Tack, tulpaner och korv.

Jag vill börja med att säga TACK ❤️

Ni har gett mig såååå mycket hopp med alla fina kommentarer från förra blogginlägget. Jag är överväldigad. Om jag hade fått ihop pusselbitarna tidigare så hade jag vädrat mitt mående mycket tidigare. Men den sjuka tröttheten i kombination med alla konstiga och jobbigt åkommor har gjort mig helt sänkt, förövrigt så har jag ju inte mått så bra överhuvudtaget av det här. Klart man har dagar som är upp och ner men det behöver man ju inte nödvändigtvis skriva om jämt, då kan man släta över det ganska snyggt utan att göra en grej utav det. Men dessa veckor har varit fruktansvärda, min låga som jag alltid annars har försvann helt ett tag. Det är inte likt mig, ni som känner mig här på bloggen vet att jag aldrig skulle låta det gå så långt mellan blogginläggen.

Jag tappade nästan talförmågan, kunde sätta mig vid datorn men orden kom inte ut. Jag försökte börja skriva men det tog stopp, sen har jag somnat varenda kväll. Varje morgon har Micke frågat fick du ut något inlägg igår? Tills slut har ju även han tyckt det varit konstigt att jag inte fått ut något. När jag berättat att jag ena dagen haft ont i hela kroppen till andra dagen då jag haft hjärtklappning till tredje dagen då jag bara legat och sovit så har inte Micke riktigt kunna bemöta det. Han har lite svårt för sånt, empatilös kallar jag honom ibland när jag blir arg hahaha. Det kanske inte är så snällt men ja, min kära man kan vara lite hård ibland. Fasen du kan la inte ha ont i hela kroppen på olika ställen varenda dag, är du hypokondriker!? Sånt vill man ju inte höra kanske😅. Faktum är att jag tror att det är hans oro som kommer ut lite fel. Han har varit gullig och styrt med mycket hemma, tagit matlagning och annat.

För oss har detta varit jobbigt, och jag tror inte vi är ensamma om att det kan bli såhär. Svårt att förklara med ord, lite ämnesomsättningsproblem är väl inte hela världen kan man tycka. Det finns ju värre sjukdomar och åkommor som kan vara jobbigare. Man ska aldrig jämföra, och det finns säkert värre saker men det här har varit och är tufft!

Det kommer bli bättre, det är jag övertygad om. Efter allt jag läst som ni skrivit så har jag blivit glad och positiv. Och jag ska absolut försöka gå med i grupper på Facebook som kanske kan hjälpa mig. Är det någon av er som vill dela med sig av vad grupperna heter? Vill ni inte kommentera här så får ni gärna mejla mig. Alla era tips och erfarenheter är värda guld, är verkligen så tacksam. Vill verkligen att ni ska veta det! Och till er andra (ett fåtal) som måste sprida negativ energi, snälla sluta läs min blogg! Sluta lägg tid på mig och mitt, gör något annat istället. Eller läs bloggar som ni inspireras av istället, det måste vara jobbigt att hela tiden störa sig på mig och kommentera här. 

I det här lite snurriga som är så är allt inte bara skit även om det låter så. Vi har umgåtts mycket tillsammans som familj, tagit vara på julen och lovet. Och vi har som jag skrev igår mycket fint att se framemot 💗

Efterlängtade tulpaner, en härlig känsla när julen är bortplockad och vaserna får prydas med vårblommor. Jag köpte dom igår, Emmy frågade om vi skulle grilla snart igen 😄 Antar att hon fick vårkänslor också.

vår1

vår2

Emmy och Tuvis hittade något nytt spel idag som de laddade ner på mobilen. Den berömda Ladybug, de älskar Ladybug eller miraculous som jag tror hon heter? Har era barn några favoritfigurer?

vår5

Jag överraskade familjen med att laga lasagne idag, det var uppskattat. Det första Wille sa var du ska inte göra några matlådor till Victor va? Haha, mina barn är så generösa av sig 😂🙈

vår4

Imorgon ska vi åka till Linköping och kolla på damhockey, och Mickes föräldrar ska bjuda på lunch. Jag tror det skulle bli korv. Det får mig att tänka på nyårsafton, då fick vi korv med bröd hemma hos Angelica och Rickard. Våran humor ligger ungefär på samma nivå 😆

nyår3

Rille med korven 🌭

Ta hand om er, så hörs vi snart. igen!

