Precis när jag behövde det som mest!

Bullfrukost deluxe! Härlig fredag med överraskningar från våran älskade pappa Micke 💗

Minen säger väl allt va? 😀 Efter en fullspäckad vecka med allt och lite därtill så var det här precis vad vi behövde. Vi storhandlade igår, det tog musten ur mig och senare på kvällen så fick jag en jobbig huvudvärk. Så att Micke gav mig sovmorgon och extra god frukost idag är guld värt, precis när jag behövde det som mest. Mathilde håller nog med!

bulle4

bulle3

Hon är så rolig Mathilde, det finns inget som hon avskyr så mycket som bröd. Ja bröd i alla dess olika former och smaker. Men bullar det är det bästa hon vet 😀

bulle2

bulle1

Jag däremot äter ju inte bullar och har aldrig gjort. Jag fick en smörgås med kycklingröra och persilja (älskar persilja) och Micke en med skagenröra.

bulle5

bulle6

Nom nom nom 😍 

Nu har vi precis satt upp ihop Mathildes nya vrålåk. En barnvagn som  kommer att göra våra motionspromenader så mycket roligare. Ni kanske kommer ihåg att jag gnällt lite över att däcken vobblar på buggan när man får upp lite tempo och joggar? Min ambition är att jag ska komma igång med mina långa promenader igen och därför har vi skaffat en ny barnvagn. Jag ska fota den i helgen så ska jag visa er sen.

Nu har jag en dejt med min snygga man!

Puss hörs senare 😘

Kram / Madeleine

 1. Karin skriver:

  Karin skriver:

  27 januari, 2019 kl. 23:39

  Oj vilka smörgåsar brödet såg super gott ut. Var det som Micke köpte färdiga eller gjorde han? Var kommer brödet i från. Mums!!
  Hoppas du får en bra vecka. Kram😊💖

 2. Ann skriver:

  Hur gammal är din yngsta eftersom du behöver en ny barnvagn? Räcker det inte med sittvagn?

  1. Sittvagn/barnvagn 🙂 Hon är fyller två i slutet på mars, och självklart ska hon ha en sittvagn 😅

 3. Andrea skriver:

  Åå va spännande att få se vagnen!
  Är precis lika ”vagntokig” som du 😂
  På Ofhelias 3.5 år har vi testat 6 stycken 🙈
  Finns många fina 😍

  Ta hand om er ❤️
  Kram

 4. M skriver:

  Varför äter du inte bullar? Om man får fråga?
  Jag bakar ofta bullar ( och mkt annat sötbröd) men finns det annat än bullar tar jag hellre annat. Men fördenskull äter jag bullar.
  Lite nyfiken bara.
  Hoppas du får bukt med din trötthet snart.
  Ha en bra helg nu.
  Kram

  1. stina skriver:

   Jag tycker inte om bullar heller, möjligtvis med kardemumma men hatar kanelbullar ..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..