Dans, tomtar och tårar av glädje!

Hoppas ni haft en fin första advent ✨🕯❤️🌲

Våran advent har varit fylld med aktiviteter. Jag har glömt berätta för er att vi just nu i detta hålla på att renovera våran tvättstuga. Ingen monsterrenovering men vi målar väggar och golv. Från skrikig 70-tals röd till en mera neutral grå. Äntligen kommer det ju bli roligt att gå in i tvättstugan 😀 Inte superkul att tvätta men det där röda har fasen inte gjort det roligare direkt. Men nu ska det bli ändring på det, nytt och fräscht. Och som pricken över i:et så har vi beställt ny tvättmaskin och torktumlare. Åhhhh jag längtar! Trodde aldrig att det skulle kunna kännas så tillfredställande att få ny tvättmaskin och torktumlare hahaha.

Vi har gjort en deal här hemma, och det är att vi alltid ska försöka hålla tvättkorgen tom. Vi hjälps åt och det går faktiskt ganska bra, allt går så mycket lättare när man är två.

Vi hade laddat för en julskyltning på torget i Motala, men innan det så skjutsade vi Tuvis på kalas. Hon skulle äntligen få träffa sina bästa kompisar från dagis. De tjejerna går på andra skolor nu så ni kan ju tänka er hur glada de blev när de alla träffades igen.

Väl framme på torget så stod Engla-Freja redo att dansa med sin dansgrupp. Dansen har verkligen blivit hennes liv, hennes stora intresse i livet. Hon drömmer om en egen dansstudio och att få fortsätta utvecklas. Gruppen hon dansar i är helt fantastisk, vilka grymma tjejer och vilken sammanhållning de har på scen.

advent1

advent11

Vet att många har frågat vart det är Engla-Freja dansar, och hon dansar på Movement INSPO i Motala. (Ni kan klicka på namnet så kommer ni direkt till sidan och kan läsa mera.) Det finns något för alla där, det är inte bara friskvård och motion. Det är en otrolig glädje som ger både endorfinkickar och gemenskap. Man blir glad av att dansa. Och nej detta är inget samarbete, länkar för att jag tycker det är så rackarns bra.

Jag skulle själv kunna tänka mig att börja på afrodans, har ni testat det någon gång?

advent10

advent2

Morfar kom och tittade, det var första gången han fick se Engla-Freja uppträda ❤️ Sen blev det dans för alla som ville och det är klart att jag ville. Mathilde var inte sen att hänga på, dans runt granen var ju superkul.

advent3

advent4

advent5

Ja ni ser ju glädjen 😂 Det bästa som finns är väl att dansa. Jag har ju faktiskt tom tatuerat in hur mycket jag älskar att dansa.

advent6

Fiskedamm hos en liten tomtenisse får man ju inte missa, en av de stora höjdpunkterna på julskyltningen.

advent7

Sen fick Emmylou syn på tomten och tomtemor. Åh kära nån, att de var och hälsade på kunde ju inte vara sant. Men jo det var det ju.

advent8

advent9

Lite blyg till en början men sen så släppte det. Hon har inte gjort annat än att pratat om att hon träffat tomten och tomtemor. Tror alla barnen kan avrunda den här söndagen som en utav de bästa på länge.

Jag bad er hålla tummarna igår, och till er alla som gjorde det vill jag säga tack 😀❤️ Det gick nämligen jättebra! Vi var och kikad på en lägenhet ihop med Victor som jag hjälpte honom att söka häromdagen. Och han fick den, nycklarna i handen på en gång! Wiiiiii ✨😭🥰 En supercharmig stor vindsvåning i ett familjärt mindre hyreshus. Lyckan var total, vi fick tårar i ögonen allihop. Dubbla känslor såklart, men jag är så lycklig för hans skull. Min älskade lilla unge ska flytta hemifrån. Bättre julklapp vet i sjutton om han kunde få. Vi ska hjälpa honom att komma iordning, jag tycker det är minst lika roligt som Victor tror jag. Men jag har fått strikta order om att jag måste få godkänt innan jag inreder med något 😅🙈

Han kommer att bo bara knappt 5 minuter ifrån oss, väldigt nära med andra ord. Med utsikt över strömmen och Hårstorpsön. Men han tycker det känns bra och jag tänker att det blir en bra första lägenhet. När han saknar mamma så kan han alltid komma hem snabbt också. Det kommer bli bra med ett eget krypin för honom.

Kommer somna lycklig ikväll!

Kram / Madeleine

 

 1. Amelie skriver:

  Kan du inte göra Houston hos dig och sonen

 2. M skriver:

  Spännande med egen lägenhet. Låt honom nu bestämma bara, även om mamma vet bäst 😉 Skrivet med glimten i ögat, så du vet.
  Vad jobbar han med ( om man får fråga?)

 3. Andrea skriver:

  Wow va spännande för Victor!
  Grattis!

  🙌🏼

 4. Kina skriver:

  Vad mysigt att ni fick träffa tomtefar och tomtemor . Advent är en fin tid. Grattis till Viktor egen lägenhet så roligt.

 5. Vilka fina bilder🎅Samt vilken underbar tid som är nu.Kul för Victor”egen lägenhet”ett stort steg i livet både för han och dig🏠Lycka till med allt och må gott❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..