Otur, promenad och valpar!

Solen är framme idag med, älskar ljuset! Dock så älskar jag inte allt damm och alla skitiga fönster som syns mer än någonsin då 😅

Började dagen med lite otur då mobilen gick sönder imorse. Det resulterade i glas i handen, det sitter fortfarande en liten glasflisa kvar i fingret som jag inte får bort. Irriterande.

Igår var första dagen på flera dagar som jag tog en långpromenad. Vi fick med oss nästa hela familjen. Kallt men uppfriskande.

ute1

ute2

Vi matade fåglarna, Mathilde tycker det är så roligt. Med oss fick vi som vanligt en liten fripassagerare. Lilla Toffie loffan, så fort hon ser vagnen så hoppar hon in under och lägger sig i varukorgen. Hela vägen ner till fåglarna så försökte hon hoppa i vagnen, men vi tyckte hon kunde gå bredvid. Men när vi skulle gå därifrån så såg hon sin chans och hoppade i 😂

Till barnens stora glädje så stannade vi i lekparken på vägen hem. Vi har riktiga ”utomhusbarn”, de älskar att vara ute och leka och kan. var ute i flera timmar.

ute3

Man kan ju undra om Toffie var människa i sitt förra liv? Hon vill vara med överallt. Gungar barnen, ja då vill hon också gunga. Hon står och skäller vid sidan av tills man lyfter upp henne och sätter henne i famnen på barnen. Det skulle få varenda pomeranian uppfödare att sätta hjärtat i halsgropen 😂🙈 Vissa anser ju att dessa ”porslinshundar” inte ska säljas till barnfamiljer nämligen. Jag tycker det påståendet är urfånigt och lite kränkande.

Enligt mig så vårdar man väl sin hund som om den är ens barn, en familjemedlem och då tar man hand om sin hund. Toffie hon är uppvuxen en med en massa barn och väldigt stora hundar. Det har aldrig varit några problem, aldrig!

Den dagen vi inte har Devil kvar och Toffie får valpar så kommer vi behålla en av hennes valpar. Vi älskar den här rasen och den passar oss perfekt. Pomeranian är varma, keliga, glada, smarta och väldigt härliga! Toffies uppfödare Nathalie har hittat en förtjusande fästman till Toffie 😍 Deras valpar kommer bli de finaste någonsin, ja jag är ju såklart väldigt partisk hehe. Och vill ni veta en hemlis, toffie ska få syskon 💗 Jajamän Foxi som är Toffies mamma kommer få valpar om ett tag. Så är ni intresserade av pomeranian så tycker jag absolut att ni ska ta kontakt med Nathalie 🙏🏻

ute4

Kvällen avslutades med familjefejd hemma hos Ilmrud. Manchester United mötte Arsenal igår 🙈 Ojojoj! Det var inga muntra miner ska jag säga. De lever sig in i fotbollen som om det skulle vara på liv och död. Fascinerande att iaktta hahaha.

Jag flåsade som om jag precis tagit mig i mål efter ett marathon av den lilla promenaden hem från lekparken. Jösses, hur ska det då bli i slutet av graviditeten.

Nu ska jag börja med lite lunch så den är klar när Micke och barnen kommer hem. Tittar in senare!

Kram / Madeleine

 

 1. Petra skriver:

  Hur kom det sig att ni köpte en hund med bibehållen avelsrätt?

  Kommer Toffie bo hos sin gamla uppfödare under valpningen och ”bondandet” efteråt?

  1. Varför inte tänker jag?

   Men anledningen till detta var faktiskt att vi bestämt oss för att köpa Toffies syster, men när vi sen träffades så fastnade vi för Toffie. Vi fattade tyckte för varandra ska jag säga 💗 hon var den som var minst och tuffast 😀 Det lilla kruxet var bara att våran uppfödare bestämt sig för att behålla Toffie själv. Just för att hon är så fin. Men vi kom överens om att vi då kunde lösa det genom att uppfödaren fick ta en kull på Toffie.

   Toffie kommer att bo hos sin uppfödare under valpningen och tills valparna fått sina hem. Det däremot kommer att vara lite jobbigt såklart. Men vi får komma och hälsa på när vi vill och vi får även sova över hos våra fina vänner på ön.

 2. Jane skriver:

  En fråga som inte rör inlägget, men har ni kvar ert spa-bad som ni skaffade ?

 3. Hej! Önskar du ville visa lite bilder på era hundar? Tänker att ni har fyra hundar och det skulle vara kul att veta lite mer om dem i kombination med familjelivet. Vi har själva en labradorkille på ett år som kräver så mycket tid och träning. Hur får ni ihop det?
  Kramar

  1. Karin skriver:

   Ja, vill också se bilder på labradorvalpen! Labradorer är underbara tycker jag. 🙂

 4. Hej, Jag har nog missat en del, men min undran är om Buster, har ni hittat någon ny familj till honom?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..