Och nu är det bara allt det roliga kvar!

Ligger nedbäddad i sängen, barnen sover sedan länge. Det blev en bättre dag idag, inga skrikandes barn, inga mera trasiga tänder och inga kroppsliga skador. Hahaha det är tur man kan skratta åt eländet såhär efteråt.

Började leta efter Mathildes bebiskläder idag, vet att jag plockade undan en påse med kläder som jag tänkte spara bara för att. Men sen gav jag också bort väldigt mycket. Det var ju inte så att jag tänkte att vi skulle ha flera barn och att jag skulle spara kläder utav den anledningen. Det var mera att jag lade undan kläder som jag tänkte Mathilde kanske ville titta på när hon blev större. Jag har kläder sparade både sen Victor och Oliver var bebisar, roligt att ta fram och titta på ibland.

Jag fick en vit björnoverall med rosa öron på luvan av mina klasskamrater i nian när Victor föddes. Den har jag fortfarande kvar och den betyder mycket, likaså fick jag en blå overall med bilar på av min bror när han kom och besökte oss på BB när Victor var nyfödd 🙂 Har ni också saker som ni sparar och lägger undan efter barnen? Det kan ju inte bara vara jag som är då sentimental när det kommer till saker 🙈

Nåja, ”mini” behöver helt klart nya kläder när hon föds så det får vi köpa på oss. Mormor har skämt bort oss med så söta plagg, fina lilla mormor 💗

Idag kom nya påslakanset från garbo&friends, jag bara älskar mönstret och färgen.

mini28

mini25

mini27

Tänk att hon snart kommer ligga på det där täcket. Märklig känsla som alltid är lite svår att förstå. Namn har vi fortfarande inget bestämt heller, men jag letar överallt. Hittar ni några namn så får ni gärna komma med mera förslag 💕

Update kring renoveringen då, ja mycket har hänt! Och nu är det bara allt det roliga kvar – inreda.
Ni kan ju tänka er er hur glada grabbarna är 😍

renovering11

renovering10

Jag ska visa mera bilder hur det ser ut i dagsljus.

renovering12

Nu är det bäst att jag sover några timmar, ser framemot en kopp kaffe i min ensamhet imorgonbitti.

Hoppas ni också haft en fin dag 🌷

Kram / Madeleine

 1. Sussie skriver:

  Love-Lee tycker jag är vackert 😍

 2. Hej,
  Oh vad jag önskar att jag kunde bli glad för din skull. Men jag är avundsjuk, så avundsjuk på alla dina friska, fina barn. Min tjej är svårt sjuk och handikappad, helt underbar, men det gör så ont…

 3. LM skriver:

  Vad tycker du om Jenny-Louise?

 4. Millie skriver:

  Villemo, låter nästan dubbelt.

 5. Sofie skriver:

  Maj-lis
  Alma-tyra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..