I annonssamarbete med LG

Dubbel besparing på tid och energi med produkter från LG!

Med risk för att detta inlägg blir lite långt, så måste jag bara råda er till att läsa det. Det här kan nämligen vara ett utav de bästa inlägg jag någon gjort, för det har förändrat vårt liv till det bättre! Är det någonting som vi barnfamiljer älskar så är det när tvättkorgen är tom. Jag tror varenda kotte kan skriva under på det faktiskt.

Det finns inget värre än tvättberg och att tvätta är nog kanske ingens favoritsyssla direkt. Men känslan av att ha nytvättade kläder som luktar gott och som är rena är ju underbar!

Vi är en stor familj med många barn och jag har höga krav på min tvättmaskin och torktumlare. Eftersom vi har barn med viss allergi så känns det också otroligt viktigt att ha en torktumlare som tar bort mycket av det som kan framkalla sådana besvär. Att det kostar att använda sådana här maskiner är ju inte heller någon hemlighet så mina maskiner måste dessutom ha låg energiförbrukning. Det gillar ju också miljön 🌱

Därför är jag otroligt glad att få visa er min nya tvättstuga med två nya stora kärlekar i mitt liv. Trodde aldrig att man kunde känna sådan kärlek till en tvättmaskin och torktumlare. Men det kan man!

Jag tror ingen förstår hur mycket tid vi sparar genom att tvätta våra kläder med LG DUAL Inverter Heat Pump Dryer (RC90U2AV2W) torktumlare och LG tvättmaskin (F14AW0S). Det handlar om flera timmar i veckan! Innan kunde jag få torktumla samma maskin både två och tre gånger, ibland slutade det med att jag ändå hängde upp kläderna. Och som alla förstår så kan man ju inte tvätta mera förens den första tvätten är torr, då har man kläder som hänger överallt 😫 Men så har det varit för oss, en himla röra med tvätt överallt.

Den här LG DUAL Inverter Heat Pump Dryer (RC90U2AV2W) torktumlare är grym! På många olika sätt också. Inget mera torka om flera gånger, nu torkar den utan problem direkt.

Torkningssensor: känner av mängden fukt på kläderna och ställer automatiskt in torktid. Det ger också en skonsammare hantering av dina textilier, så att de aldrig blir utsatta för överdriven torkning vilket innebär mindre slitage på kläderna. 

Självrengörande kondensor: den automatiska rengöringen av kondensorn ger ett korrekt luftflöde för att upprätthålla hög torknivå. Dessutom är den underhållsfri som i sin tur ger mer ledig tid till annat. Dubbla filter gör att torktumlaren håller ett högt torkningsresultat genom att effektivt filtrera bort ludd från kläder.

lg1

Dubbel besparing på tid och energi med LG DUAL Inverter Heat Pump Dryer : Välj mellan energi- eller tidsläge för att optimera energiförbrukningen eller torktiden. 22% energibesparingar med Energy Mode eller 28% tidsbesparing med Time Mode. Du spar både tid och pengar, samtidigt som torktumlaren med sin låga energiförbrukning är snällare mot miljön!

Allergi: Allergiprogrammet eliminerar upp till 99,9 procent av allergener, såsom damm och kvalster som kan orsaka allergi- eller andningsbesvär. Förbättra din hemmamiljö genom att skapa en allergenfri miljö! Perfekt för sängkläder, filtar och barnkläder.

Det här är inte allt! Man kan fjärrstyra tack vare SmartThinQ eller övervaka din torktumling var som helst. Du kan också få en överblick av energiförbrukningen. Det är så smidigt, när tvätten är klar så plingar det till i mobilen. Så därför kan man ju inte skylla på att man ”glömt” tvätten och måste tvätta om. Eftersom både jag och Micke har appen så har vi båda full kontroll på tvätten. Ibland skickar han roliga sms till mig ”tvätten är klar nu” 😂  Luckan/dörren är omhängningsbar.

lg3

lg2

De olika och många torkprogrammen är bra, snabbtorken är fantastisk! Den räddade mig en morgon när Tuva-Li ville ha sin favorithandduk till gymnastiken i skolan 😅🙈

lg4

Förut att LG DUAL Inverter Heat Pump Dryer torkar snabbt, miljövänligt och näst intill strykfritt så kan man också med hjälp av en ställning man sätter in in i tumlaren torka skor.

lg5

lg6

Ni kan läsa mera om LG DUAL Inverter Heat Pump Dryer om ni klickar HÄR!

lg8

LG tvättmaskin (F14AW0S) är även den en riktig pärla i vardagen. Med sin stor kapacitet på hela 10,5 kg, passar den utmärkt för barnfamiljer.

