En frisk promenad i solen!

Ligger i sängen och vänder och vrider. Tittade på en film ihop med Micke, såg hela filmen kors i taket. Näst intill omöjligt nuförtiden, jag somnar vad jag än tar för mig. Sen att jag vaknar varje natt och har svårt att somna om är en annan sak.

Men nu är jag vaken i alla fall, visserligen med sällskap av EmmyLou som ligger bredvid. Det gick inte hålla henne vaken efter dagis idag, och sover hon på dagen så är det lögn i fasen att få henne att somna på kvällen. Tuff start på vardagen helt enkelt 😂 Men snart är vi inne i rutiner igen.

Tog en underbar promenad idag, precis vad jag behövde. När man inte riktigt känner sig hundra så är frisk luft alltid bra.

sol7

Mathilde var överlycklig, mata pippin är ju typ bland det bästa som finns 🦆💕

sol8

Älskade ljus! Alla solens timmar är värdefulla, vi behöver den energin nu.

sol6

sol4

Har jag någon gång berättat för er om mina fobier? Fiskar vet ju kanske de flesta, men fåglar är inte så trevliga heller. Tycker jag var modig som satt så nära Pippi föglarn 🙈😅

sol1

 

sol2

Här ser ni Cosmo Kramer våran labrador. Sedan i september har han bott hemma hos oss. Så otroligt kärvänlig och fin💕

sol3

Bäst jag försöker blunda några timmar nu innan klockan ringer igen! Skriver mera imorgon 💗

Kram / Madeleine

LOADING..