Makeup av Amanda Hanell!

Hej! Jag heter Amanda och jag är en tjej på 14 snart 15 år. Den senaste veckan så har jag haft prao hos Madde som driver den här bloggen och jag har fått en större inblick i hur det är att blogga. Det är verkligen mycket man ska tänka på förutom att skriva från hjärtat. Det har varit roligt att se hur det går till och hur samarbeten går till.

Jag fick i uppgift att göra mitt alldeles egna blogginlägg och det ska jag försöka mig på att göra nu.

Så lite om mig, jag älskar mat för det är typ det bästa som finns. Jag älskar också att vara med mina vänner och mina stora intressen är makeup och naglar. Jag har alltid haft intresse av makeup och naglar men jag tror att intresset blev riktigt stort när jag bara var runt 7-8 år. Så därför kommer mitt blogginlägg naturligtvis handla om det.

smink13

Jag har spenderat många timmar på att studera andras makeup tutorials. Sen har jag tränat och tränat för att få till min egna makeup.

Contouring tex är en teknik inom sminkning som går ut på att förstora och framhäva eller förminska och dölja vissa delar av ansiktet. Det tycker jag är väldigt roligt att leka med. Man kan verkligen förändra ett ansikte hur som helst.

Nu ska jag visa före och efterbilder på hur jag ser ut med och utan makeup. För att ni ska skillnaden ordentligt så har jag valt att lägga en makeup med starka färger. Mina favoritfärger rosa.

Före…

smink8

Efter…

smink5

Jag tycker det blir fint om man utnyttjar ansiktets egna drag när man lägger contouring. det har jag gjort i den här makeupen.

smink3

smink4

Man kan jobba med smink på olika sätt och jag vet inte om det finns några speciella regler egentligen. Man gör nog som man tycker själv blir bäst. När man har testat på väldigt många olika sätt så hittar man till slut en teknik som man gillar.

Min dröm är att jobba inom makeup och naglar och jag skulle väldigt gärna vilja gå någon linje på gymnasiet med den inriktningen. Det är det enda jag vill göra, kan inte se mig själv hålla på med något annat.

Jag har i veckan spelat in min alldeles egna makeup tutorial. Och om den blir bra så kanske jag vågar dela den, om ni vill se den vill säga 🙂

9E2D2CDE-1888-4F93-829B-D07C2D256D68

smink7

Det var lite om mig och vad jag gillar. Det var roligt att titta in här och säga hej, hoppas att vi kanske syns någon mera gång. Vem vet jag kanske blir med egen blogg efter det här!?

Glöm inte sätta färg på tillvaron 💄💋

/Amanda Hanell

 

 1. Till Amanda: Skitsnyggt ju. Kul att du vågar köra på rosa eftersom det är den färgen du gillar. Fortsätt sminka dig på det sättet du vill. Ladda upp din makeup tutorial! Följer dig gärna om du skaffar en youtube-kanal.

 2. Sara skriver:

  Alltså jag säger då bara det! Herre f*cking jävlar vad duktig du är! Mah lord jag önskar att jag var sådär duktig, du kommer gå långt med din sminkning! Och du framhäver dina ögon SÅ bra!😍😍 Snälla sluta aldrig med det du gör, och jag tycker du ska fortsätta med dom färger du kör på! Skit i vad andra tycker om rosa hit och rosa dit! Färgstarka färger framhäver dig grymt jävla bra!😍

 3. MarieS skriver:

  vore kul att följa er på ig men jag är blockad sen flera år av nån konstig anledning så lås upp det är du snäll då jag älskar att följa er (marie81a)

 4. Tove skriver:

  Vad duktig du är! Jag hade jättegärna sett den videon du spelat in 🙂
  Ha en bra dag!

 5. Sara skriver:

  Hej följer din blogg och blir alltid så glad när ja läser den:)
  Läste att ni väntar tillökning grattis till er:) alltid lika mysigt med bebisar:)
  När är den lilla beräknad?
  Vi är oxå gravida och tror att vi är runt samma vecka:)
  Grattis igen💕💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..