I annonssamarbete med DIREKTO

Här kan det finnas en hel del pengar att spara!

Annonssamarbete tillsammans med Direkto.se

Det här med lån kan vara ett tråkigt ämne, men ack så viktigt då många idag faktiskt har lån. Därför vill jag dela med mig av några viktiga saker man ska tänka på när man väljer att ta lån för att tex. köpa något som man verkligen behöver och som man kanske inte har råd att betala kontant på en gång. Det kan vara en dator, en säng eller kanske något annat.

direkto1

Det är supervanligt att folk lockas av att handla prylar på nätet eller fysiska butiker på ”avbetalning”. Många köper också varor med kreditkort och betalar av lite varje månad. Man lockas av den låga månadskostnaden relativt vad det hade kostat att betala allt i ett svep. Varför lägga ut 12 000 kr på en ny TV eller en säng när man kan betala exempelvis 300 kr/ månaden kan många tycka.

Eftersom man blir förblindad av den låga månadskostnaden reflekterar många inte över räntan på sådana lån/krediter som ofta ligger runt 25%-30%! Det innebär att större delen av de inbetalningar man gör varje månad bara går åt till att betala räntekostnader och väldigt lite till att faktiskt betala av (amortera) på själva lånet.

Så man kan dras med dessa smålån under en väldigt långt tid och en TV eller en säng som kostar 12000 kr kommer i slutändan kanske kosta 25 000 kr! Har man tagit sådana smålån är rekommendationen 1. Betala av snabbt med sparade medel 2. Har man inte sparade pengar eller inte vill binda upp dom av någon anledning så ska man slå ihop dom med ett förmånligt privatlån. Det blir både billigare och lättare att sköta plus att det är bättre för kreditvärdigheten att ha ett lån kontra flera.

direkto5

För att få lägsta räntan på ett privatlån ska man jämföra bankerna och det gör man förstås enklast genom Direkto.

Så här kan det finnas en hel del pengar att spara genom att slå ihop dessa smålån. Man kan få en betydligt lägre ränta, lägre månadskostnad plus att man gör sig av med lånen snabbare. Beroende på hur mycket sådana här smålån och krediter man har kan man spara uppåt tiotusentals kronor! Så jag rekommenderar verkligen er som har lån att istället samla lån, och går ni tankarna att låna pengar så tycker jag också att ni ska besöka en seriös låneförmedlare som Direkto för där får man rätt hjälp från början!

Det kostar absolut ingenting att se över sin ekonomi och sina lån med hjälp av Direkto. Du kan snarare vinna på det och få en mycket trevligare månadsbudget.

direkto3

Förr så var jag allt annat än intresserad av just sånt här, jag önskar däremot att jag varit det. Idag har jag en helt annan insikt och tycker faktiskt att det är ganska roligt att ha kolla på lånen.

Lycka till!

Kram / Madeleine

 

 1. L2 skriver:

  Bedrövligt att skriva att lägg ner bloggen om du inte lägger upp. Hur är man funtad. Sen med lån så händer det saker i folks liv som gör att man behöver lån. Spara först i hop till en bil, ja då lär du få gå många mil och år innan du får ihop till en. Går både vilket ofta hänt oss, inte en utan flera saker sönder samtidigt så vill vi inte göra oss barskrapade så vi köper på räntefritt 24 månader och betalar av betydligt snabbare. Ingen ränta, ingen kostnad. Betydligt billigare än bank som har 9% ränta typ. Ni som har så mycket pengar att ni kan kontanta allt, varför inte dela med er?

 2. Lägg ner bloggen om den inte uppdateras på en vecka eller om det måste finnas reklaminslag i den!

  1. Men Gud!!!!

   Vet du livet är mer än social media, livet är mera än en blogg. Jag har faktiskt ett liv utanför allt detta, ett privatliv tro det eller ej. Att vissa bloggläsare inte kan förstå det eller överhuvudtaget respektera det är för mig helt vansinnigt.

   Precis som jag skrivit tidigare så finns det anledningar, och min familj är viktigare än någonting annat!

   1. Malin skriver:

    Men samtidigt så är ju ni influencers så noga med att påpeka att det faktiskt är ett jobb. Men man kan ju inte bara välja att gå till jobbet lite när man själv har lust. Har man sjuka barn så får man vabba. Är man sjuk får man sjukskriva sig. Men det gör du ju uppenbarligen inte. För här inne har det många gånger kommit inlägg trots egen sjukdom och sjuka barn. Men sen helt plötsligt när inte tid och lust finns så struntar du i att jobba. På de flesta andra jobb måste man anmäla VAB och sjukdom till arbetsgivare samt ansöka om semester om man vill vara ledig. Men att blogga kanske inte är ett riktigt jobb ändå, utan bara en dagbok man skriver i lite när man har lust.

    1. Malin Malin… Tur att du har så mycket åsikter och tycker så mycket eftersom du uppenbart inte har en aning om vad jobbet influencer innebär.
     Man jobbar extremt mycket som influencer, för mycket skulle jag säga.

     Hur kommer det sig egentligen att så många (en del bittra människor) har har åsikter om saker och ting de inte har en jäfla aning om 😅 Rent generellt så undrar jag faktiskt av ren nyfikenhet.

 3. M skriver:

  Det kan ju hända att nåt inträffat som gör att hon inte skriver här. Vi har inte med att göra allt som sker.
  Hon lägger ju dock ut betalda samarbeten på Instagram så det kan väl kanske inte vara alltför mycket tråkigheter får vi hoppas.
  Men det känns väl kanske bättre lägga ut där för ev kommentarer blir ju inte riktigt lika anonyma där som här.
  Jag vet inte, men nog tycker jag det känns så.
  Det kommer väl snart nån förklaring igen, men som sagt, man behöver inte veta allt

  1. AnnaE skriver:

   Om man kollar på Instagram så firar Madde jul med sin familj. 🤶🎅

 4. Lena skriver:

  Klart man skall spara i den mån man kan. Man måste se sprande som en utv. Det är utgifterna man blir rik på inte inkomsterna. . Ingen alls bra reklam!

 5. Marie skriver:

  4 dar sedan något från dig Madde, vore kul med ett litet inlägg varannan dag åtminstone, saknar dina täta inlägg men förstår om du har fullt upp. Blir lite trist bara

  1. AnnaE skriver:

   Det är ju jul 🎅🤶

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..