Vi ger den högsta betyg!

Annonssammarbete tillsammans med Barnens Hus

Som jag lovade så ska jag nu visa er Mathildes nya barnvagn. Vi är verkligen så nöjda med den!

Jag har länge kikat på en vagn som passar till våra långa promenader, en ordentlig vagn där hjulen inte vobblar när man kommer upp i tempo. En vagn som klarar ojämn terräng och som också fixar intervaller om man vill. Eftersom vagnen har 8″ framhjul och 12″ bakhjul så blir den lätt att köra oavsett underlag. Komfort och bekvämlighet är ju också en av de viktiga punkterna som varit väldigt viktiga för oss i val av barnvagn.

Med tio barn och ett stort intresse för just barnvagnar så har vi testat många vagnar, väldigt många vagnar 😅 Efter att vi fått väldigt bra hjälp av kundtjänsten på Barnens hus så kom vi fram till att den här Baby Jogger vagnen som heter Baby Jogger Select LUX skulle passa oss perfekt. Och det gjord den!

vagn3

vagn6

vagn4

Mathilde sitter perfekt i vagnen, den passar för barn mellan 6 månader upp till ca 3,5 år. Men man kan även använda vagnen från start, från nyfödd. Med liggdel så passar den både som enkelvagn men även som syskonvagn. Baby Jogger Select LUX är nämligen en smidig vagn även för den växande familjen. Otroligt nog så kan man faktiskt använda vagnen på över 20 olika sätt med hjälp av ett syskonsäte, babyskydd och liggdel. På TJUGO olika sätt, sååå häftigt! Hos Barnens Hus så kan ni se ett filmklipp på hur man kan använda vagnen på de olika sätten.

vagn1

vagn7

Jajamän såklart är det liggläge på vagnen 😀

vagn10

vagn9

Suffletten är stor och har solskyddsfaktor UPF 50+ med tittfönster. Varukorgen är rymlig och tar hela 7 kilo packning vilket jag tycker är perfekt om man ska gå förbi affären och handla med sig lite hem.

vagn8

vagn11

Det är handbroms & parkeringsbroms i ett. Något annat som jag verkligen gillar är säkerhetsbågen. Man kan med hjälp av ett enkelt klick bara öppna upp bågen istället för att behöva klicka bort hela bågen. Stort plus för det, och Mathilde tyckte det var festligt också 🎉😍

vagn12

vagn13

Originalsittdelen är vändbar och har en rejäl 5-punktssele med vadderade axelskydd.

vagn14

vagn15

Nu har vi kört den här vagnen i några dagar och Ilmrud ger den högsta betyg! Så jäkla glad över att jag fick så fin service av kundtjänst i val av vagn. De tog sig tid och lyssnade verkligen på vad vi behövde.

vagn17

vagn18

Vill ni se mera utav alla vagnar hos Barnens Hus så kika in HÄR! 

Jag ser framemot många promenader ihop med min Baby Jogger Select LUX 💗

Kram / Madeleine

 1. Jenny skriver:

  Alltså vad har du för skor??😍😍Dom såg så varma och sköna ut😊

 2. Annika skriver:

  Jag tycker vagnar verkar så små och konstiga idag. Jag har kanske fel men vagnarna på min tid runt 80 talet var större och bättre, ångrar att jag inte sparade dem. Skulle vilja ge dem till mina barnbarn, hade varit rätt fräckt att komma med en vagn från 80 talet.

 3. Sandra skriver:

  Bra val! Älskar babyjogger! Hoppas du kommer trivas med den💚💚💚

 4. Emilia skriver:

  Vadderade axelskydd skriver du, och så sitter dom på bröstet istället för axlarna. Blev lite full i skratt 🙂

  Måste bara fråga, är det äkta päls på din jacka? Är väl lika bra att påpeka att jag inte menar något illa med min kommentar.

  1. ja precis de är neddragna för att man ska kunna se att de just är vadderade 🙂

   1. Emilia skriver:

    Vad tråkigt att du inte ville svara på min fråga. Som sagt menade jag inget illa, men har man päls så tycker jag att man kan stå för det.

    1. Frida skriver:

     Tyvärr har Parajumpers äkta päls på sina jackor. Så det är ett djur som fått dö för den luvan.

    1. Oj missade att svara på den frågan, men jag såg nu att du redan fått svar. Och jag står för allt, annars hade jag uppenbart INTE haft på mig jackan!

 5. Jessica skriver:

  Jättefin vagn! Men var har du köpt din fina jacka/kappa?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..