I annonssamarbete med LG

Care for What You Wear! Fräscha upp dina kläder på bara några minuter!

Numera älskar jag min tvättstuga, vilket ni redan vet. Det är faktiskt just nu ett av favorit”rummen” i huset 😀 Det finns inget som är så tillfredställande som ren tvätt som luktar gott, och tomma tvättkorgar.

Som pricken över i:et så har tvättstugan nu också utökats med en LG Styler. Ännu en helt fantastiskt produkt som sätter guldkant på vardagen på flera olika sätt.

Ibland kanske man inte hinner tvätta just den där skjortan som man vill ha dagen efter på ett viktigt möte. Eller så kanske man har varit ute och ätit och kläderna stinker matos eller rök efter festen? Jackan luktar? Annars kanske det helt enkelt är så att du redan har tvättat ditt favoritplagg men det har blivit väldigt skrynkligt? Eller har du någon gång önskat dig ett torkskåp som torkar kläderna snabbt och smidigt? Då ska jag presentera mina nya bästa vän för er, ni kommer älska den!

LG Styler är helt nytt klädvårdssystem som använder ånga. Och man fräschar upp sina kläder på bara några minuter.

LG Styler erbjuder din garderob extra omtanke och är perfekt för att fräscha upp kläder som inte är direkt smutsiga, och plagg som normalt kräver specialbehandling så som kemtvätt. Med hjälp av ånga fräschar LG:s Styler upp kostymer, jeans, kappor, skor och andra plagg samt eliminerar eventuell dålig lukt. Ångan i kombination med vibrationer slätar även ut skrynklor.

lg16

Ångan är dessutom hälsosam för dig och dina kläder – LG TrueSteam består av 100% vatten och funktionen tar bort 99,9% av allergener som har satt sig i kläderna, som kvalster, damm, pollen och bakterier. Perfekt för allergiker 🌱

Förutom att LG Styler sparar tid jämfört med ett vanligt tvättprogram, sparar du samtidigt enorma mängder vatten. Runt en halvliter går åt, att jämföra med ca 50–60 liter för en tvättmaskin.

lg15

Inbyggt i dörren finns även en smart byxpress, så att du alltid kan ta på dig fräscha byxor med perfekta pressveck. Se bilden här ovan!

Vi har använt LG Styler i några veckor nu och vi tycker den är fanatisk! Barnen gillar den också 😀 När barnen varit ute i snön och har blöta kläder så tar de av sig och hänger in dom direkt i Stylern. Charlie är våran lilla mekaniker, han gillar prylar som har en motor i sig. Han har lärt sig alla program. Är det någon som håller reda på alla ytterkläder när de behöver fräschas upp eller är blöta så är det numera Charlie.

lg18

lg12

Om jag skulle rada upp mina favoritegenskaper som LG Styler har så skulle det blir dessa…

1. LG Stylers djuppenetrerande ånga som slätar ut skrynklor i kläderna! Hur skönt att bara hänga in plaggen som ska strykas, såå smidigt 👌🏼

2. Fräschar upp kläderna med ånga och tar bort dålig lukt som fastnat i tyget– kanske om man bara vill fräscha upp blusen istället för att tvätta den. Dessutom så kör vi ofta barnens träningskläder och träningsskor. 

3. Skonsam torkning med låga temperaturer för känsligare material som riskerar att krympa – om man inte vill torktumla allt men samtidigt behöver snabbtorka ett plagg! Eller om man vill rengöra kanske täcken barnens nallar osv. 

lg17

Skåpet är dessutom snyggt också. Tanken är att vi ska bygga in Stylern i våran garderob i sovrummet sen.

lg10

Vill ni läsa mera om LG Styler och hur du fräschar upp dina kläder på bara några minuter så gör du det HÄR! 

Hörs snart igen!

Kram / Madeleine

 

 1. Maria skriver:

  Sån skulle jag behöva som jobbar i kostym som måste kemas varannan vecka

 2. Lovisa skriver:

  Snacka om en villhöver grej!

 3. Ina skriver:

  Vad fint. Hur mycket kostar ett sånt?

  1. Håll i dig!!!! 20.000 kr. 😏🤪

   1. Ina skriver:

    Åhh… lite för dyrt för mig då 😊 Men det ser ut att vara en smart grej…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..