Ännu en dag närmare… och är ni likadana?

Ännu en dag närmare tills vi får träffa våran lilla ”mini”. Ännu en vecka har passerat och vi byter dag. Jag tycker det är magiskt när man får byta vecka. 

Här är några bilder från när vi var och gjorde rutinultraljudet. Ser ni  den lilla munnen och näsan. Lika ofattbart varje gång man få se sitt ofödda barn på bild. Det blir mera verkligt på något sätt också. 

Jag har känt lite lite sparkar eller ”fladder” i magen nu, men det är fortfarande inte på samma sätt som med de andra barnen när jag känt väldigt tydligt. Jag hoppas det kommer bli mera och starkare, det blir ju som sagt en bekräftelse på att något växer där inne när man känner av det. 

mini6

Vi fantiserar om hur bebis ska se ut, med tanke på att mini suger in underläppen på bilden så tror jag det kommer bli en väldigt syskonlik liten krabat 😍

br2

Första bilderna där magen syns ordentligt, jag försöker känna det där ”glowet” som alla pratar om. Andra tycker man strålar så otroligt mycket när man är gravid, även om jag upplever att hyn blir bättre när man är gravid så känner jag mig allt annat än strålande mellan varven 😂 

Men jag försöker njuta av varenda sekund 💗

br10

br3

Vackra detaljbilder är det finaste jag vet. Att fota blommor, mat och inredning kan vara bland det roligaste. Jag ser ofta saker i bilder, och kommer ihåg saker i bilder. Den här buketten tex, så praktfull i sin enkelhet. Jag får upp olika bilder av hur jag skulle vilja fota den. Tänk att få vara med om att fota till en bok, alltså vilken dröm! 

Skulle säkert bli vackra artprints att sätta upp på väggen. Kanske svartvita? Fint fint fint! Jag är så sugen på att göra om i vardagsrummet, har fått en vision om att jag skulle vilja förändra utseendet med nya detaljer. En större soffa kanske? Och jag skulle så gärna vilja ha en vikvägg i glas och stål, bara som en fin detalj. och den skulle jag ju kunna flytta på också. Jag får suga lite på karamellen.

blomma2

blomma1

Till kvällen ska vi titta på talang, då kommer väl tårarna i vanlig ordning. Hahaha jag är så extremt känsligt för allt just nu. Det räcker med att jag ser reklamen om något känslosamt så brister det. Blir så rörd. Är ni likadana?

br1

blomma3

Just nu är Micke ute i trädgården och röjer, jag ska hänga tvätten och baka en liten kaka. Men jag tittar in senare. Ta hand om er så länge 💗

Kram / Madeleine 🌿

 1. Tina skriver:

  Jag vill gratulera till graviditeten😊

 2. Brittis skriver:

  Men ,herregud, är du aldrig nöjd med din inredning hemma ?? Du vill ju jämt göra om, det är ju så fint som det är. Men du skriver jämt om att måla om,köpa,möblera om mm. Njut av ditt hem och ta det lite lugnt därhemma.

  1. Klart jag är nöjd, men jag tycker det är vansinnigt roligt att göra om 😀 Och jag njuter för fullo 😍

 3. Andrea skriver:

  Jag tycker du är så fin ❤️
  Bilderna på bebis (jag tror lillebror) är ljuvliga, galet att man kan se de så tydligt.
  Menar armar, ben, ansikte ja allt 😍

  Kram till er ❤️

 4. Cicci skriver:

  Väldigt fina bilder❤️Och fin klänning😍var kommer den ifrån?/ kram

 5. Haha jag gråter för allt men är inte gravid, fast är känslig ändå ;). Kan inte ens kolla på Disneyfilmer utan att storgråta *haha*. Förra året var jag hemma med världens förkylning samt feber, såg filmen ”a dogs purpose” med sonen. Jag grät mig igenom filmen och min son satt bredvid och bara ”men mamma det är en film” ;). Dagen efter visade jag den för mina åk6 jag hade de året, det var gråtkalas i hela klassrummet inklusive mig själv och en till kollega ;). Jag utsatte mig alltså för tårar två dagar i rad :-p.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..