Läskigt, underbart och redan så älskat av oss alla!

Paketöppning en söndag som denna när snön skapade magi med sitt vita täcke kändes som en bra ide. Mathilde med sin rufsiga morgonfrisyr ville gärna vara med och öppna. Frågan är om det är paketet eller innehållet som är roligast?

bebis2

bebis3

bebis5

bebis4

bebis6

bebis7

Pappa ler ju så det måste vara ett bra tecken? Men Madde nu blev det väl för liten storlek? 🤷🏼‍♀️

bebis11

bebis10

bebis12

Ja jag vet inte, eller gjorde jag det? 😍❤️

Om vi inte får ett väldigt stort barn, vilket aldrig fått tidigare. Så kläderna kommer nog passa perfekt. Läskigt, underbart och redan så älskat av oss alla!

Kram / Madeleine

 1. Grattis till er! Spontant tänker jag på din kropp om den orkar med en graviditet till. Du har väl inte mått så bra dom sista grav.
  Hoppas du får må bra, har följt dig länge 😊 hälsningar Lotta

  1. Ja det är den där jäkla kroppen som ska orka med 😅 Men jag har mått väldigt bra hittills *peppar peppar* Det kan jag ändra sig såklart. Men jag hoppas jag får må bra 🙏🏼

   Har mått lite dåligt av andra anledningar, eller ja graviditeten gör ju sitt också men om jag jämför med de senaste gångerna så mår jag bra.

   Tack för omtanken och tack 💗💗

 2. Jag får tårar hela tiden, varje gång jag kollar på alla bilder , älskar er och detta nya lilla knyte, ska gosa o lukta i låna som de vore min egen , sov Madde jag kan ta bebis, inga problem! 😂❤️

 3. Åh, ett jättegrattis till Er alla!😍 Innan jul läste jag nåt om att ni hade en speciell julgranskula i år, och då hoppades jag att det var med en bild på ul… Lycka till🙏

 4. Framförallt läskigt att berätta för andra kan jag tänka mig. Jag väntar ”bara” femte, men märker ju att andra har åsikter.

  Grattis till den lille/lilla! Så spännande!

 5. Har följt Dig länge, men aldrig kommentetat.
  Men blev så himla glad för Er skull o ville bara säga stort grattis! Så modigt och härligt att Ni följer Era hjärtan, även att jag förstår att man som offentlig person får utstå med en del vad det gäller åsikter. Det kvittar väl om man har ett, sju eller elva barn så länge man själv vill och orkar det. Kärlek har man ju obegränsat att dela med sig av och det är den viktigaste tillgången för familjen. Hoppas Du mår väl och får göra det hela tiden! Stor kram!

 6. Så underbart för er Madde och Micke. Ännu ett litet underverk kommer till er. Önskar dig Madde all lycka med graviditeten, och att du får må bra hela tiden. Kramar till hela familjen😍❤️

 7. Grattis fina ni till ännu ett mirakel❤️
  Så glad för er skull och även för bebisen som kommer att få växa upp i en familj med kärlek o närhet o vara älskad❤️
  Kram på dig fina du❤️

 8. Mamma mia! Tur att det finns människor som er för samhället hade inte fungerat om alla hade skaffat bara 1 barn som jag har valt att göra =) Men så mysigt, då får lilla bebisen följa med oss och lyssna på Michelle Obama då =) Vi måste höras angående boende då jag vet inte om du vill bo hos någon väninna, Micke följer med eller om vi ska boka tillsammans <3 Åter GRATTIS till er alla från Nicole och mig!!! <3

 9. Jättestort grattis! Jag har anat det en tid och hoppades att jag skulle ha rätt. Det finns inget större i livet än att få barn och det är minst lika stort när man har fått många och inte tar för givet att allt ska gå bra. Lycka till också med graviditeten! Det är en utmaning att vara gravid även om allt går bra, men det handlar ju ändå om en begränsad tid tills man når målet.

 10. Stort grattis till tillökningen!
  Om dina värden inte är helt bra gällande sköldskörteln är det viktigt att ha koll på under en graviditet. Tyvärr många barnmorskor som inte har koll men be om hjälp om du inte mår bra som du inte brukar känna av under graviditeter.

