Kalas och glada barn!

Så fyllde han 15 år, William min älskade fina omtänksamma pojke. Jag vet ingen annan med så stort hjärta som William. Han är så mån om alla andra jämt. Jag är så stolt över honom, stolt över den han blivit. Igår och idag har vi firat honom med pompa och ståt, hela familjen har varit samlad och det känns så härligt att ha alla barn samlade 💗 Så har mormor och farbror Johan varit och firat också.

Som tradition så sjöng vi på morgonen i fredags. Och till skönsången så serverades tårta såklart 😀

wille1

wille5

wille6

Wille skulle precis gå upp så han hade hunnit ta på sig kläderna. Engla-Freja sa till honom att lägga sig i sängen igen 😂

Alla barnen sjöng det högsta och finaste de kunde för sin storebror.

wille4

wille3

wille2

Mathilde var yrvaken men glad ändå 😀 Tänk om man alltid vaknade med ett leende på läpparna som hon gör. Alla våra barn är oftast glada när de slår upp sina ögon på morgonen. Den enda som har morgonhumör är pappa Micke 😂 🙈

wille7

wille8

Han blev så himla glad William när vi uppvaktad honom. Han är så genuint tacksam och det värmer i mammahjärtat. Glad att just jag fick bli hans mamma, han kom in i mitt liv när jag som mest behövde det. Under en tid som var väldigt jobbig för mig.

wille10

wille9

Puss 😘

Mormor och morfar förgyllde kvällen med fika och skratt. Hundarna ville väldigt gärna också vara med vid bordet.

wille11

wille12

Cosmo Kramer är en riktig liten tiggare. Måste testa både en och två och tre gånger innan han fattar att nej är nej. Jag menar, man vet ju aldrig 🤷🏼‍♀️ Går det inte den ena gången så kan det ju gå den andra gången. Det gäller att man kan stå emot dom där söta valpögonen.

wille13

wille14

Det blev ett härligt 15 årsfirande. Om ett par veckor så är det dags igen för kalas, då är det Mathilde som fyller år. Och vet ni sen kommer den riktiga vårvärmen🌷

Kram / Madeleine

 1. M skriver:

  Såg på insta att du var utan dammsugare
  Vi har en Electrolux ultra siencer ❓( tror jag den heter) lång slang och sladd
  För min del, som inte har så stort, då behöver jag inte flytta sladden, vilket är toppen.
  Men köpte inte ni en sån där dyr grej som man kan både dammsuga och ångtvätta med? Har för mig att du reklamade för en sån.
  Eller var det bara för att få soffan tvättad 😉

 2. M skriver:

  Ingen åt av tårtan på morgonen ??
  Eller hade ni två?

  1. MarieS skriver:

   haha,bra fråga🤩

 3. Ulrika skriver:

  Bonnie är gulligt namn!! Bonnie-belle😍

 4. Fia skriver:

  Det ser definitivt ut som ett riktigt härligt kalas. Vilken myskänsla bilderna har.

 5. Sanna skriver:

  Så härligt me kalas!😍 Jag har en fråga som inte alls har med det här inlägget o göra. Men vi håller på o planerar för hur vi vill ha det på våran uteplats denna sommar. Vi prata om o ha en klätterväxt i en ”låda” som insynsskydd. Har för mig att du letade sån till eran pergola till spabadet om jag inte minns fel. Ni hittade nån sen? Vad heter den? Är ni nöjda med den?
  Ha en fin söndag!🌸

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..