Hennes högsta dröm gick i uppfyllelse!

I helgen har det varit härliga kalas. Vi har firat i dagarna två med både god mat och en massa fika. Både tårtor, munkar och kakor.

Engla-Freja fyllde 12 år i lördags, och det enda hon verkligen verkligen önskade sig var träningskläder, ballonger formade som siffror och att få biljetter till Heyou i Jönköping. Det har hon önskat sig jätte länge. Det var svårt att hålla sig men vi har hela tiden sagt att till Jönköping kan vi inte åka. Hon har tjatat lite och försökt övertala oss, men vi har skyllt på att Micke inte kan ta ledigt från jobbet.

Ni vet när man önskar sig något väldigt väldigt mycket, man nästan ber till högre makter för att önskan ska gå i uppfyllelse. Och så inser man att det är kört, önskan kan inte slå in. Jag kände mig faktiskt lite hemsk som krossade hennes drömmar genom att ”ljuga” för henne 😅🙈

Engla-Freja är ju alltid tacksam för allt hon får och hon skulle aldrig visa sin besvikelse, även om jag vet att hon skulle bli överlycklig över att få åka till Heyou och träffa bl.a. Theoz. Hon tycker att han är superbra, alla barnen gillar Theoz. Bland de första orden som Mathilde sa var faktiskt Theoz en av dom 😂 Ja ni fattar, barnens stora idol.

För er som nu inte vet vad Heyou är så är det Sveriges största och bland de populäraste sociala medie-evenemang (som tidigare hette Tubecon Sverige) där kan man få chans att möta sina idoler; några av landets största kändisar på sociala medier i unika fanträffar, uppträdanden, challenges, paneler och annat kul. Kort och gott skulle jag säga att det är kidsens gala of fame 😀

Vi gick upp sjöng för Engla-Freja på morgonen, sen åkte Micke och jagade. Inte alls populärt hos alla i familjen kan jag meddela hahahaha. Men har man en jägare i huset så har man och då är det jakt som gäller. Vi städade och förberedde inför kvällen kalas, men rätt som det var så överraskade farmor och farfar oss genom att ringa på dörren. Då blev det en liten morgonfika till. Hon fick fina kläder och en morgonrock. Jaaaa åh en sådan har ju jag önskat mig! Aha hade du? Ja det hade jag men jag hade nog glömt att säga det högt bara. Fantastiskt att de kunde pricka in så rätt 😂 Farmor och farfar åkte så fortsatte vi med städningen. Och några timmar försent så kom  till slut jägaren hem, jag var lite halvtjurig och fräste som en katt.

kalas2

Mormor hade köpt så snygga träningskläder. Blev också sugen på att uppdatera garderoben med lite sånt.

kalas3

Hallontårta med extra allt 💗 Och sedan den obligatoriska bilden med  siffrorna. Alla coola tar nämligen sådana bilder tydligen. Hjälp jag måste nog göra lite research känner jag, man vill ju hänga med i svängarna. EmmyLou ville hemskt gärna vara med på bilderna också även fast storasyster sa nej. Och William försökte styra upp siffrorna men det gick sådär.

kalas4

kalas5

kalas6

Efter fika och paketöppning så satte vi oss köket. Engla-Freja fattade ingenting, men jag tror hon misstänkte att något var på gång. Varför är ni så konstiga? Vadå sa Charlie och fnissade 🙊 Så bad jag Engla-Freja att titta på bilden som jag lagt upp på min Instagram. Det tog inte många sekunder förens hon bröt ihop av både glädje och chock. Tårarna bara rann nedför hennes kinderna och lyckan var total!

Ni måste titta på klippet här nedan! Där ser ni hur chockad hon blir. Det är sååå fint. Både jag och Micke hade svårt att hålla tårarna borta, sen blev det gråtfest hos nästan hela familjen hahaha. När vi tittade på klippet imorse så började vi fulböla igen.

Hennes högsta dröm gick i uppfyllelse och Theoz var den som fick berätta det 😭💗 Woooow säger jag! Så fint gjort av honom, fina rara Theoz.

Det här var den bästa dagen i hennes liv! Hon har svävat på moln hela helgen efter det här. Och ännu bättre blev det när hennes farbror och kusiner kom på besök dagen efter med. Ännu en dag med firande, hon fick en tröja från Gant. Urtjusig verkligen.

kalas7

kalas8

Jag känner sådan glädje och tacksamhet för alla som velat fira våran dotters födelsedag. Hjärtat svärmar över av kärlek. Och den lyckan jag såg i Engla-Frejas ögon går inte att förklara med ord. Det var som på film.

Kram / Madeleine

 1. Andrea skriver:

  Tårarna är svårt att hålla tillbaka när man ser detta klipp!
  Hjärtat så go, det är du så värd Engla-Freja ❤️

 2. Mikaela skriver:

  Stort grattis till Engla-Freja! Det va helt underbart att se hennes reaktion på sin present. 🙂 Å jag håller med henne, Theoz är grym! 😉 Hoppas ni har det superkul på Heyou!

 3. Malin skriver:

  Hur har det gått med media markt och tv:n?

 4. Lyckliga EnglaFreja som fått en sån fin födelsedag🎂samt att hon har en sån varm och kär familj.Vilken glädje det är på alla barnen på dina fina bilder🎀🎊

 5. Karin skriver:

  Till Engla-freja 💖💕💗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..