  1. Hej Eva,

   ”Tyvärr många barnmorskor som inte har koll”? Hur vet du det? Att kolla TSH-värde hos barnmorskan görs om du har ärftlighet för det eller haft under föregående graviditet… Så säger pm i det område där jag arbetar iaf!

   Grattis till kommande bebisen ❤️

 11. Ett stort grattis till er 💐 Hoppas att du får må bra denna graviditet 😍
  Jag anade att du var gravid på många saker 😀
  Jag har följt er sen första gången ni var med på familhen annorlunda och ni är den bösta och rara familjen 💐

 12. Men så roligt!👏 😁Stort grattis till er!👶 💐Jag gillar bilderna, ett roligt och underbart sätt att berätta det på. Jag hoppas att du får må bra.

  1. Det fattar du väl att han visste innan!
   De måste ju ha diskuterat det.
   Tänk om han inte vetat och absolut inte velat ha ett barn till.
   Så självklart visste han, annars är det ju nåt fel. I mina ögon i alla fall.

 13. Underbart med en ny familjemedlem! Stort Grattis till hela familjen! ❤️
  Hoppas du får må väl under graviditeten. Ska bli spännande att få vara med och följa detta äventyr! (Om du nu väljer att dela med dig av detta, vilket är helt upp till dig att besluta om!) Lycka Till! ❤️

 14. Läst alla kommentarer men jag vet inte om jag tycker som de flesta här å bloggen. Tycker inte det var klokt med en baby till. Med tanke på hur världen ser ut idag så skulle jag vara livrädd. Jag har fem barnbarn, varav de två yngsta är i skolåldern, de andra är äldre. Tänker så mycket på hur det ska bli för dom här i världen…
  Visst…. jag älskar barn, speciellt bebisar, men att klara av att ge så många barn som du har, all den omsorg och uppmärksamhet de behöver, tror jag nåste var svårt. Har du frågat dina nästan vuxna barn vad dom tycker om att få ännu fler syskon ?Dom säger nog att dom gillar det bara för att glädja er.
  Förlåt detta inlägg men det var det som kom upp i huvudet.
  Hoppas att alltgår bra för dig i alla fall och försök boosta dig med massor av energi nu.Försök stärka din kropp så du får en fin graviditet.

  Snöig kram till dig

  1. Men det måste väl ändå vara Familjens val. Deras barn är såå lyckligt lottade som har så fina och omtänksamma föräldrar.

  2. Små barn, små bekymmer
   Stora barn, stora bekymmer
   Eller inte. Men det lär tiden utvisa.
   Jag är fortfarande så ”ful” att jag tror de här mångmammorna skaffar nya barn just för att de gillar bebisar och för den ”behövdhet” som krävs från främst mamman så länge barna är små.
   Nu kommer det rasa och rusa hos allehanda försvarsadvokater, men var och en blir salig på sin fason och önskar i alla fall lycka till för hela familjen

   1. Tänk så olika man kan tänka och TRO 😂 Inte för att jag överhuvudtaget har någon anledning att ens förklara för dig, eller för någon annan heller för den delen så kan jag ändå dela med mig av den informationen att det faktiskt är min man Micke som länge önskat ett barn till.

    Så ”M” nej det finns nog undantag i dina teorier. Sen finns det säkert fall där ditt tänkt stämmer in på pricken 😂

 15. Grattis 🙂
  Hur många barn är det nu som du och Mikael har tillsammans? Du hade väl två sedan innan eller var det tre?
  Misstänkte att du väntade barn igen nu när du skulle köpa en barnvagn. Kommer du att återanvända vagnarna, kläderna osv som du haft till de andra barnen nu med tanke på att årets julklapp var att återanvända saker och inte köpa nytt utan ta vara på det man har eller att köpa second hand?

  1. DET skulle vara fint tycker även jag, återanvändning! För varje ny sak som måste produceras går det åt enormt mycket mer energi och resurser jämfört med att återanvända.

   Och grattis till graviditeten så klart.

