Pigg, trög mage och titta på barnvagn!

Hej från ett snöigt Motala. Hur har ni det? Här har vi det bra och jag känner mig faktiskt piggare, det är en härlig känsla. När piggheten slår till så man blir förvånad, haha usch vad hemskt egentligen 🙈 Men lite så är det, eller har varit. Mer trötta dagar än pigga, hoppas det är på väg att vända nu. Jag är positiv, nu ska jag lämna blodprov en gång till innan jag ska träffa läkaren. Måtte proverna var bättre eller att jag får besked om vad det kan vara, hypo eller hyper-fel i sköldkörteln.

Mitt inlägg som jag publicerade igår kom upp idag såg jag precis. så himla skumt? Jag måste på något konstigt sätt kommit åt inställning för publicering? Nåja, ni får gårdagens inlägg idag också 🙂

Jag fick hem kläder inför ett samarbete igår, älskar när vårnyheterna börjar trilla in i butikerna. det ger hopp om varma dagar och sol.

tildis5

tildis6

Titta här vilken härlig loosefit klänning jag kommer gå hemma och mysa i nu 😍 Jag ska visa lite mera av kläderna på Instagram och där kommer jag dela med mig av en rabattkod också. Så håll utkik där!

klänning3

klänning5

Mathilde har fått lite magproblem, antagligen för att jag slutat amma. Dessutom också för att hon i stort sett bara äter kött, eller ja hon äter ingen pasta, potatis eller ris. Inga smörgåsar heller 😟 Stackaren blir ju hård i magen. Jag försöker introducera alla sorts mat, låter henne peta i maten själv och tar det lugnt. Men hon är liten i maten, väldigt enkostig eller vad man ska säga.

Har köpt laktulos receptfritt på apoteket, men tyvärr så finns det inga doseringar för barn på flaskan. Står inte på Fass heller, utan det måste ordineras av läkare. Tänker att det inte skulle vara någon fara att behandla själv hemma för trög mage först innan jag söker för det. Frågade en väninna om hon hade erfarenhet av förstoppning hos barn och hon berättade att jag utan fara kunde ge 5ml. Jag har gett henne lite av det nu i två dagar och idag började magen fungera bättre igen tackochlov. Usch jobbigt det dära med trög mage 😫 Har ni någon erfarenhet av det med era barn?

tildis1

tildis2

Glad Mathilde hjälper mamma att städa. Och Toffie är inte sen med att hjälpa till 🐶😌

tildis3

tildis4

Nu ska vi åka till leksaksaffären och titta på barnvagn, hörs senare!

Kram / Madeleine

 1. Nicke skriver:

  Madde du ser forfarande ut som 23 år

  1. Haha you made my day 😀 Tack snälla 🙏🏼💕

 2. Monica skriver:

  Hej! Rekommenderar dig att köpa psylliumfrön och ta ca en halv tsk i yoghurt och ät…sätter garanterat fart på magen viktigt att dricka mycket vatten.Min dotter var förstoppad förut och vi fick ge lavemang och ibland uppsöka barnklinik men började ge henne psylliumfrön och det blev klart mycket bättre.Vi kallade dom chokladfrön 🙂 då ville hon ha.Man kan blanda det i vad som helst tex gröt.Smakar ingenting.Lycka till/ Monica

 3. Mia skriver:

  Hej.
  Jag behöver uppdatera våran spa pool till våren och undrar över den ni har. Är den ute även nu under vintern? Hur ofta gjorde ni den ren? Bytte vatten mm?

 4. Movicol! Finns inget bättre. Finns att köpa på apoteket. Lactulos kan ge illamående.

 5. Movicol finns att köpa på apoteket för barn. Klart bäst. Finns med olika smaker. Efter att vår dotter testat allt och även Lactulos som hon kräktes av varje gång, så fick dottern Movicol. Ett pulver som blandas ut i lite vätska. Hon hade förstoppningsproblematik i flera år och Movicolet var det enda som höll igång magen. Movicolet kan varmt rekommenderas!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..