Min dag! Investera i det bästa för barnet – Emmaljunga!

Reklam för bonti.se

Vilken dag! Började tidigt, det var min dag att skjutsa barnaskaran till skolan och förskolan. Jag och Micke turas om, när han börjar tidigt så kör jag, och när han börjar sent så tar han barnen. Ett fungerande koncept hemma hos oss 🙂

Innan barnen vaknade så gick jag ut med hundarna, det blir ju inga långpromenader på morgonen direkt. En morgonpink och sen vill hundarna gå in igen för då vet dom att det är dags för frukost. Vi har helt klart våra rutiner. In och servera frukost till alla hungriga vargar, jag ropar alltid upp i trappan Nu är det dags att vakna! Väck Colin och knacka på hos William! Det är dom två som alltid tar längst tid på sig att bli färdiga på morgonen. Annars är alla oftast ganska synkade, de vet i vilken tur och ordning de ska gå på toan 😅 Det blir konflikter ibland såklart men oftast så brukar det rulla på. Det konstiga är att det oftast går bättre att få barnen i ordning på morgonen när Micke börjar tidigt och inte är hemma.

Sen pussar jag alltid lite på Mathilde så hon får vakna i lugn och ro. Hon myser runt som en liten virvelvind i sängen, och alla syskonen måste gå in och gosa lite med henne innan de slänger i sig frukost.

Jag brukar påminna i god tid innan vi åker att de måste börja förbereda ytterkläderna för det tar oftast längst tid. Och jag kan få tjata både en, två och tre gånger innan de är klara 🤷🏼‍♀️😂

Idag var vi tidiga så då åkte vi till förskolan först, annars tar jag alltid det sist. Engla-Freja ville gå in och lämna EmmyLou, gulliga storasystern. Efter det släppte jag resten av ligan på skolan på vägen tillbaka.

Väl hemma igen så åt jag och Mathilde frukost i lugn och ro innan vi var tvungna att röja upp i röran här hemma som alltid blir på morgonen. Och sen måste jag bädda alla sängar annars blir hela dagen uppochner. Antagligen en sån där tvångstanke haha, men sådan är jag. Det måste vara ordning och reda.

Sen gick dagen i ett, det ena avlöste det andra. Jag hade två möten under dagen och en himla massa jobb att hinna med, sen dags att hämta barn igen i två olika rundor fram och tillbaka. Jag hade bestämt dejt med Victor när han slutade jobbet. Jag följde med honom på en viktig grej och efter det så åkte vi och handlade presenter till Mathildes födelsedag. Och när vi ändå var i farten så tog vi en storhandling, jag hade glömt fylla på med storpack av tvättmedel och annat som vi brukar köpa på oss mycket av. Victor var lika trött som jag när vi var klara med allt. Jag gravidtrött och han som går upp kl 04 och åker till jobbet i Linköping. Vi var som två zombies inne på Willys. Men Victor var snäll och följde med hem efteråt och hjälpte till att bära in alla påsar.

Så där har ni min dag! Jag hade tänkt titta in här tidigare, men jag fick så himla ont i magen så jag var tvungen att lägga mig en stund. Kroppens sätt att säga till mig att ta det lite lugnare kanske? Ibland blir det mycket helt enkelt, jag får ta igen det imorgon 💗

Nu till något roligt!!!

Jag har fått äran att i samarbete med Bonti.se dela med mig av en rabattkod till alla er som följer mig här på bloggen och Instagram. Och inte vilken rabattkod som helst! Ni får just nu 10% rabatt på allt från Emmaljunga 🤩 Vagnar, tillbehör, ja alltså 10% på ALLT! Det enda ni behöver göra är att uppge koden: madde10 🎉 Går ni i tankarna att köpa en Emmaljunga-vagn eller något annat från Emmaljunga så är det här ett superbra tillfälle. Klicka HÄR! 

Så här ser bebis vagn ut. Jag går och klämmer på den varje dag, rullar den lite fram och tillbaka och kan sitta och titta på den hur länge som helst. Tänk att vi snart kommer få lägga våran lilla bebis där 😭💗 Jag  är så kär i vagnen, älskar den! Det finns bara gott att säga om den, vilken komfort och vilken känsla när man drar den. Jag har haft många bra vagnar, men hörni ingen vagn slår den här svenska klassikern!  Låt mig presentera – Emmaljunga Edge Duo. 

vagn7

vagn8

Edge Duo Combi barnvagn har allt som behövs från födseln upp till 3-årsåldern, med liggkorg och sittdel som du lätt och säkert byter till när barnet blir större. ECO-Collectionen är det gröna och mest hållbara alternativet. Välj mellan 6 olika chassin. Edge Duo ECO har återvunnet yttertyg gjort av PET flaskor, innertyg av 100% organisk bomull och 100% återvinningsbara ECCO-hjul. Ett självklart val för den miljömedvetne 🌿

vagn1

vagn2

vagn3

vagn4

Allt känns bara så rätt med Emmaljunga, allt från design till säkerhet, kvalitet och hållbarhet.