Tack vare TrueSteam-tekniken kan ånga användas i flera tvättprogram; Steam Allergy Care tar bort 99% av kvalster och allergener från kläderna.
Steam Refresh fräschar upp kläder och slätar ut skrynklor på bara 20 minuter. Steam Softener mjukar upp dina plagg med True Steam vatten – det mest hygieniska sköljmedlet någonsin. Perfekt för barn och känslig hud.

TurboWash: Få ett perfekt tvättresultat på endast 59 minuter med 15 procent lägre energiförbrukning och 40 procent lägre vattenförbrukning jämfört med ett standardprogram! Detta innebär att en sköljcykel kan elimineras och sparar därmed massor av tid. För normalt lätt smutsad tvätt är en ordentlig sköljning fullt tillräckligt.

lg9

Om man har glömt att lägga in tvätt då maskinen redan startat, klickar man bara på ”Paus” och lägger in sin tvätt, allt från små strumpor till stora jackor. Och även tvättmaskinen har WiFi-anslutning så man kan få full översikt av vad som händer i tvättmaskinen 😀 Läs mera om LG tvättmaskin (F14AW0S) HÄR!

Det som extra roligt och som jag är väldigt stolt över är att jag i samarbete med LG får ge er 20% rabatt på både Torktumlare (RC90U2AV2W) och tvättmaskin (F14AW0S) hos Elgiganten🎉Går ni tankarna att skaffa ny tvättmaskin och torktumlare så är det här verkligen två helt fantastiska maskiner som ni kommer älska!

20% rabatt gäller fram till 2019-02-17 och koden är: LGPEAK2018 klicka HÄR för att investera i två bra maskiner och tvätten kommer blir roligare än någonsin 😀 Tvätta lugnt!

Kram / Madeleine

 1. Hej! Kan inte du skriva ett inlägg om dina städrutiner. Förstår inte hur man kn ha så fint med så många barn. Hur lägger du upp dina dagar med städ, tvätt, skjutsningar, läxläsning mm??? Dygnet har ju bara 24 timmar. Bara att bädda rent i alla sängar är ju ett helt företag och det skall man ju göra regelbundet. Jag har själv sju barn och jag hinner knappt gå ut vissa dagar för all städning tar upp min dag. Men det är det värt. Älskar min familj. ❤

 2. Synd att varenda bloggares tvättmaskin/torktumlare gått sönder samtidigt, eller? Är man lite klimatsmart gör man väl inte av med en fungerande…

 3. Malin skriver:

  Jag har en kompis som efter några år tyckte tumlaren torkade dåligt. Läste lite i beskrivningen. Och det var ju ett filter till som skulle göras rent lite då och då. Inte bara det man tömmer efter varje torkning.

 4. Cissi skriver:

  Låter som ni haft en väldig otur med tidigare tumlare. Jag har haft 3 tumlare genom åren och aldrig varit med om att behöva torka i flera timmar eller att starta om 🤔

  Härligt att ni nu hittat något som fungerar som det ska 😎

  1. Malin skriver:

   Jag har en kompis som efter några år tyckte tumlaren torkade dåligt. Läste lite i beskrivningen. Och det fanns ju ett filter till som skulle göras rent lite då och då. Inte bara det man tömmer efter varje tumling. 😂🙈

   1. Cissi skriver:

    Ja, ofta beror det på att man ej rengjort filtrena vid varje användning, för mycket kläder eller att man ej tömt vattenbehållare, om man nu inte kopplat så att vattnet rinner ut direkt.

    Hör ofta av hyresgäster att tumlaren eller tvättmaskinen är trasig. Åker man dit och kollar så är det ludd i tumlarens andra filter. Eller hårnålar, hårsnoddar och mynt i tvättmaskinens filter som gör att maskinen inte fungerar korrekt 🙈

 5. Ida skriver:

  Det här har inget med inlägget att göra men jag måste säga att du ser så pigg och fräsch ut, riktigt snygg och ditt hår blir jag ju inte alls avundsjuk på 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..