Allt känns så annorlunda!

Lilla ”mini” växer så det knakar. Men allt den här gången har hittills känts så annorlunda. Dessutom sitter moderkakan i framvägg vilket jag bara upplevt en gång tidigare och det var för 21 år sedan när jag väntade Victor. Kommer inte ihåg hur det kändes och om det kändes annorlunda? Sen fick jag ju å andra sidan inte reda på att jag var gravid förens i sjunde månaden då, och det kanske var därför jag inte kände några fosterrörelser? Och inte alls hade någon framträdande bebismage de första sju månaderna? Men det däremot borde jag ju få den här gången efter alla mina graviditeter.

mage2

Har lånat en liten ultraljudsmonitor av en vännina, har aldrig testat en sådan innan faktiskt. Men jag måste säga att det var speciellt att för första gången få höra det lilla hjärtat hemma i sovrummet 💗

Ibland känns det inte som om jag är gravid, jag vet det låter kanske konstigt men annars har jag ju alltid känt av allt så tydligt och ganska så tidigt i graviditeten. Nu får jag påminna mig själv om att vi ska ha barn. Micke tycker jag är ”nojig” och ja det kan man ju bli över mycket när man väntar barn. Inte alls konstigt. Fosterrörelserna blir ju en bekräftelse på något sätt, och när man inte känner dom och inte har de andra klassiska gravid symptomen heller så kan man få lite hjärnspöken.

Tacksan och glad över att jag mår så bra, men jag hoppas jag börjar kunna känna sparkar snart 👶🏼

Och tack igen för alla era kommentarer, jag läst dom allihop. Har bara inte hunnit svara er, men det ska jag göra imorgon!

Kram / Madeleine ♥

 1. Linda skriver:

  Åh grattis vad roligt🙂🙂 jag hade med moderkakan i framvägg. Man såg nästan inga sprakar utanpå.

 2. Sandra skriver:

  Hej. Har också moderkakan i framvägg denna gången och är i v 24 . Har inte känt av några rejäla sparkar än utan bara att den rört sig lite då o då. Speciellt på kvöllen när jag satt mig ner för dagen så kan man känna benen eller nått på sidan av magen.
  Tycker det är väldigt jobbigt för det blir ju som du sa en bekräftelse typ på att den lever . Har aldrig haft den i framvägg innan .

 3. Super grattis ❤
  Så spännande med ett barn igen för er 🙂 själv väntar jag mitt 3:e barn. Har 2 barn innan, första är 9 år & den andra blir 7 i sommar så denna blir en liten sladdis men så välkommen ♡ Vi väntar en liten kille så vi ska avslöja detta för våra familjer imon 💙

 4. Kina skriver:

  Stort grattis till er fina Madde. Vilken glädje med ett liten barn ta hand om dig. Ha en fin kväll och tack för du delar med dig.

  1. Tack snälla du 🙏🏻❤️ Blir så glad över din kommentar 😍

 5. Cissi skriver:

  Då min moderkaka legat så så har jag mest bara känt små ”pekningar” samt stötar mot urinblåsa. Bara kännt att det rör sig lite där inne. Det har tagit längre tid att känna på utsidan och det har heller inte synts några direkta rörelser på utsidan 😊

  1. Ja jag har förstått att det brukar vara så när moderkakan ligger i framvägg. Jag hoppas sååå mycket att jag kommer börja känna något 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..