Och nu när man har vagnen här hemma så kan man nästan fantisera om att det kanske är en liten Lykke som ligger där i. Eller Leonore, eller en liten Belle eller varför inte en liten söt Julie. Har fastnat lite för Livia och Vida. Visst kan man nästan föreställa sig nått av namnen  bara man ser vagnen 😂😍

vagn5

Väljer ni en Emmaljunga så investerar ni i det bästa för barnet. 10% rabatt tom söndag på allt från Emmaljunga, och glöm inte koden: madde10 Klicka HÄR för att komma direkt till min vagn.

Kram / Madeleine 💗

 

 1. Av dina namn känns Lykke som det som hör ihop med vagnen! Lykke-Belle kanske? Eller Lykke-Vida? Livia är väldigt fint!

 2. Hade jag varit du hade jag ställt undan vagnen och hämtat den när bebisen var född. Nu skall man ju hoppas och hålla tummarna att inget händer, men det finns inga garantier. Sen är jag lite larvig att sakerna står och blir dammiga. Hahaha 🤣🤣

  1. Vilken märklig kommentar. Onödigt att försöka spä oro omkring sig.

   Vagnen är mycket fin Madde och jag tror vi är många som har gått i månader och föreställt sig bebis och namn i den. Dragit den fram och tillbaka i rummet och längtat.

   Idag har barnens skola studiedag så vi har en lugn morgon och mitt på dagen ska vi till hunddagis för att promenera med hund och busa på gården efteråt😃🐕

   Kram🌷

   1. Johanna! Var det en märklig kommentar?? Kanske jag har saker i bagaget som du inte har. Det kan ju vara så att jag har förlorat barn. Tänk efter liiite innan du kläcker ur dig kommentater som du tror stämmer.

    1. Jag har inte kläckt ur mig någon kommentar som jag tror stämmer. Jag skrev att det var en märklig kommentar för jag tycker det är onödigt att spä oro kring sig. Och jodå jag har ett förlorat barn i mitt bagage sedan 2 år tillbaka och ett syskonbarn förra året. Jag tycker ändå det är dumt att spä oro till en gravid kvinna.

 3. Vad kul att läsa om din dag! Tycker det är roligt att ”komma in” i andras rutiner och kan nästan se dig framför mig när du går runt och bäddar 😉 Jag har ju bara tre kids här hemma men det är ju rätt lik morgon ändå..
  Angående toalett besöken på morgonen, hur många toaletter har ni? Vi har bara en och ALLA fem behöver lämna frukostbordet nästan varje dag för toabesök så det pusslas här med men då är vi bara fem som sagt…men man hittar sin ordning i det och den som är snabb går först, hihi!!

  Åhhh alltså jag är sååå sugen på en likadan vagn fast den röda. Inte dåligt med rabattkoden, men jag har lite för långt kvar för att ge mig på att köpa vagn ännu tyvärr!
  Klurar lite på hjulen dock. Vi bor på landet där grusvägarna härskar och även skogspromenader kommer bli aktuella. Det kanske inte du kan svara på med klarar swirl-hjulen det tro? De går ju och låsa och är ju rätt stora ändå tänker jag…Vi har alltid haft sådana hjul innan (men då haft asfalt runt oss) så jag har svårt att tänka nåt annat även om det verkligen måste funka med vovve/barnvagnspromenader även i slirig snö på guppiga vägar.
  Som sagt i oktober är det dags för liten så jag har tid att tänka 🙂
  Önskar dig en fin dag!!

 4. Åååååh såååå fin och nätt vagn. Jag har själv en Olivia som kallas just Livia för det är sååå vackert tycker vi. Alla namnen du skrev är vackra, Julie klingar så fint och nätt, Belle är vackert. Kanske Livia-Belle♥️

 5. Hej!Vagnen är Såå fin och tänk när lilla Livia ligger där blir den ännu finare(jag tycker så mycket om det namnet)♥️Men alla namn du nämnde är fina,ha det gott och njut av våren.Hörs snart igen Kram

 6. De flesta av dina barn är väl så stora att de kan bädda sina sängar själv, om dom inte gjort det så stäng dörren till rummet. Då kommer dom att lära sig.

 7. Jag har väntat på att den vagnen ska bli poppis igen! 2005 fick jag min dotter och då var det just en edge som inhandlades. Sen kom trenden med vagnar där mer fokus låg på stor varukorg än plats för barnet. Jag blir varm i hjärtat när jag ser att det återigen verkar bli trendigt med barnets åkande i fokus.

 8. Bor ni så långt från skolan att skjuts krävs måste ni väl ha rätt till skolskjuts? Eller kör ni dem varje dag fast ni bor så nära att det skulle kunna ta sig dit själva?

  1. Vi bor på andra sidan staden, men det är inte tillräckligt långt för att barnen ska få skolskjuts eller busskort.

 9. Jätte fin vagn, vi valde en Emmaljunga i dag till våran bebis som är beräknad i början av juni. Super fina namn. Vi har också Vida och Livia om det blir en flicka.

 10. Tror att jag har skrivit det förut men alltså Lykke 👌🏼

  Så fin vagn! Älskar Emmaljunga. Jag är lite knasig för jag kan komma på mig själv att gå runt och vara ledsen över att bebis har vuxit ur liggdelen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..