägga in sin ögonsalva i kylskåpet. När man då smörjer sig så kyler det de mörkar ringarna under ögonen och ev svullnad lägger sig. Kanske värt att testa?

Har ni några bra produkter som ni använder som ni vill dela med er av? Jag är ju en färsking när det kommer till sådant här. Alla tips tages emot tacksamt ♥

mask3

mask4

Titta inte på håret nu! Jag färgade det idag och ja, som alltid så blir jag lite gul innan jag fått i ordning på det (matchar skorna haha). Jag har bestämt mig för att bli grå. Vad tror ni om det? Är väldigt förtjust i kalla färger som ni vet, så nu tänkte jag bli kallt blond (som vanligt), fast sen ännu mera åt det gråa hållet. Jag hoppas jag lyckas på egen hand, men det märks.

Men det var inte håret jag skulle visa er. Jag älskar kläder, det är bland det roligaste som finns. Och även om jag gillar att klä upp mig så är det bästa som finns att vara riktigt riktigt bekväm. En tunika är alltid skön, speciellt om det är 30% rabatt på den. Nejvars de är ju alltid sköna men det är faktiskt 30 % rabatt på den nu och kostar bara ett par hundralappar. Ni hittar den HÄR!

mask2

Det finns matchande byxor, det är 30 % på de också just nu och kostar bara 174kr ni hittar dom HÄR!

mask1

Jag är galen i sådana här set. Det bästa som finns! Man kan vara både bekväm och faktiskt ändå se okej ut.

Måste passa på att visa min vinterjacka som jag beställde också. Bästa köpet på länge! Den kostade 559kr det var 30% rabatt på den med. Jag har ringt runt till alla mina vänninor, min mamma och grabbarnas flickvänner och sagt att de alla ska klicka hem en likadan vinterjacka. Jag beställde blå, men den finns i svart också. Alltså jag är så nöjd! Den satt som en smäck 😀 Passade mina former perfekt dessutom. Motsvarade mer än vad jag förväntade mig om jag ska vara ärlig. Ni vet man ser något som ser supersnygga ut på nätet och på modellerna. Sen när man får hem varan så sitter den inte alls lika snyggt som när man såg varan på nätet och så blir man besviken. Det här var tvärtom! Den var verkligen så fin som den är på bild! Ni hittar jackan HÄR! 

Men passa på att fynda för den kommer säkert sälja slut!

b

Om man inte gillar just den här stilen och modellen på jacka, så kan ni hitta en massa andra snygga HÄR! Och många är det väldigt bra rabatt på just nu!

Jag ska fota jackan så ni får se hur den ser ut på mig.

Jag har en liten Mathilde som ligger och sparkar bredvid mig i sängen. Hon har inte somnat ännu. Det blev kanske en alldeles för sen middagslur idag? På kvällen var vi och hälsade på hos min vännina Veronica och hennes godingar till barn. Lilla Esther på 1 år körde FaceTime med sin storasyster Melina, det kan vara bland det gulligaste jag sett. Hon pratade, pussade och tjoade med telefonen, sen drog hon en liten dans på det. Mathilde tyckte det var roligt att träffa en kompis, kan ju vara därför hon är extra mycket uppe i varv ikväll.

Men nu ska jag pussa lite på henne så somnar vi nog snart ♥

Kram / Madeleine

 

 

 1. Carina skriver:

  Älskar dina kläd tips, snyggt till vettiga priser 😀 mer sånt.
  Hur var den grå dressen i storlek ??

  1. Vad roligt att du gillar det 🙂

   Generösa i storlek, och det gillar jag! Precis som jackan också var 🙂

 2. Ida skriver:

  Hur gör man för att få jackan för 559 ?
  Den kostar ju över 700..

  1. De höjde den precis! Sååå typiskt 🙁 Jag som skull köpa samma i svart också för jag gillade jackan sååå mycket! Men jag kommer köpa den ändå, sällan jag hittar en jackan som jag tycker sitter så bra!

 3. M skriver:

  Jackan jättefin.
  Men du ( och alla andra unga kvinnor ) varför i hela friden vill ni färga er GRÅ. För det första så är det faktiskt så att alla passar inte i det och för det andra, den dagen kommer när du blir grå ändå och det ska du veta, då vill du inte vara grå. 😉😂
  Färga inte håret för tätt nu bara så det slits.
  Du har så fint hår! Varför inte bara låta din egen färg få chansen?

 4. Lovisa skriver:

  Riktigt fin jacka, ser både bekväm och snygg ut 👍

 5. Jag gillar Body shops ögongele, den
  har jag i kylen. Tycker den är jätteskön!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..