Flicka eller pojke? Nu vet vi!

Nu vet hela familjen om det ligger en liten flicka eller pojke i magen. När vi var på rutinultraljudet för några veckor sedan så såg våran fantastiska barnmorska Marie direkt vad det var som gömde sig därinne. Jag kan säga att Micke gissade rätt hela tiden och jag hade fel. Jag fick faktiskt en chock 🙈 Trodde inte det här! Men efter att ha nördat allt som har med nub att göra så hade ju jag också rätt, men inombords trodde jag ju något annat. Väldigt intressant det här med nub-teorin. 

Varje graviditet är helt klart unik! Vi är så lyckliga. Hela familjen är lycklig 💗 Ni kan se klippet på när vi avslöjade könet för barnen här nedan. Väldigt roligt att barnens kusiner Amanda och Olivia var här också, det blev familjefest efteråt med både munkar, bullar och kakor! 

Hoppas ni gillar klippet, och skulle ni vilja att vi startar en familjekanal och fortsätter med våra klipp på youtube så få ni gärna kommentera här nedan. Kanske en familjekanal med lite inslag av gravid vecka för vecka? Vad tycker ni? 

 1. Annicq skriver:

  Grattis ☆

  Jag har 4barn och skulle gärna vilja veta hur lite större familjer gör med

  matplanering
  städning
  kläder till alla

  Ang. kanal så gör det som känns rätt för er.
  Jag tittar inte på kanaler men tror många gillar det.

 2. Karin skriver:

  GRATTIS till lilla livet💖. Mer jämt kan det inte bli haha. Lycka till med allt😊❤

 3. Hej! Kan inte du skriva ett inlägg om hur din vardag ser ut? Hur ser sina dagar ut? Hur ofta städar du? Tvättar? Skurar badrum, bäddar rent i sängar osv. Har ni nåt schema så barnen hjälper till? Sköter de sin egna rum?? Jag själv har 7 barn och tycker jag städar jämt. Mina barn är väldigt bortskämda med att jag ska sköta allt. Jag skulle behöva lite tips så jag kan lägga upp dagarna på ett bättre sätt. Vissa dagar hinner jag inte gå ut.

  1. Nina skriver:

   Ett sånt inlägg hade varit jätteintressant. Ni verkar sällan ta hjälp och ha barnpassning utan roddar allt själva. Och dessutom ofta renoverar, och ni verkar renovera så snabbt.

   Jag undrar hur mycket ungefär barnen får spela, tänker de som spelar tex fortnite,har ni någon begränsning/regler kring det?

   Att bestämma sig för ett elfte barn, var det lätt och ganska självklart? Har det alltid känts självklart att skaffa fler barn eller har ni vägt mycket för och emot innan?

 4. Hoppas att barnet är friskt. Ja det tycker väl alla! Tycker jag oxå.

 5. Katja skriver:

  Superide med en familjekanal! Jag älskar flera kanaler med många barn, speciellt ”grocery haul” filmer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..