Praktikanter, våra bebisnamn, cravings och lyssna på kroppen!

Såhär påbörjade jag mitt blogginlägg igår…

Ligger nerbäddad i sängen och tuggar på is. Det finns inget som smakar så gott som is just nu. Jag skulle kunna leva på is under hela graviditeten, det är som det godaste godis du kan hitta. Allt annat kan jag vara utan men inte is.

Är det inte konstigt vilka roliga, knasiga och udda cravings man kan få som gravid. Jag har bloggat om det tidigare och det är alltid så roligt att läsa om vad andra fått dille på. En del saker är ju rent av helt galna, en kvinna skrev hon fick craving på glasspinnar 😂🙈 Det kan inte vara då gott tänker jag, än mera svårsmält kanske hahaha. Vad är det knasigaste du hört om cravings?

Idag har det varit en jobbig dag, ligamentsmärtor och förvärkar som kommit och gått. Som om inte eksemen i händerna var nog. Nejdå här toppar vi med lite extra. Eländigt och gnälligt var det här! Nejvars jag ska inte vara bitter och tjura ihop. Men dessa smärtor är så otroligt jobbiga. Just nu i den här tillväxtfasen så kan det påverka lite mera. Jag hoppas det här stannar av snart precis som det gjorde med Mathilde. Veckorna 20 -30 var värst upplevde jag då, så har jag tur så stannar det av snart. Jag mår ju annars oförskämt bra vilket jag är tacksam för.

Men just ikväll var det skönt att bara lägga sig med isen och bara koppla av. Sällskapet är min favoritserie The Big Bang Theory 😀 Jag må ha dålig humor men den här serien är underbar. Jag önskar att jag hade ett kompisgäng likt dom. Vi kallade ju Mathilde för Penny när hon låg i magen, bara för jag gillar den serien så mycket.

mini20

Dagens preggo! 

Sen somnade jag 😅 Det är kört så fort huvudet landar på kudden i princip. Är så trött på kvällarna och efter gårdagen så var jag extra trött.

Idag började dagen inte bättre, vi försov oss. Jag vaknade med ett ryck och slängde mig upp ur sängen för att väcka alla barn. Efter en halvtimmes stressande så kom värken tillbaka. Och när den väl kommer (kan komma när som helst och hur som helst utan stress också) så brukar den sitta i hela dagen.

Ordinationen är vila och åter vila. Lyssna på kroppen och ta det lugnt. Därför har jag idag fått ställa in alla mina planer. Skulle möta upp ett härligt gäng i Stockholm och gå på event. En härlig tillställning med pompa och ståt. Men bebis och välbefinnandet går absolut först! Jag fick gulliga meddelanden igår kväll av mina kollegor och vänner 💗 Skönt att de är så förstående.

Vid frukost idag så pratade vi om bebisnamn. Jag har några favoritnamn som jag bara älskar. Leonore, Duni, Juni, Lykke, Belle, Adele, Elise, Hailey, Esther, Inez. Micke däremot gillar Maja, Nathalie, Felice, Svea, Luna. Inte överens någonstans 😂🙈

Det är så svårt med namn, den här gången kanske vi helt enkelt får vänta tills hon kommer innan vi bestämmer oss. Då kanske det faller sig naturligt.

Den här veckan har jag också två praktikanter som ska jobba hos mig. Dom kommer att gästblogga och prova på hur det är att vara influencer, och vad det egentligen innebär att vara det. Hur ser en arbetsdag ut? Är influencer/bloggare ett riktigt yrke? Ja det är det ju faktiskt, och numera finns det tom med utbildningar inom branschen. Det blir en spännande vecka med många utmaningar (även för mig).

prao1

prao4

prao3

Den första uppgiften de fick var att ta reda på vad ena influencer är och hur de jobbar. Och även skriva ner deras egna bild av vad en influencer är. Deras bild är ju säkert inte samma som min. Därför ville jag innan jag presenterade mitt arbete för dessa två ungdomar ta redan på hur de tänker. Wille har redan lite kött på benen, och snappat upp både det ena och det andra. Men han har förvånats över hur mycket jobb som faktiskt ligger bakom allt.

Nu ser vi framemot deras gästinlägg, undra vad de väljer att skriva om? 😀 Är det något speciellt ni önskar att de skriver om?

Kram / Madeleine

 1. Min moster bakade bullar och brände sista plåten för att hon skulle få brända bullar…
  Min mamma skalade apelsiner med potatisskalare och åt bara det vita typ ”skinnet ” själva apelsinen ville hon inte ha.
  Ja, det finns massa konstiga cravings!
  Mvh
  Erika

 2. Ett namntips är Lycke. Våran ena tjej heter det. Det blir mjukare med ck istället för kk.

 3. viola skriver:

  Malva eller Mimosa:)

 4. Idun-Elise Leonore Esther
  Lumi-Elise Leonore Esther
  Áile-Elise Leonore Esther
  Ayla-Elise Leonore Esther
  Esther-Elise Amalia Leonore

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..