Kalas och kaos i grabbarnas rum!

Nu har vi haft kalas i dagarna två, Charlie och Colin hat fyllt nio år och de har så generöst delat med sig av sina två olika födelsedagar till varandra. Inte illa få fira sin födelsedag i två dagar i rad.

grabbarna7

grabbarna5

grabbarna6

grabbrna5

Grabbarna önskade sig att få sitt rum omgjort, och det är precis vad vi har pysslat med hela helgen därav mina glesa inlägg här i bloggen. Det har blivit tidiga mornar och sena kvällar. Men snart så är det klart. Det blir sååå fint!

Farmor och farfar var här först på fredagen och de hade med sig barnens kusiner. Charlie och Colin fick några häftiga robotar som kunde fightas emot varandra. De gjorde succé 😀

kalas1

Senare på eftermiddagen så kom mormor och morfar. Glada barn fick öppna ännu mera paket. och de fick precis vad de önskade sig.

grabbarna3

grabbarna2

Varsin hylla till sitt rum och ännu mera kläder. Camo byxorna blev de nya favoriterna. Stiliga pojkar 💗

grabbarna1

Efter kalasen så var det bara att gå en trappa upp och fortsätta i kaoset. Det blir alltid lite kaos när vi drar igång någonting, som tur är så blir ju oftast resultatet väldigt bra.

Alla väggar ska få sig ett nytt utseende, alla bruna fönster ska bli vita och sen ska det dit nya lister. Vi har köpt gardinskenor till taket och nya mörkläggningsgardiner. Det kommer bli lite hotellkänsla över rummet, precis som de vill ha det.

kaos1

Såhär såg det ut igår, grejer överallt 😅 Idag är det bättre ordning.

kaos2

Sen ska vi bara köpa två nya sängar också. Vi tänker att vi ska hitta några ordentliga som de kan ha länge.

Nu ska jag kavla upp ärmarna och hjälpa Micke igen, hörs senare!

Kram / Madeleine

 1. Ulrika skriver:

  Hej Madde namnförslag på bebisen lilla juvelen va med dessa Nellie Emelie jasmin Nina Sara Lisa tindra melodi Irma Mia Josefin Amanda Ida

 2. Maria skriver:

  Grattis till pojkarna. Jag har mist båda mina ben och bor i en lägenhet på nedersta våningen. Vi ska börja fixa ute i hallen först. Tanken är att hela lägenheten ska få ett lyft. Tycker det är både intressant och spännande att se andra renovera.
  Kram och tack för en underbar blogg 💖

  1. Tack snälla 🙏🏻💗 Och vad roligt att du gillar bloggen, det gör mig glad 😀

   Men åh! Hoppas du får det precis som du vill ha det med renoveringen. Jag lärde mig för ”hundra” år sedan att man skulle välja färger till hallen som gjorde en glad och som påverkar en positivt. Det gör att man känner sig välkommen direkt när man kommer hem 😀 Du får uppdatera mig och berätta hur det går. Kram till dig med 💗

 3. Linda skriver:

  Ja hade varit kul med tips på hur barnen delar rum. Vi ska snart bli 4 barn och 2 vuxna på 140 kvm. Har du några tips o råd när barn måste dela? Behöver man ha ett jättestort vardagsrum? Hur löser ni hallen med alla jackor o skor????

 4. Lena skriver:

  Spännande. Låt de gamla elementen få åka på tippen oxå.

 5. Andrea skriver:

  Grattis till fina killarna ❤️❤️
  Så spännande projekt, snart får vi vårt hus där det ska renoveras rejält.
  Först ut är kök och vardagsrum, så kaos lär de bli där med ett tag 😂

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..