Kram / Madeleine

 1. På fb är gruppen ”sköldkörtel provsvar” jättebra, finns SÅ mycket kunskap och erfarenheter att ta del av.
  Lycka till🌸

 2. Hej ,, jag har oxå problem med sköldkörteln ,, för lågt ,, har ätit levaxin i många år ,, men efter attjag tyckte jag var såå frysen har jag ändrat dosen sen ca 9 mån tillbaks ,äter nu tvåtabl varannan dag , du kan gåmed i sköldkörtelforumet på fb , där är jag med ,, man kan fråga om allt möjligt o byta erfarenheter , lycka till ,,, hur blev det förresten med hus köpet ? Kram

  1. Hej Ia, tack snälla för tips om gruppen. Låter superbra att kunna få råd och tips. Hoppas du mår bättre efter att du ställt om din dos ☺️🙏🏼

   Vi bor ju ett jättefint hus där vi trivs väldigt bra. Vi kikade på ett större hus, men efter att vi blivit avrådda att köpa det pga fuskbygge så valde vi att avstå. Och tur var det 😱

   Kram

   1. Tack Madeleine jag mår mycket bättre ,, fryser knappt inte alls , men,, vilken tur att ni blev avrådda ,,,hemskt med fuskbyggda hus ,,lycka till i fortsättningen ❤️

 3. De flesta grupper jag år med i är för Hypotyreos men några länkar till andra grupper och inlägg finns i Sköldkörtel Östergötland

 4. Jag kände mig trött o konstig efter 4 v sem i somras visade sig att jag hade diabetes typ 2 men jag har mig själv att skylla. Hoppas att du snart mår bättre

  1. Nej men åh vad tråkigt 🙁 Men skönt att ni ändå hittade vad som var fel så du kunde få hjälp 🙏🏼

   Tack snälla hoppas också att jag mår bra snart!

 5. Har du kollat om du har fibromyalgi ? Lite samma symtom som du beskriver med värk i kroppen på olika ställen. Värt att kolla upp.

  1. Nej jag har aldrig kollat upp fibro. Det blir väl steg två kanske? Just nu går man väl på ämnesomsättningsproverna.

 6. Hoppas verkligen att du får må lite bättre snart ❤
  Åh så fint med tulpaner 🌷 nu längtar jag också till våren. Tack för en bra blogg, stor kram

  1. Tack Jenny ❤️🙏🏼 Det hoppas jag med!

   Ja nu längtar man till våren 🌷 Vad gld kag blir att du gillar bloggen och vill kika in här 😊 Kram

 7. Fina Madeleine💕 hoppas du får må bättre snart! Du är stark och kommer klara detta👊
  Underbart med tulpaner, bland det vackraste som finns.
  Stor kram o ta hand om dig o fam💕

 8. Rekommenderar dig att läsa boken ”Få livet tillbaka – en bok om för låg ämnesomsättning – hypotyreos” av Helle Sydendal. Den beskriver på ett lättfattligt sätt sjukdomen och vägen mot rätt medicinering. Utgiven av PH Medier, finns att beställa hos bl a Adlibris. Lycka till!

 9. Hoppas av hela mitt hjärta att du får må bra snart ❤️

  Ljuvliga tulpaner, köper alltid en bukett när ja städat ut julen.
  Man längtar så till våren då ju 😍

  Kram fina Madde ❤️

  1. Tack Andrea, jag hoppas verkligen det också ❤️🙏🏻😔 Usch det kan vara så jäkla jobbigt ibland!

   Älskar tulpaner, och visst längtar man till sol och värme då 😍 Nu får tiden gärna gå fort!

   KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..