Idag har vi berättat för barnen… Och vilken vagn?

Idag har vi berättat för barnen om de får en lillasyster eller en lillebror. Det blev verkligen konfetti i hela huset 🙈 Barnen låg och ålade sig på golvet och simmade omkring i allt. Jag tror de tyckte det var väldigt roligt. 

Jag ska klippa ihop filmen och dela den imorgon tänkte jag. Då får vi se om det blir som ni trott 😀

oliver4

Oliver agerade lekledare, och Mathilde och EmmyLou var som klistermärken på honom. Mina lyckofigurer 💗

oliver6

Efter knäoperationen så känns Olivers knä mycket bättre tycker han, men han har fortfarande lite ont och är svullen. Dessa meniskproblem som flera i släkten opererats för. Jag har ju också ont i ett knä ibland, undra om det kan vara ett genetiskt problem? Hoppas hans rehabilitering går snabbt så han kan börja spela fotboll igen.  

oliver5

Jag har googlat barnvagnar idag. Ni minns kanske att jag skrev att om det blir flera barn så vill jag hemskt gärna ha en Emmaljunga. Så det har jag sökt på idag, olika modeller och färger.

Hittade en sida som heter Bonti, där fanns alla möjliga modeller och färger. Väldigt lätt och enkelt att förstå hur de olika modellerna funkar och går ihop. Det kan ju vara en hel djungel att förstå sig på annars. 

Så är det färgerna, man vill ju nästan se de live för att få rätt uppfattning och känsla. Därför slängde jag mig i bilen och åkte ner till en lokal återförsäljare bara för att få se färgskalan. Jag mötte upp min vännina Veronica som är proffs på Emmaljunga. 

bonti1

Jag älskar den här vinröda färgen, den påminner om en färg jag hade på en teutoniavagn för flera år sedan (tråkigt att teutonia nästan försvunnit från marknaden, har alltid varit väldigt nöjd med de vagnarna). På pricken lik faktiskt. Men den färgen jag gillar ännu mera är den här ECO Green. Den är så jäkla snygg verkligen.

52608637_288795391791581_3374279285882748928_n

Vad tycker ni om dessa två färger? 

51984844_352125308962265_3470267729024385024_n

Annars har jag snöat in lite på beige, det passar ju till allt också. Kanske är bättre med en ”neutral” färg? Eller kanske båda 🤩

52123702_317991948856733_8004194339515269120_n

52115575_2135162986577306_1471762353195319296_n

Förutom färgfrågan så är också modellen viktig att välja. Det dumma är att jag vill ha två liggdelar, den ena från en annan modell. Kruxet är bara det att man inte kan köpa just den här liggdelen löst utan man måste köpa hela paketet. Men tvärtom går det bra, så då får jag välja en helt annan grund ”modell” alltså samma modell som den här liggdelen och istället köpa sittdel och liggdel löst sen. Krångligt att förklara, förstår ju inte ens själv vad jag har skrivit, tur jag vet vad jag menar 😂

52378350_304870690381243_983160036014424064_n

Vi behöver inte ta hänsyn till storleken, vilken vagn vi än väljer så får den plats i bilen. Annars så väljer tydligen många Emmaljungas viking eller superviking för att de blir mindre när man fäller ihop dom. Nu har vi mycket att tänka på ☺️

Idag hann vi också med lite kusinmys, det börja bli tradition att hänga med kusinerna på helgerna! Småtjeerna leker så bra ihop. Dock så blev Engla-Freja så arg aå hon kokade när hon kom upp på sitt rum och insåg att de hade rört hennes grejer 😬

Nu går ögonen i kors, det har varit en lång dag. Vi hörs imorgon igen 🌷 

Kram / Madeleine 

 

 1. Dalila skriver:

  Vinröda är så fin ❣️

 2. Jane skriver:

  Har en teutonia cosmos om du vill köpa? 😉
  Själv köpte vi en Emmaljunga double viking till tvillingarna vi väntar. 😊

 3. Fanny skriver:

  Hade ni inte en vagn som du var så himla nöjd med? 😊 Jag vet att du skrivit om den flera gånger. Kan ni inte använda den? Eller har ni sålt den?

 4. Kristin skriver:

  Älskar vår super viking! Är dock från 2016 och hade lätt köpt en ny i den gröna färgen om jag hade fått… älskar den med det ljusa skinnet på handtaget… men måste säga att super viking i te blir särskilt liten ihopfälld, och du måste ta av liggdelen…men är säkert fler modeller det är så med…
  Lycka till!

 5. Ivona skriver:

  Älskar vår emmaljunga nxt60 Eco beige, ska även köpa den gröna sittdelen. Har köpt winterseat till den, skönare åkpåse till sittdelen hittar man inte.
  Har själv testat många vagnar men emmaljunga är bäst i mina ögon. Även big go är jag nöjd med som står här hemma.
  Nu så letar jag jag efter en praktisk och stabil resevagn.
  Grattis till flicka och all lycka med graviditeten,ni är fantastisk familj ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..