ANNONS

Biologisk instinkt. Vart äter man? Och favoriter från Kidsbrandstore!

/

Reklam i samarbete med Kidsbrandstore.se 

Godkväll på er i solen. Vilket väder vi har fått ☀️ Jag sitter på verandan och dricker en kopp kaffe medan jag väntar på att äppelpajen ska bli klar som står i ugnen. Beundrar min man som börjat bygga en sandlåda till barnen. Vart vi ska få plats med den sen är en annan fråga, men det löser vi då 😅

Adam är iväg och leker hos sin kompis Emanuel, eller nej leker får man absolut inte säga längre. Viktigt det där, jag fick mig en utskällning förut när jag råkade uttrycka mig fel. Han är med sin kompis, annars kan man säga hänga med en kompis. Wille är och lirar basket, Charlie och Colin är med grannpojkarna och leker kurragömma. Så det är bara jag, Micke och våran tjejliga hemma.

Smsade precis Victor och frågade hur det var, men än har jag inte fått svar. Kommer man någonsin över den här beskyddande ”föräldrarinstinkten” det måste ju vara biologiskt inbyggt på något sätt att man hela tiden (utan att överdriva) vill veta att ens barn mår bra. Jag skulle nog säga att vi nästan hörs av varenda eller åtminstone  varannan dag. Likaså Oliver, han har ju väldigt många bollar i luften samtidigt, bokstavligen talat. Men ett sms så man vet att allt är bra känns ändå bra. Fortfarande känns det overkligt att jag har barn som har flyttat hemifrån 🙈 Men jag är stolt över dom, de har jobb och klarar sig bra. Ja jag är stolt över dom allihop 💗

Nu har vi ett härligt påsklov framför oss, och som vi ska njuta! Ska ni göra något roligt under lovet? Vi ska åka till vårt kära Västervik, som ni vet så är det en tradition som vi har haft i flera år. Vi älskar verkligen Västervik och Västervik Resort. Det vårt smultronställe.

Barnen ser framåt att gå på äventyr på kobbarna och fiska. Leka i lekparken och hitta på en massa bus. Jag ska sätta mig och planera helgens meny i morgon tänkte jag. Men en dag när vi är där nere så skulle det vara mysigt att gå ut och äta. Så har ni några tips på vart man kan njuta av en god middag ute i Västervik så får ni gärna tipsa mig 😀

Så länge så vill jag tipsa er om att Kidsbrandstore.se har en stor Mid Season Sale. Och det här är våra favoriter från Kidsbrandstore!

mode4

William: Jeans Scotch & Soda, T-shirt Britain SS Tee MarQy

Colin: Tröja ARCHIVE SWEAT HOODIE Gant, Byxor ARCHIVE SWEAT PANT Gant, Jacka GANT VARSITY JACKET, Keps GANT ARCHIVE STRIPE LOGO CAP  

Adam: Jacka VINCENT SLW PARAJUMPERS, Tröja ARCHIVE SWEAT HOODIE Gant, Keps JR BOWMAN CAP SAIL RACING

Engla-Freja: Jacka JULIET SLW PARAJUMPERS, T-shirt SHORT SLEEVE BEAR RALPH LAUREN

mode1

Han är så himla fin i dom här kläderna.William klär i blått!

mode3

Mina älsklingar 💗

mode6

Kidsbrandstore.se stora Mid Season Sale och de har 20-60%ALLT! Det får ni inte missa.

Och just nu får jag erbjuda mina följare ytterligare 10% rabatt med koden: MADDEMSS. Ett perfekt tillfälle att fylla på vår och sommar-garderoben 🌸🌿 Koden kommer vara giltig t.o.m 21/4!

mode7

mode5

Det här är en annan av Engla-Frejas favoriter. Skulle själv vilja ha en likadan. Klänningen heter ICON SWEAT HOODIE DRESS Gant och just nu är det 30% rabatt på den 💗

mode12

mode13

Nu är pajen klar och vi ska fika lite. Hoppas ni också får fika på något riktigt gott. Ta hand om er så hörs vi snart igen 😚

Kram / Madeleine 💗

18
73

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00