Pannkakor och det roligaste jag vet!

Mina älskade små sjuklingar. De är så snälla fast de inte mår bra. Engla-Freja är hjälpsam, hon är lite som mig blir stressad över minsta   lilla oordning. Så idag har hon gått omkring och städat här hemma. Hon skäller på sina småbröder, ja sin storebror med. Hur svårt kan det vara egentligen att bara plocka undan sitt skit!? Det var med en viss tjurig som hon sa till dom. Jag blir så full i skratt, det är som att höra sig själv 😬🙈

Jag lovade pannkaksfrukost imorse, eller det blev mera brunch. Det händer aldrig, eller väldigt sällan att jag gör pannkakor. Men ibland så, och ni kan ju tänkte er hur glada barnen blev. Jag tycker det är mycket smidigare att göra våfflor, typ samma sak va? Fast våfflor är mycket godare tycker jag. Men allt för barnen ❤️

Mathilde tyckte jordgubbarna såg inbjudande ut, pannkakorna kunde syskonen få ha för sig själva. Hon är så kräsen när det kommer till mat. Det går inte att servera vad som helst till damen.

pannkakor1

pannkakor2

Men det var väldigt roligt att få vara med och sockra pannkakorna.

pannkakor3

pannkakor4

Bland det roligaste jag vet är att fota detaljbilder och framför allt mat och bakverk. Det är så jäkla roligt! Tänk att få ge ut en bok med Wille, med några utav familjens paradrätter. Och samtidgt få producera fram fantastiska bilder. Vilket projekt 💁🏼‍♀️

pannkakor5

Någon gång kanske, det är en dröm utav många drömmar!

Kram / Madeleine

  1. Andrea skriver:

    Tycker ja verkligen ni ska göra, tänk vilken grej 😍

  2. Håller med föregående:Köör,det kommer att bli jättebra👍❤️

  3. Men köööör!!! Jag skulle gärna ha den kokboken hemma ❤️

  4. Lotte skriver:

    Ja det tycker jag ni ska göra, ge ut en kokbok 😉 Ni verkar vara haj i köket och du är grym på att fota!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..