Hur det kan se ut här hemma, och missa inte det här!

Reklam i samarbete med Kidsbrandstore.se

Nu har jag och barnen precis lagt en beställning hos kidsbrandstore.se. Alla barnen älskar den butiken, och de tycker precis som jag att det är väldigt roligt med kläder. Adam speciellt, skulle nästan säga att han är mera intressetrade av kläder än vad Engla-Freja är. Skor framförallt, han älskar skor! Han kan sitta och surfa hur länge som helst på olika skor. Så går han runt och frågar alla i familjen vilka de tycker är snyggast 😅 Micke blir galen på honom ”men Adam du kan la fasen inte sitta och titta på skor hela tiden!? Det är ju sjukt!” Micke i sin tur har ju typ noll intresse av kläder, så länge det är något som sitter på kroppen så är det väl bra 🙈 ja lite så resonerar han.

Alla är vi olika, Micke hävdar att jag format barnen i detta. Men nja, jag kan väl inte helt och hållet förneka men samtidigt så har jag inte varit extrem heller på något sätt. Jag skulle aldrig avsätta en hel kväll på att surfa skor tex 😂 Jargongen här hemma kan vara väldigt komisk, och jag och min man är väldigt olika ibland.

Hur som helst, det var inte det här jag skulle skriva om, jag råkade bara dela med mig av hur det kan se ut här hemma. Däremot skulle jag vilja dela med mig en GRYM (om jag får säga det själv) rabattkod som ni inte får missa nu!

Kidsbrandstore.se har superfina märkeskläder till redan riktigt bra priser. Men nu kommer det bli ännu bättre, hela veckan fram till på lördag 6/4 så kommer ni nämligen få 30% rabatt på ordinarie priser 🎉 Fattar ni hur jäkla bra det är 😃 Det enda ni behöver göra är att uppge koden: MADDE30 när ni handlar.

Det har kommit in mycket vårfint nu och vi har hittade en hel del som  vi beställde, givetvis med min kod också 😍 Kolla här så himla snyggt…

kids1

Vårjackor till alla grabbarna, de kommer bli så stiliga 🌿💗

kids2

kids3

Engla-Freja gillade båda klänningarna, så hon kunde inte bestämma sig för vilken hon skulle köpa. Jag tycker den vänstra, den skulle hon ju kunna ha på skolavslutningen. Vilken tycker ni är finast? 

Hittade de här gamla bilderna på Wille och Engla-Freja, när nya kläderna kommer så ska vi uppdatera med likadan bilder. Kul att jämföra efter några år, dock så används fortfarande kläderna som ni ser på bilderna. Så det är bra kvalitet 👏🏼

Missa nu inte koden: MADDE30 Det ger 30% rabatt på alla kläder fram till på lördag! Du kommer direkt till kidsbrandstore.se genom att klicka HÄR! 

Puss & Kram / Madeleine 💗

 1. M skriver:

  Beställer nog hellre från Mirka Trettonbarnsmamma.
  Hon har ju samma erbjudande som du och på nåt sätt känns det som hon behöver reklamintäkter mer just nu

 2. Förstår att du måste göra reklam för div. firmor men så himla trist det blir då ni alla bloggare skriver samma sak.
  Gör nog en bloggläsarpaus ett tag nu

 3. Andrea skriver:

  Ååå den marinblå va superfin, den tror ja hon skulle passa superbra i 😍
  Handlade där för ett par veckor sen, perfekt med födelsedagspresenter till syskonen 🙌🏼
  Blev även en tröja till mig själv 🙈

  Får spana in igen med denna kanon koden 👌🏼

  Kram 💕

 4. Lotte skriver:

  Gu va bra TACK för koden, jag satt nämligen och kollade träningskläder till dottern igår men kunde inte bestämma mig så nu ska hon få tycka till och vi ska handla!!

 5. Är inne hos dig för första gången, trevlig blogg återkommer gärna.

  Mvh Gerra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..