Precis när jag behövde det!

Just nu sitter vi i bilen på väg till Linköping. Vi ska äta den traditionella kalkonmiddagen hemma hos Mickes föräldrar.

De stora barnen är hemma. Wille sov över hos en kompis natten till idag och de lanade så han var aning trött när vi hämtade honom. Hans flickvän Amanda sov över hos oss och hade tjejkväll med Engla-Freja. De dukade upp med godis och chips, och de blev nog kanske lite sent för dom också. Engla-Freja sitter  nämligen och gäspar bak i bilen.

Victor var på fest igår, han hann ångra sig både en och två gånger innan han till slut kom iväg. Jag vaknade av att han trillade in framåt småtimmarna.  Han var inte särskilt tyst, jag hörde hur han började gosa med hundarna. Sen tog han med dom ut i trädgården.

Det där med små barn och stora barn 😅 Jag har sovit som en kratta och känner mig allt annat än pigg. Därför känns det extra härligt att bli bortbjuden på middag idag. Efter middagen så har vi blivit bjudna på halloweenfest i Berg. Mickes bror Johan har styrt upp ett jättekalas för alla barn. Det skulle tydligen komma en massa barn. Min utklädnad är klar, behövs inte mycket smink idag. Går under namnet zombie och kommer som jag är 😂 Älskar när naturen har sin sköna gång utan att man behöver anstränga sig. Hade dock varit mera fördelaktigt för min skull om det hade varit halloween året om haha.

Igår var jag i Vikingstad och fick krama om fina Emelie. Precis när jag behövde det! Alltid härligt att umgås med Emelie, vi skrattar alltid mycket!

vänner1

Vi planerar att åka iväg på en resa ihop med barnen. Eller ja vi drömmer om det, så himla roligt vi skulle ha.

vänner2

Nu är vi framme i Linköping, ville mest bara titta in och säga hej och önska er en fin lördag 🖤

Kram / Madeleine

  1. Lars Os skriver:

    Trevligt med kalkonmiddag! Mums!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..