Sjukt besviken på MediaMarkt! Och om veckan som varit…

Vi har haft en vecka full av aktiviteter, måsten och sjukdomar. Jajamän nu är det är vardag igen. Det ena avlöser det andra 😅

Det blev ju en himla massa diskussion om huruvida jag ska köpa en dockvagn eller barnvagn. Och om jag väljer att köpa en ny eller en begagnad. Jag har redan beställt en vagn till Mathilde faktiskt, en ny vagn! Måtte alla klimatvänner inte hänga mig nu ☹️ Och skulle jag någon gång få flera barn så skulle jag köpa mig en Emmaljunga, det har jag redan bestämt. Det behöver nödvändigtvis inte vara en sprillans ny men, ja jag älskar barnvagnar. Det är sedan gammalt, de flesta som följt mig länge vet ju redan det.

Idag blev det två olika middagar (igen) barnens olika viljor och min dåliga karaktär att stå emot tjatet. I slutändan så var det Micke som lagade maten i alla fall. Phuuu ibland orkar man verkligen inte ta fajten, idag var en sådan dag. Men alla blev glada, mätta och nöjda.

lunch4

lunch3

Enkel och lätt husmanskost, mumsfilibabba. Jag frågade på Instagram idag vad alla andra åt, det vare allt från grekiskt till tacos till bakad potatis till porterstek. Älskar att få inspiration av alla mina följare 😀

lunch2

lunch1

Efter middagen idag så åkte jag hem till min vännina Veronica. Hon väntar barn nr åtta nu i februari. Hon är så himla vacker, när hon stod där på isen så såg hon ut som en isdrottning.

Solen hann gå ner, så vi hann bara reka några bilder. Men de blev jättefina. När ljuset är med oss så kommer vi få magiska bilder.

veronica1

veronica4

veronica2

Lite från tidigare i veckan som jag inte hunnit uppdatera med…  Jag tog med mig Engla-Freja till en medicinsk fotvårdsspecialist. Hon har länge haft problem med en förhårdnad under foten. Nu har det gått så långt att hon inte kan stödja på foten, jag ringde vårdcentralen men fick ingen tid. Så därför valde vi att besöka en privat klinik och fick hjälp på en gång. Engla-Freja var livrädd att de skulle börja skära i foten, det gjorde de ju lite grann men det gick bra. Och nu kan hon stödja på foten igen, hurra! Så glad över att vi så snabbt fick hjälp.

32FA7526-DB30-4379-8168-7ED2601398AA

En annan dag i veckan så tog jag med mig EmmyLou och Victor till Linköping. Vi skulle hämta upp våran teve som varit på reparation sedan i början/mitten på december. Äntligen klar! Dock så är jag väldigt besviken på detta stora varuhus MediaMarkt. Har alltid varit nöjd när jag handlat där, men jag har i och för sig aldrig behövt utnyttja en enda försäkring. Nu hade jag tecknat en försäkring och tur var väl det eftersom teven gick sönder. Men som vi har väntat, inte fått några besked och till sist fått åka och hämta teven själva trots att vi kommit överens om att de skulle leverera den hem till oss.

Som kompensation för att jag fått åka typ 10 mil tur och retur för att hämta teven så fick jag 200kr i presentkort. Väldigt generöst av MediaMarkt att tvinga sina missnöjda kunder att behöva använda extra pengar i deras varuhus. Väl hemma när vi skulle packa upp våran efterlängtade teve så möts vi av chocken – teven är SÖNDER!!! Dessutom har de skickat med fel ben till teven också! Alltså jag blev så arg och ledsen 😫😩 Vi som hade tänkt att titta på talang tillsammans med familjen. Det var ju bara att packa ner allt igen, vi orkade inte åka tillbaka med teven under lördagen och tur var nog det. Jag får åka tillbaka i veckan som kommer och jag ska verkligen försöka uttrycka mig sansat och trevligt trots den lilla lilla missen 🤦🏼‍♀️

10CDF048-9846-455E-97D9-3884765C9C39

Det blev ett snabbt stopp på Lager 157 när vi ändå var i krokarna. EmmyLou hittade en kjol och en t-shirt som hon fastnade för.

8B666FE7-5D81-471E-B283-5DA1CA69110B

Glada i hågen så fick vi ett ryck att besöka Toys r us också. Vi hade ju äntligen fått tillbaka teven så varför inte överraska dom där hemma med en ny leksak också!?(Helt ovetandes om att vi åkte omkring med en trasig teve😭) Total utförsäljning på alla leksaker, yes nu skulle vi passa på! Hahaha det var det värsta jag varit med om 🙈😅 Folk pratar om att tanterna är galna på gekås, alltså det här var det värsta jag varit med om. Morsorna var tokiga! Slet och drog kartongerna ur nävarna på varandra. Victor höll på att få en kartong pussel i huvudet. Man kunde inte tro att det var sant, både jag och Victor började skratta. Det var ungar som stod och filmade med mobilen, kanske blir ett nytt viralt klipp på youtube nu?

Jag fyndade trots allt lite leksaker, Mathilde fick ett garage med bilar. Och Micke var överlycklig som fick sätta ihop det en fredagkväll.

E8421AFB-821C-4DE5-A904-D6394C12137B

Engla-Freja blev dålig och fick feber, värk i nacken och ont i halsen. Jag visste direkt att det var halsfluss, alltid samma symptom. Lördagen spenderades på jouren och sen blev det penicillin. Nu blir det vab i veckan, men jag hoppas verkligen de andra barnen klarar sig från bacillerna nu.

Jag har hunnit sortera lite bland lakan och täcken idag medan Micke målade lister. Jag ska försöka komma på någon smart förvaring för sånt där nödvändigt ont som tar sån jäkla plats. Likadant med handdukar, det tar också väldigt mycket plats. Vi är väldigt många så det är ju inte så konstigt kanske. Men nån smart förvaring måste det ju finnas? Har ni några tips?

Hoppas ni har haft en fin vecka och en ännu finare helg 💗

Kram / Madeleine

 1. Sara skriver:

  Lite trist med dålig uppdatering.

 2. Marie skriver:

  Hoppas allt är bra med er och hoppas du uppdaterar bloggen snart

 3. Malin skriver:

  Hej, mitt bästa tips som jag kör på här hemma är, att varje barn har fått reservera en hylla i sina garderober och får ha sina uppsättningar med lakan och handdukar där. Samma för oss vuxna, sen har jag en hylla i ett skåp till extra handdukar. Malin

 4. Jag älskar oxå barnvagnar ,nu blir det ingen mer för mig förståss ,lite synd faktiskt men barnbarnen behöver väll det sen iallafall hehe
  😊

 5. Åh bilderna är så fina tack min fina vän för du ville fota mig❤️❤️ Längtar så efter att få se resten av bilderna.
  Och detta med vagnar begagnade nu för tiden är nästan lika dyra som nya enda skillnaden är att köper man ny får man garanti😊så satsar med på nya😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..