Värm er snyggt i vinter tillsammans med Bubbleroom.se

Annonssamarbete tillsammans med Bubbleroom.se 
På instagram idag kan ni se ett roligt samarbete som jag har tillsammans med Bubbleroom.se. Eftersom jag vill att alla mina följare ska kunna ta del av alla roliga och bra rabatter så måste jag ju passa på att visa er här på bloggen också 🙂
Ingen hemlighet att jag älskar jackor, det är sååå roligt med ytterkläder. Två krav som jag alltid har är att 1. De måste vara varma! 2. de måste vara snygga (det är ju i alla fall en trevlig fördel) Att köpa en jacka är att investera, för ofta så kan man ha ett ytterplagg i flera år och då kan man också lägga lite mera pengar på ett sådant plagg. Ibland så vill man ju kanske också beroende på outfit ha olika jackor. Då är det perfekt att passa på att handla hos Bubbleroom.se för just nu kan jag dela med mig av en härlig rabatt! Ange min unika rabattkod: MADDE så får du 10% rabatt på hela sortimentet dessutom så får ni också fri frakt! med Tanke på att Bubbleroom.se redan har så bra priser på sina produkter så kan ni göra riktiga kap!
Här nedan kan ni se lite av utbudet 🙂 Ni hittar länk till specifik jacka under bilden. 
jacka14
jacka12
Ni hittar den här vinröda skönheten HÄR! 
Den här är en annan favorit som jag bara älskar! Den är marinblå och blått som ni vet är ju en av mina absolut favoritfärger 🙂
jacka15
jacka13
jackor16
Ni hittar den blåa jackan HÄR!
Engla-Freja fastnade för den här svarta snyggingen som är leopardmönstrad inuti. Den är sjukt snygg!
jacka1
Ni hittar den svarta jackan HÄR!
Om man vill vara lite finare, både till vardags och till fest så gillar jag att klä mig i pälsar (fuskpäls) Den heter Wild Cat Faux Fur och det passar ju mig 😉
jacka11
Ni hittar den här pälsan HÄR! 
En annan lite mer diskret päls som jag fastande för är den här tjusiga som ni kan se här nedan. Den är inte bara fin utan också väldigt varm och gosig.
jacka10
Ni hittar pälsen HÄR!
Hoppas ni också hittar något som faller er i smaken, jag är övertygad om att ni  kommer att gör det ♥ och glöm inte att uppge koden: MADDE
Kram / Madeleine
 1. Marie skriver:

  Hur mår ni där hemma? Nästan
  en vecka mellan blogginläggen tyder på att något inte står rätt till.

  1. Vi mår okej, har uppdaterat bloggen nu! Tack för omtanken ❤️

 2. M skriver:

  Hmm. Dåligt med uppdateringar på bloggen ?
  Om du vill behålla din popularitet så får du nog lov uppdatera här också och då inte BARA när det är sponsrade samarbeten

  1. Johanna skriver:

   Jag tror att det är lite glesare mellan inläggen just nu pga att E-F inte mår bra och Victor håller på att flytta. Kanske inte tiden räcker till. Hoppas snart på ett inlägg🙂

 3. M skriver:

  Ja, nog är det mycket reklam nu, i många bloggar.
  Vi lär nog aldrig få veta hur det funkar med sponsring
  Jag har ytterligare ett krav om jackor och det är att de ska gå ner över baken.
  Jackorna du visar är jättefina men lite för mycket huva på ett par.

 4. Ulrika skriver:

  Nu är jag jättetrött på glesa inlägg och mest reklam. Tar en paus och återkommer efter nyår….

  1. Anna skriver:

   Vansinnigt mkt reklam o samarbeten på alla bloggar just nu. Himla tråkigt för de läsare som inte bryr sig om de där futtiga % som erbjuds…
   Instagram svämmar också över av detta!
   Blir nog bättre i januari😉

   1. Emilia skriver:

    Det är väl bara att sluta läsa då? 🙂 Jag är rätt säker på att du vill ha lön för ditt arbete, så varför ska inte alla dessa ”influensers” få det? Jag håller med om att det är tråkigt när det är 10 reklaminlägg i rad på vissa bloggar, men du förstår nog själv att pengar lockar de flesta.

