Sova på magen när man är gravid?

Reklam

Nu är det exakt en månad sedan vi gick ut med att vi väntade barn. En hel månad, tiden går så himla snabbt. Inte mig emot, jag längtar så otroligt mycket efter att få träffa våran lilla tös som gömmer sig därinne i magen 💗

”Mini” väger nu drygt ett kilo och är 30 cm lång. Moderkakan ligger i framvägg och det har helt klart varit en annan upplevelse mot tidigare. Men nu börjar jag känna lite sprakar och det är underbart, finaste bekräftelsen på att vi faktiskt har en liten bebis i magen. Inte alls lika starka sparkar som jag känt med de andra barnen men ändå, hon rör sig därinne.

bbhugme3

Halsbrännan har kommit (redan!) usch det är ju inte alls trevligt 😅 Men som tur är så finns det renni, jag älskar mina renni. Bara ställa in sig på att man kommer få leva med det här nu ett tag framöver. Det finns ju olika teorier om att ifall man har mycket halsbränna så får man en bebis med mycket hår. Osäker på om det stämmer? Vad tror ni? Engla-Freja är nog den som haft mest hår när hon föddes. Hon hade en kolsvart kalufs när hon föddes, och jag minns att jag faktiskt hade ganska mycket halsbränna när jag väntade henne. Så då kanske den här lilla också kommer att ha det?

En annan sak som kommer tillsammans med magen är osmidigheten. Vissa dagar känner man sig som en uppblåst ballong, vägen ner till golvet kan kännas väldigt lång när man ska ta på. sig strumpor. För att inte tala om när man ska vända sig i sängen, hitta en skön sovställning, ligga bekvämt utan att ryggen ska ta kol på en och orka ta sig upp på morgonen. Har man dessutom foglossning så blir det som pricken över i:et. Men hörni det har sin charm, såklart värt det hundra gånger om. Jag kan inte trolla bort allt det här men jag kan tipsa er om något som underlättar i vardagen när man är gravid. Det kan rent av vara den bästa gravidprodukten jag någonsin provat! Utan att överdriva, men jag är verkligen helt entusiastisk när det kommer till det här. Inlägget är inget betalt samarbete överhuvudtaget utan för att jag själv gillar det . Produkten heter bbhugme, lägg det på minnet för ni kommer älska det här!

L O V A R!

Den här kudden bbhugme som ni hittar HÄR! avlastar inte bara ryggen, den underlättar och gör så man kan sova gott om natten. Man kan tom ligga på magen 😍 Jag som alltid annars sover på magen och haft lite problem med det i takt med att magen växer har ju helt plötsligen kommit till himmelriket. Älskar älskar älskar den här kudden! Och när jag ligger på magen med kudden så känns inte foglossningen överhuvudtaget, det är precis som hela svanken blir avlastad.

hugme1

bbhugme2

Man lägger bbhugme kudden som ett uppochnervänt U och lägger sen magen i mitten. Sen kan man ju också ha den mellan benen, ”bulla” upp under magen när man ligger på sidan för att hitta bra sovlägen. När bebisen är född så funkar den perfekt som amningskudde, man kan också gör om kudden till en perfekt bädd till bebisen. Det får jag visa er när ”mini” har kommit 👶🏼

bbhugme5

Jag vill också passa på att skriva att den här kudden inte bara är anpassad för oss gravida. Den passar alla, Micke som har problem med ischias och ryggproblem testade kudden och han sa precis samma som jag fasen vilken skön kudde! Han kan ju alltid skylla på att han är lite skengravid just nu 😉

Vi har redan tjafsat lite om vem som ska använda kudden, vi kompromissade att Micke fick låna den en stund efter jobbet varje dag för att sträcka ut ryggen. Ni hittar kudden HÄR!

Om ni vill så kan ni kika på filmen nedan! (Ledsen för lite dåligt ljus och skärpa i klippet)

Tittar in lite senare ikväll!

Kram / Madeleine 💗

 1. Karin skriver:

  Kelly är fint

 2. Linda skriver:

  Det är lite komiskt men jag har bara haft jobbig halsbränna med ett barn. Det enda barnet som haft en kalufs när han kommit ut. 🙂 Bebisen före honom hade bara några blonda fjun, och han kommer ut med svart hår. 🙂

  Nu väntar jag femman. Ingen halsbränna ännu, men är bara i vecka 20.

  1. Emilia skriver:

   Yes hade halsbränna som bara den när jag väntade första sonen och ut kom en med mycket hår lite mindre med lillebror men även han mycket hår dock lite mindre 😊

 3. Jennie skriver:

  Hehe tyckte inte det såg särskilt skönt ut. Du ser ut att hamna så högt upp med huvudet ch armarna. Men det kanske är skönare än vad det ser ut 🙂 Jag föredrar att bulla upp kudden under benen så man kan ligga på sidan.

  Tyckte också Elvira var fint 👍🏼

 4. Lotte skriver:

  Så skönt det såg ut att sova så 🙂

 5. Hej!! Läser alltid det du skriver o kollar bilder ….roligt. Ett namn slog mej precis till mini …..ELVIRA…..Elvira-Magdalena…..
  Lite kul va med just ELVA?

  1. Emilia skriver:

   Eller Älva? Älva-Lo?

   1. Lika charmigt som ettan tvåan trean fyran etc…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..