Det sötaste jag sett, hjärtljud och åkahemkläder!

Tror jag somnade innan jag lagt huvudet på kudden igår. Det blev en lång dag och jag hann bara med hälften av vad jag hade planerat.

Får skylla på att jag vaknade ruskigt tidigt av att mobilen plingade till mitt i natten. Det var min vän Veronica som skickade bilder på en alldeles nyfödd liten Kerstin 💗 Jag fick tårar i ögonen och kunde inte alls somna om efter det. Så lycklig över deras lilla skatt, kan vara det sötaste jag sett. Vi skrev lite till varandra och hon berättade att de kommit in till förlossning runt 01.53 och Kerstin var född strax efter 02.20. Där gick det undan 😅 Så har det varit för mig med vissa gånger, det går så fort att man inte hinner med. Nu vill vi inget annat än att mysa med lilla Kerstin.

Själv var jag hos min nya barnmorska igår. Kändes jättebra, hon var lugn trevligt och hade glimten i ögat. Hade henne vid ett tillfälle när jag väntade Mathilde, gillade henne redan då. Härligt när allt känns bra!

Bebisens hjärtljud låg på 145 och allt var bara bra. Jag fick alla mina kommande tider till mödravården, så nu kan vi bocka av tid för tid och för varje gång så är vi närmare att träffa våran lilla tjej.

Blev överraskad av Angelica igår, hon ringde och ville titta förbi med en liten present till bebis. Jag kunde inte hålla mig nu när vi vet att det är en liten tös! Man kan ju misstänka att det är något från newbie 💗😀

bebis20

bebis21

Och det var det, sååå söta kläder! Kanske blir något för lillan att åka hem i från BB. Tack min vän för otroligt fina kläder, så tacksam 🙏🏻💗

bebis22

bebis23

Idag ska jag börja planera lite inför tvillingarnas kalas. Tänk att det redan hunnit bli 9 år. Charlie fyller imorgon och Colin på fredag, ja många av er vet ju redan att de har olika födelsedagar dock är det bara 8 minuter emellan dom 😅 Var har alltid låtit dom ha varsin dag och varsitt kalas, men i år har Colin sagt att vi gärna får fira honom samtidigt som hans tvillingbror. Mamma du vet, jag är ju inte så förtjust i tårta och sånt där i alla fall. Det räcker med att vi firar en dag istället, det blir så mycket annars. Charlie däremot är helt tvärtom, det finns nog ingen större sockerråtta än Charlie haha. Vi får ska prata om hur vi ska göra idag, för oss spelar det ju ingen roll. Det viktiga är att grabbarna tycker det är okej.

Vi har bestämt oss för att göra om deras rum som födelsedagspresent, de önskar sig inget annat. Nu hade vi ju tänkt det ändå, men de önskar sig varsin hylla de har sett och lite andra grejer så vi tänker att det blir jättebra.

Ta hand om er så hörs vi snart 💗

Kram / Madeleine

 

 1. Louise skriver:

  Zzz själv däckar jag runt tio tiden på kvällarna haha. Jag jobbar på annan ort och börjar klockan åtta på morgonen. Går upp kvart över fem eller ja halv sex lämnar på fritids kl. halv sju och tar bussen till jobbet fem över sju…och då luften där nere är helt annan jämfört med Malmö så tar den musten ur en. Det roliga är att mitt jobb ligger där jag är uppvuxen samma förskola jag har gått på och min syster. Men jag hoppas på ett jobb i Malmö för det kostar massor att pendla.

  Ha en fortsatt fin vecka. Kramar

 2. Kina skriver:

  Så fina kläder. Har du sparat alla barns hemåkekläder? Mysigt att din vän fått en liten tjej. Så fina bilder. Du borde ha en utställning med alla fina bilder.

 3. Janet skriver:

  Hej !
  Är det OK att kommentera annat än barn nr 11, i så fall stilla min nyfikenhet då jag gärna läser din blogg.
  Arbetar du något i din studio som nagelterapeut eller fotograf eller har du hyrt ut lokalen ?
  Du nämner inget om hur dåligt du mår med ev sköldkörtelproblem. Försvann bekymren sedan du avslöjade din graviditet, mår du bra igen ?
  Bor Angelica hos er?
  Vilka barn delar rum?
  Har ni lagt husbytarplaner åt sidan ?
  Har du någon bästa väninna du kan anförtro allt ?
  Lycka till med barn nr 11 !

  1. Såklart det är okej att kommentera annat 🙂

   Jag gör bara naglar för eget bruk, på mig själv och på nära vänner. Fotar gör jag hel tiden och ibland när det krävs studiofotografering så jobbar jag därifrån.

   Jag har fortfarande bekymmer med min köldkörtel men eftersom jag är grav så kommer de inte utreda mig nu, man gör inte det under en graviditet av olika anledningar. Så just nu handlar det om att jag ska hålla mig inom rimliga gränser för vad som är okej. Så nej det mår jag inte bra av ännu, mycket tråkiga saker som att tappa håret, tappa naglar osv osv. Inte roligt alls 😟 Men jag försöker vara så positiv jag kan, vi har ju ett litet liv att se framemot och det ger oss enorm glädje.

   Nej Angelica bor inte hos oss, men vi har ju kontakt såklart.

   Wille har ett eget rum, Engla-Freja har ett eget rum, Adam har ett eget rum, Charlie och Colin delar på ett stort rum och det gör även EmmyLou och Tuva-Li. Mathilde är så liten fortfarande så hon sover hos oss.

   Det skulle alltid vara trevligt att hitta något större, med större trädgård framförallt. Så det är inte nedlagt.

   Jag har några få väldigt nära vänninor, en del nämner jag inte ens i bloggen. Sen har jag mycket vänner, så ja.

   Tack snälla 🌸

   1. Janet skriver:

    Tack för att du gav dig tid att svara så utförligt, det uppskattades !

 4. Gunilla skriver:

  Grattis till en bebis.
  Så söta kläder.
  Jag har egendesignade hemsydda barnkläder i mjuka och ekologiska tyger.
  Titta in och se om du / ni hittar något fint.

 5. Åh en liten Kerstin det hade vi som namn på våran 5:a men det blev en Eskil.
  Så söta kläder förstår att ni längtar.
  Kram

  1. Men du Eskil, hur gulligt var inte det då 😍

   Jaaa nu längtar vi 💗 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..