    1. M skriver:

     Irriterande med dina kommentarer.
     Madde kan svara själv om det behövs och alla har rätt till en åsikt.

     1. Emilia skriver:

      Ja, alla har rätt till en åsikt, även jag. Stör man sig på något så är det väl bäst att sluta läsa? Så slipper man bli upprörd.

      Dina kommentarer brukar också vara ”irriterande” och ganska otrevliga om jag inte minns fel, M.

     1. Anette skriver:

      Fast det är väl bra med feedback kan jag tycka, detta är ju trots allt en av Maddes inkomster och är det många som börjar ”klaga” och sluta läsa så påverkar ju det inkomsten. Madde har ju förklarat att de har det jobbigt just nu, så det är ju ett skäl till att det uppdateras så sällan kanske, men nog finns det roligare och mer inspirerande bloggar än denna just nu.

 5. Ann skriver:

  Hej, Madeleine!
  En undran och nyfikenhet, när ni bloggare gör reklam i er blogg som du nu gör för tex jackor. Får ni då den varan billigare eller kanske till och med helt gratis. Berätta gärna i ett eget inlägg hur detta går till och fungerar. För det är mkt just runt jul framförallt. Det jag reagerar mest för är när det görs reklam för operationer i vissa bloggar.
  Du är den blogg som tilltalar mig mest, en gripande blogg.

  1. Malin skriver:

   Ja precis, är också nyfiken hur det funkar. I detta inlägg tex har ju Madde 4 nya jackor på sig. Har hon fått låna dem för att fota till inlägget och lämnar sen tillbaka? Eller har hon köpt 4 nya jackor till denna vinter? Till förmånligt pris? Eller har hon fått 4 jackor gratis mot att hon gör reklam? Vore jätteintressant att få veta hur det funkar.

  1. Marie skriver:

   bra fråga.m

  1. Hej Ann,

   Det är väldigt olika för olika bloggare huruvida man ”får” produkterna eller inte. Dels beror det på hur stor bloggen är men också på hur köpstark målgrupp man når ut till. Dvs har du 100 000 följare på en blogg eller instagram och majoriteten enbart är barn så är ju inte antalet viktigt överhuvidtaget eftersom barnen då kanske inte handlar de produkter som bloggaren lägger ut eller länkar till. Så någon som kanske ”bara” har 10 000 följare eller färre kan alltså få mera betalt och bättre deal för sin reklam.

   Kring jul är handeln alltid hajpad, affärerna säljer mera eftersom folk handlar mera. Så därför är det naturligt mera reklam vid jul.

   Jag får nästan alltid betalt utöver produkterna för de markerande inläggen. Precis som företagen betalar för att synas i tidningar, på andra sajter eller på tv.

   Ang skönhetsingrepp så är jag väldigt försiktig med just reklam för sådant. Jag får väldigt ofta förfrågningar om jag skulle vilja göra något ingrepp emot att jag gör reklam. Jag skulle kunnat renovera hela kroppen vid det här laget flera gånger om utan att behövt betala en krona. Klart jag har komplex för saker på min kropp men inte så pass så jag känner att jag behöver göra ingrepp för det. Jag försöker lära mig själv att älska den kroppen jag fått. Jag Vill dessutom inte ge fel signaler till mina barn när det kommer till kroppshets. Men ibland är gränsen hårfin. Mår man fruktansvärt dåligt över något på sin kropp som man kan ändra eller har man medicinska anledningar till att genomföra någon slags operation eller behandling så fine, varför skulle man då inte kunna göra det!? Så jag är inte emot denna sortens ingrepp, men jag tycker man som influencer och bloggare har ett ansvar för hur man lägger fram det och varför.

   Jag kanske själv kommer att behöva göra ett ingrepp av någon anledning i framtiden. Men just nu har jag inte planerat det ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..