Dans och krans!

Igårkväll hade tjejerna dans i vardagsrummet. Småsyskonen ser upp till sin storasyster och vill göra precis likadant som henne. Det är så roligt att titta på dom. Charlie och Colin, tycker också det är roligt men de höll sig bakgrunden.

Engla-Freja lär dom koreografin som hon har lärt sig i sin dansgrupp.  Vi var på dansuppvisning förra veckan, kom på att jag har glömt visa er det. Ska göra det så fort jag fört över bilderna 🙂

kväll1

kväll2

Mathilde är inte sen med att svänga på höfterna. EmmyLou kör sitt egna nummer, allt som har med balett att göra. Det är nog den filmen som går mest varm här hemma – Ballerina. Kika på den ihop med barnen, charmig film.

kväll3

kväll4

kväll5
Det hela går lätt lite över styr 😅 Snart hoppade de från bordet och gjorde det ena mera tuffa hopp än det andra 🙈 Busungar!

kväll7

kväll6

Jag som hade tänkt att vi bara skulle pyssla lite stillsamt. Ibland får man välja sina fajter. Men de hade ju så roligt och då får man helt enkelt blunda lite för sådant som de vanligtvis inte får göra.

Jag köpte blommor och en ring häromdagen på viblomman våran lokala blomsterbutik. Tänkte vi skulle göra våra egna kransar som vi ska dekorera hemmet med. Vi testa lite igår bara för att se hur det blev. Tuvis var ett riktigt proffs, vi satt länge och pysslade. Det blev superfint.

kväll8

kväll9

Här kan ni se lite av hur det blev. Det finns så mycket man kan pynta med beroende på årstid. Eukalyptus passar alltid. Man kan sätta en liten ljusslinga i nu till vintern. Och vet ni idag är det ju bara två månader kvar till jul så då får man tjuvstarta lite med ljusslingor tycker jag 😉 Vi hörs senare så ska ni få se bättre bilder och resultat av våra kransar!

Kram / Madeleine 💗

  1. Malin skriver:

    Spelar Engla-Freja fortfarande handboll? Mina tjejer spelar och det är ju så roligt 😃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..