Världens bästa pappa!

Idag (igår) är en sådan dag när jag saknar min älskade pappa lite mera. Hade han levt så hade han bjudit över oss på köttbullar och sen hade han busat med barnen tills han stupade. Han hade säkert också dragit på någon svängig låt med saxofontoner i.

Det är så tomt utan pappa, kommer aldrig vänja mig vid det stora svarta tomrum han lämnat efter sig. Det finns så mycket jag inte hann säga. Men även om han fattas mig väldigt mycket så vet jag att han har det bra och det tröstar mig. Jag tror också att han fortfarande finns med oss ibland. Jag får en känsla av det i alla fall. Någon gång i framtiden så träffas vi igen.

Den här dagen handlar inte bara om saknad. För vi har ju en alldeles egen pappa som vi har firat 💕 Micke är en fantastik pappa! Inte bara åt hans biologiska barn, utan till alla barn i familjen. Han har aldrig någonsin gjort skillnad på barnen. Det är jag väldigt tacksam för, barnen har rätt till två föräldrar.

Tyvärr så finns det pappor, inte ens värda att bli kallade pappor som struntar i sina barn. Ofattbart nog. Det däremot gör väldigt ont i mig. Även om vi alltid ”klarat oss” utan dom så kommer det alltid finnas frågetecken hos barnen, och det kommer ju aldrig vara barnens fel. Aldrig. Det är helt och hållet upp till varje förälder att ta sitt ansvar.

Men, vi har turen som har en utav de bästa papporna. Han kommer alltid finnas där oavsett vad 💗

farsdag1

Den här pappan är också ett proffs på att laga köttbullar och det var precis det vi firade farsdag med. Vissa traditioner för man bara vidare helt enkelt ☺️ På eftermiddagen fick vi besök av Mickes bror och syster. Det blev fullt hus.

farsdag2

Det här är egentligen ett paket som var tänkt till julafton. Älskar när man får med vackra presentförpackningar när man handlar. Har köpt flera stycken.

dermosil13

dermosil11

På kvällen så åkte vi förbi hemma hos min mamma och Håkan. Vi uppvaktade Håkan med en fin bukett kärleksört. Min mamma kunde inte fått en finare man och jag och barnen kunde inte haft en bättre ”morfar” och plastpappa ✨🙏🏼 Hoppas ni också hade en fin farsdag!

Kram / Madeleine

 1. Johanna skriver:

  Dermosil har så bra produkter, älskar dom! Gillade han dom?

 2. Andrea skriver:

  En dag som ja med tycker är så ofantligt jobbig.
  Jag tände ett ljus på min pappas grav och drömde om en kram från honom ❤️

  Tur jag har världens bästa ”extra pappa” som fick kramar och present samt att få fira min man, Ofhelias pappa lite extra ❤️

  Kram ❤️

  1. Åhh känner med dig, och jag drömmer också om dom där kramarna ❤️

   Tänker på dig! Stor kram

 3. M skriver:

  Ursäkta att jag frågar ( du behöver naturligtvis inte svara)men vart tog de två andra papporna vägen?
  Vet ju att ni firade en jul allesammans ?
  Blev det inget mer?
  Har papporna / killarna själva valt att inte umgås ?
  L i t e nyfiken blir man ju.
  Sorry om du på nåt sätt tar illa vid dig att man undrar.

  1. Fråga får man alltid. Det ligger helt på papporna, jag har bjudit in och bjudit hem. Öppnat upp mitt hem för papporna och detta för barnens skull. Men ett umgänge ska inte vila på att jag enbart styr upp det. Det måste ligga ett eget intresse hos papporna.

   Väldigt tråkigt för barnens skull, det är aldrig deras fel. Men faktum kvarstår att det är just de som fara illa pga det!

   1. M skriver:

    Så är det, det är barnen som kommer i kläm tyvärr.
    Det är lite dåligt av papporna tycker jag. Att de inte styr upp nåt själva.
    Tack för dina svar

 4. AnnaE skriver:

  Jag åkte upp till graven och tände ljus och spelade BAO med ” vår sista dans” . Pappas favoritlåt. På eftermiddagen fick jag chansen att åka med i en rallybil. Och det va ett av pappas stora intresse. 💕

 5. Emelie skriver:

  Hej. Blir nyfiken på vad du menar när du skriver att barn har rätt till två föräldrar? Om man väljer att skaffa barn som ensamstående, då har ju barnet bara en juridisk förälder. Hur ser du på det? ☺️

  1. Mycket bra fråga, men även en svår fråga. Personligen har jag aldrig utgått ifrån att vara en ensamstående förälder. Det är inget jag har valt. Det låter kanske hårt, men jag anser att, om man nu kan ta så mycket ansvar så man väljer att ha samlag med någon så får man också ta ansvaret som kan komma med det – barn! Annars så får man helt enkelt dra på sig en kondom eller välja att inte ha samlag.

   Om man väjer att skaffa barn själv, så är det ju helt annat utgångsläge. Då har man ju valt det själv. Och man klarar absolut att ta hand om sina barn själv. Jag vet ju av egna erfarenheter. Däremot så kommer det ju säkert att komma en tid då barnet självt kanske undrar ”vart är min pappa” osv. Och det kan såklart bli en svår situation, men det reder man nog ut också. Så jag tycker inte det är något fel att vara ensamstående. Men har man inte den tanken från början så tycker jag det är orättvist mot barnet.

   1. M skriver:

    Dra på sig en kondom eller välja att inte ha samlag , skriver du. Menar du att du lägger det på killen, att se till att det inte blir barn. Det är väl i alla fall på bådas ansvar. Förresten så ska man alltid använda kondom idag även om tjejen har annat skydd, pga alla sjukdomar.
    Men lika mycket som det är bådas ansvar när man skaffar barn så är det väl bådas ansvar att skydda sig. Eller har jag fel?
    Ang att skaffa barn som ensamstående som kommentaren innan skriver om, så är man ändå två att göra barnet. Annars är det väl lite att ”lura” killen om man lägger sig med nån ”bara” för att bli med barn.

    1. Det är SJÄLVKLART BÅDAS ansvar! Det är för mig en självklarhet! Det jag menar är att det oftast är männen som ”slipper undan”. Är ganska säker på att statistiken generellt säger att det är vi mammor som blir ensamma med barnen. Ofta är det pappan som har varannan helg, eller i alla fall mindre än mamman. Och nu pratar jag självklart utifrån mina egna erfarenheter, där jag varit HELT själv, dvs papporna har inte haft barnen knappt överhuvudtaget.

     Men vi ska inte glömma att det också finns pappor som är själva med sina barn. Och jag vill ändå i mitt hjärta tro att det är flera föräldrar som finns för sina barn än inte finns.

     Ang kommentaren M, idag kan man som ensamstående skaffa barn ”själv” och jag tror det antagligen är det hon menar.

     1. M skriver:

      👍

     1. Emelie skriver:

      Ja precis jag menade om man väljer att vara ensamstående med donator. Men förstår hur du menar nu 👍🏽

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..