 16. Hej Madeleine! Ett JÄTTEGRATTIS till Dig o Micke för det fantastiska beskedet! Ni är så fina tillsammans hela familjen! ❣️

 17. Hej Madde- va spännande med ännu ett litet syskon till barnen. Hoppas att du mår bra – roligt att få följa även detta lilla barn på resan framöver. Va rädd om dig . Kram

 18. Grattis! Vilken lycka! 😍Är så roligt att följa dig och hela din goa stora familj, hoppas du fortsätter att dela med dig. ❤️

 19. OMG!😲 Dela med dig av er hemlighet/magiska krafter..?! 😜Hur orkar ni? Jag har fyra barn och får krupp många gånger i veckan… 🤪 Jag skulle verkligen vilja veta hur ni klarar allt, för jag får knappt ihop det med fyra… Jag är imponerad! 😍 Hoppas allt löser sig med dina värden och att du/ ni får en underbar graviditet. Lite sugen blir man allt… 💜 Grattis💜

 20. Försöker att inte döma/värdera, men undrar om ni har något miljötänk? Överpopulation är ju största bidragande till klimatförändring och miljöförstöring, vårt jordklot mår inte bra! Är nyfiken på hur man tänker när man skaffar så många barn? Skulle gärna höra era tankar.

  1. Intressant undran.

   Jag anser att jag/vi kompenserar vårt ”barnafödande” med andra saker som hjälper vårt jordklot att må bättre. Tex så väljer vi inte att resa så ofta som andra barnfamiljer kanske gör?
   Hur påverkas vårt jordklot av att så många barnfamiljer semestrar utomlands? Vi äter Vego flera gånger i veckan. Ja små saker som ändå är väldigt betydande.

   Självklart har vi ett miljötänk!

  2. Många som har många barn har sparat grejer och kläder som syskonen ärver så samma sak kan ha blivit använda åt flera barn. Jag har saker kvar som min äldsta dotter fick när hon var liten som hennes yngsta lillasyster lekt med eller använt kläder nitton år senare. DET OM NÅGOT är miljötänk.

 21. Stort stort grattis! Så himla roligt! 💕 mysigt med en stor familj. En tanke som slog mig, tänk när det är dags för barnbarn. tänk om alla era barn får två barn var, 20barnbarn!! Eller tänk om de också vill ha stora barn, alla barn kanske skaffar 10 barn var 😂🙈 haha galen tanke! Så himla fantastiskt att för barnen att växa upp och vara omringade av varandra ❤️ Men hur man än gör så gör man ”fel” vill man bara ha ett barn är man egoistisk och det är synd om barnet som ”behöver” syskon. Men skaffar man typ allt över 3 barn så är det ”fel” och egoistiskt för man har ”inte tid” för barnen som man sätter till världen. Tänk om Alabama kunde få göra som de själva vill och vad som passar deras livssituation. All lycka till till er💕

  1. Ah alltså… rättelse… 😜
   *tänk om alla er barn vill ha stoooora familjer och får typ 10 barn var 👶🏼👧🏼

   **och tänk om ALLA (inte Alabama 😂)

 22. Stort grattis till hela familjen!🌺
  Ska ni ta reda på kön? Jag fick inte veta (gick på kvinnohälsan Linköping), och födde i december en helt fantastisk pojke!🌹

 23. Stort Grattis!

  Och skit i vad alla andra säger, det är för att de knappt klarar av de två barn de har själva och projicerar det på allt och alla. De skulle bara veta hur mycket enklare det är när väl barn fyra har kommit. Så mycket enklare. Och har man sparat blir det inte alls dyrt när barnen kan ärva varann.

  Kram från Linda, mamma till sex barn, som kämpar för en sjunde.

  1. Precis som du tänker på miljön när du åker till djungeln? Firar jul utomlands? Jag misstänker att du inte tog cykeln dit? 🤔😂

   Hur mycket utsläpp blir det av en resa tur och retur med flyg?

   Plocka du dina svampar och var en miljöhjälte, men kasta inte sten i glashus!

   För du har ingen aning om vad vi gör för miljön och hur vi miljökompenserar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..