Kan ni se könet? Och brorsan är bäst!

Herregud vilket väder vi har. Gatorna är livsfarligt hala, och det i kombination med stress är inte alls bra 🙈😅 Tänk på det om ni är ute och slirar.

Mathilde var min första hjälpreda idag när jag jobbade på mitt numera lite bekväma hemmakontor. Jag har fått hem helt fantastiska  kläder som jag ska fota inför ett samarbete och Mathilde var min glada assistent.

mamut5

mamut4

Idag försökte jag också hitta inspiration till garderobsdörrar, eller skjutdörrar. Jag har inte hittat de rätta ännu. Mycket som ska ”klaffa”, både storlek och utseende. Men jag vill ha något ”clean”. Har ni tips på prisvärda skjutdörrar som är bra så hojta gärna till för vi kan inte komma överens här hemma 😅

Sen kom världens bästa storebror Oliver hem och då blev det inte mycket mera jobb eller surfande efter skjutdörrar. Kom kom Oliver ropade Mathilde 💗

mamut2

mamut1

mamut3

Det är så fint att se barnens fina relation till varandra. De små barnen ser upp till sina storasyskon.

mamut6

Jag tänkte fråga er om något som jag kanske frågat om förut? Jag minns inte riktigt faktiskt. Men en del av er har säkert hört talats om att man tidigt kan ”förutspå” könet på sitt barn med hjälp av vissa teorier. NUB-teorin sägs ska kunna avslöja könet och då kan man se det redan i vecka 12.

Jag har läst lite om det på nätet och hittat det här…

AEADD703-ABE0-40CB-A41A-626ABDBCB46F

Och här kan ni se en bild från vårt KUB-test 😀 Vad tror ni det blir? Pojke eller flicka?

A5AE57E0-1A87-47F8-8888-426C92F91029

Så spännande att gissa. Här hemma är det full gissningslek, hälften av alla tror pojke. Så det är 50/50 och ja något av det blir det ju.

Har jag några NUB proffs som läser här?

Veckorna går så fort och hela tiden händer det nya saker. Tyckte inte det var länge sedan jag plussade. Vi är glada och lyckliga, och återigen  tack för alla snälla och vänliga meddelanden. Det betyder så mycket och gör oss otroligt glada. Allt det negativa lägger vi åt sidan, det finns ingen anledning att lägga energi på det. Det kommer ju alltid finnas energitjuvar. Jag tycker ändå att man så klart märker att majoriteten är fina och genuina människor och det gör mig varm i hjärtat. Fina NI!

Kram / Madeleine 💗

 

LOADING..