Veckan sammanfattad!

Såhär har i princip hela veckan sett ut. Jobb, jobb och mera jobb. Jag har legat efter med både mejl och deadlines, vilket stressat mig otroligt mycket. När man inte är så pigg som man brukar vara så kan minsta lilla grej kännas som att bestiga ett berg. Även om jag är väldigt glad och pepp på livet så har inte kroppen hängt med som jag vill.

Jag var och lämnade de ”sista” proverna igår innan jag ska träffa läkaren på måndag. De ska bli intressant att höra om proverna förändrat sig eller om man nu faktiskt ska överväga att göra något åt det. För mig känns det självklart att man gör något i alla fall. Om provsvaren är desamma så ljuger dom ju inte och med tanke på hur jag känt mig sedan Mathilde föddes så borde man göra något? Känns lite som jag är beredd på att göra vad som helst för att bli pigg i kroppen.

Man kan vara trött av olika anledningar, och det är jag också. Men det här är något annorlunda. Man känner ju själv när något inte är som det ska.

Hur som, nu är jag ikapp med allt som tyngt mig och jag är helt i fas inför helgen 😀 Vi ska fira Engla-Freja som fyller 12 år i helgen, älskade unge vad stor hon har blivit 💗

032CB4B1-868A-4FBA-BF5A-0A5CA8DD5F8B

Jag har haft sjuka barn hemma i veckan också, och förutom det så ringde Victor och berättade att han kände sig dålig och hängig. Konstigt att inte ha honom hemma när han inte mår bra. Tur att han inte bor så långt borta om det skulle vara något.

Oliver har opererat knät i veckan. Han gjorde en magnetröntgen för ett tag sedan och fick till svar att de yttre meniskerna var trasiga. Inte så konstigt att knät har låst sig när han spelat fotboll. Det har varit jobbigt för honom, och jag vart hur ledsen han har varit över det här. Han har ju lagt hela sitt liv på fotbollen och så ska ett knä strula till det för honom.

Hans pappa var med honom på operationsdagen vilket kändes tryggt, men Oliver smsade med jämna mellanrum. Alltid jobbigt när barnen behöver går igenom sånt här. Han fick lugnande och morfin innan och allt han textade till mig blev lite galet, då skrattade vi båda 😅

C3F33592-7012-48EC-9662-2FF66E2294B8

Operationen gick bra och han kände sig pigg efter narkosen. Tack för det, då kunde jag andas ut ❤️

Adam och jag har planerat han nya rum. Han vet precis hur han vill ha det. Det blir ett projekt som vi gör tillsammans med barnen. De ska få hjälpa till att måla, sätta lister och möblera. Adam har bestämt sig för att bygga ett eget skrivbord precis så som han vill ha det. Det återstår att se om vi klarar det.

0CC89FA9-7085-41CE-AAE7-E6B4AD3FDB32

Vet inte om jag visade bilderna från när vi var i leksaksaffären? Men jag hittade den här nappburken, hur söt är den inte?

068750FD-2F6B-4763-9A59-26CD70E891C6

Likaså de här korgarna som jag gillade, eller ja allt är ju så fint. Jag köpte med mig lite hem. Ska visa i ett senare inlägg.

48BC357A-FCA8-45EB-8197-763C292E04AB

Det blir en hel del förändring här hemma kommande månader. Ska bli roligt att visa er och få dela med sig av.

Har i veckan också hunnit prata med en supersöt vännina. Vi har känt varandra länge, eller känt och känt men vi har haft kontakt då och då sedan vi träffades för första gången under en offentlig tillställning för flera år sedan. Funderade just på hur länge sedan det är vi träffades för första gången, sju kanske åtta år sedan? Hur som, det gav mig så mycket positiv energi att prata med henne 🙏🏻 Vi har sagt att vi snart ska hittade på något ihop med ett gäng andra tjejer. Det ska bli roligt och härligt att ha saker att se framemot.

Ta hand om er!

Kram / Madeleine 🌸

 

  1. Andrea skriver:

    Spännande 🙈
    Just det, jag och Engla- Freja fyller på samma dag va…
    I morgon? (26/1?)
    Hoppas hon får en mysig födelsedag ❤️

  2. Det ser vi fram emot 😉 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..