Flicka eller pojke? Nu vet vi!

Nu vet hela familjen om det ligger en liten flicka eller pojke i magen. När vi var på rutinultraljudet för några veckor sedan så såg våran fantastiska barnmorska Marie direkt vad det var som gömde sig därinne. Jag kan säga att Micke gissade rätt hela tiden och jag hade fel. Jag fick faktiskt en chock 🙈 Trodde inte det här! Men efter att ha nördat allt som har med nub att göra så hade ju jag också rätt, men inombords trodde jag ju något annat. Väldigt intressant det här med nub-teorin. 

Varje graviditet är helt klart unik! Vi är så lyckliga. Hela familjen är lycklig 💗 Ni kan se klippet på när vi avslöjade könet för barnen här nedan. Väldigt roligt att barnens kusiner Amanda och Olivia var här också, det blev familjefest efteråt med både munkar, bullar och kakor! 

Hoppas ni gillar klippet, och skulle ni vilja att vi startar en familjekanal och fortsätter med våra klipp på youtube så få ni gärna kommentera här nedan. Kanske en familjekanal med lite inslag av gravid vecka för vecka? Vad tycker ni? 

 1. Hej! Jag har varit så nyfiken ska du veta men nu vet jag En liten flicka vad roligt! Vilken glädje att se syskonen så glada må nu så gott och ha en fortsatt trevlig söndag💗💓💞💕

 2. Näe, inga youtub inlägg.
  Det är så bra ändå.
  Låt familjen vila från lite media och håll dig till blogg ( o insta)
  Allt behöver inte redovisas och jag kan vara lite rädd att i slutändan kan saker och ting vändas och du kan komma att få still svars inför barnen. Det har jag tyvärr erfarenhet av. Så simma lite lugnt.
  Främst tror jag att än en tid når du mest ut på bloggen.
  Grattis till tjejen! Man ska inte gissa utan vänta tills man vet.
  Ta hand om er

 3. Stort GRATTIS till ert nya lilla underverk, som som skall komma till er underbara familj. Önskar och hoppas på att du mår bra hela graviditeten. Lycka till❤️

 4. Grattis till hela familjen! Så underbart härligt! ❤
  Blir lite avis! Vi har 6 barn. Först en dotter följt av 5 grabbar.❤💙💙💙💙💙
  Gissa om storasysteer vill ha en lillasyster! 🙈

 5. Stort grattis till er kommande lill-gumma! Gör gärna fler vlogg’s för det är underbart att få se er kärlek till varandra i er familj 🙂

 6. Hade varit så himla skoj om ninstartade en familjekanal:). Älskade att följa er på familjen annorlunda.
  Stort grattis till bebisen:)👍😍😉

 7. Vore jättekul om ni startade en familjekanal 😍 Bara det inte blir för jobbigt för dig. Men du känner ju dig själv bäst. Ni är så fin familj och så kärleksfulla mot varandra 💐

 8. Neeej, inga nya kanaler med er familj. Var lite privat med tanke på barnen. När dom blir större¨så kommer du säkert att få ”stå till svars” dör mycket du skrivit.
  Håll dig till bloggen men gärna med lite mindre bilder.

 9. Grattis..Men jag tycker Inte ni ska ha en You Tube kanal.. Lite privatliv tycker jag ni behöver.. Allt behöver inte visas o kommenteras osv heller.. Hur går det med alla hundar ihop med familjen nu när ni blir fler..? Det är ert liv såklart.. men tänker på hundarna i detta lek bus o stoj..Finns det utrymme för de..?

 10. Sa ju det. 100 % av 100. Jag har aldrig sett fel eller gissat fel. Jocke och Jonna skulle ju få pojke men jag skrev att det tror jag inte ett ögonblick på, det är en flicka. Punkt slut. Sen kan ni ta alla prover ni vill. Ut kom en flicka.

  Undrar när jag ska få fel. 53 år gammal och går runt och alltid ha rätt. När kommer det en som lurar mig????????

 11. Hej! Kan inte du skriva ett inlägg om hur din vardag ser ut? Hur ser sina dagar ut? Hur ofta städar du? Tvättar? Skurar badrum, bäddar rent i sängar osv. Har ni nåt schema så barnen hjälper till? Sköter de sin egna rum?? Jag själv har 7 barn och tycker jag städar jämt. Mina barn är väldigt bortskämda med att jag ska sköta allt. Jag skulle behöva lite tips så jag kan lägga upp dagarna på ett bättre sätt. Vissa dagar hinner jag inte gå ut.

  1. Ett sånt inlägg hade varit jätteintressant. Ni verkar sällan ta hjälp och ha barnpassning utan roddar allt själva. Och dessutom ofta renoverar, och ni verkar renovera så snabbt.

   Jag undrar hur mycket ungefär barnen får spela, tänker de som spelar tex fortnite,har ni någon begränsning/regler kring det?

   Att bestämma sig för ett elfte barn, var det lätt och ganska självklart? Har det alltid känts självklart att skaffa fler barn eller har ni vägt mycket för och emot innan?

 12. Grattis ☆

  Jag har 4barn och skulle gärna vilja veta hur lite större familjer gör med

  matplanering
  städning
  kläder till alla

  Ang. kanal så gör det som känns rätt för er.
  Jag tittar inte på kanaler men tror många gillar det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..