Halloweenfest i Berg!

Vilken grym kväll vi har haft! Vi är alla så himla glada efter halloweenfesten Mickes bror Johan arrangerade i Berg. Johan och sen en tjej fixade världens jäkla partaj! Det hela var nog inte tänkt att bli så stort som det blev, men ja Johan räknade med att det skulle komma ca hundra ungar. Jag räknade inte, men väldigt många kom det 🙂 Allt detta för barnen skull ♥ Jag tycker det är helt fantastiskt gjort att greja med ett sånt här stort projekt. Många föräldrar på plats hjälptes sen åt och hade roligt ihop med barnen.

Discolampor, hallowendekoration, musik, godis, dricka, spökvandring och som pricken över i:et så kom det också superhjältar. Bästa kvällen någonsin uttryckte barnen i bilen på vägen hem. Vi bidrog med lite läskig rökeffekt, vi köpte en rökmaskin förra året och den kom väl till användning.

Adam och Engla-Freja åkte dit tidigare och hjälpte till.

fest1

Tuva-Li tycker det lite otäckt att bli sminkad. Hon var så orolig innan festen om hon skulle klara av att bli sminkad. Men vi var försiktiga och resultatet blev superläskigt! Hon var så nöjd över sitt utseenden 🙂

fest6

fest7

Ett tag var det kö in, många förbipasserade undrade nyfiket vad det var för tillställning. Johan kanske skulle extraknäcka som Bergs nya festfixare 🙂

fest15

Inne på discot vare det full ös. Barnen dansade, hoppade och sprang omkring. Alla var glada och det hände förvånansvärt inga olyckor.

fest4

fest8

Här försöker Johan få lite uppmärksamhet från ett gäng danssugna barn. Det hade blivit dags för spökjakt!

fest9

Ett gäng sådana här otäcka barn låg gömda längst vägen 😀

fest3

Efter spökjakten blev det disco en stund men efter det så kom ett gäng välkända superhjältar som minst sagt gjorde succé!

fest10

fest11

fest12

Alla barnen flockades runt hjältarna. Alla ville kramas, känna och klämma på dom ifall de verkligen var på riktigt. Charlie blev väldigt fascinerad i spindelmannen. Han släppte honom inte en sekund.

Superhjältarna gjorde alla barnen såå otroligt lyckliga! Fint att de ville ställa upp en lördagkväll och överraska barnen.

fest13

fest14

Efter festen hjälptes vi åt att städa, sen styrde vi bilen mot Motala igen. Vi alla tände ljus på kyrkogården för min pappa ♥

Hoppas ni haft en lika fin lördag som vi haft!

Kram / Madeleine

  1. Johanna skriver:

    Vad roligt! Vilken osjälvisk grej att göra för barnen!🙌🏻❤️

    1. Verkligen en helkväll som var roligt både för barn och vuxna 😀 Hoppas att det blir en tradition <3

  2. Vad underbart med människor som vill ha roligt stora som små🎃☠️Man ser på bilderna hur kul det var tänk om alla tänkte så ”hur trevligt skulle inte vårt samhälle bli,inte som nu med för mycketvåld och elände”Vi måste bli bättre att ta hand om varandra❤️😘må gott Kram!!

    1. Verkligen 😀 Tillsammans kan man göra så mycket roligt och givande, håller med dig AnnLena. Ha en fin söndag <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..