ANNONS
Integritet på Tailsweep

Dåliga förlorare och lite orolig!

/

Ligger i sängen efter en hel dag ute på vift. Hunnit med både jobb och  familjetid i lekparken och på basketplanen. Edit: jag har nu vaknat och druckit en kopp kaffe 🙈😂 Yes jag somnade visst som en klubbad säl! Så gårdagens inlägg kommer nu.

Vi är världens mest tävlingsinriktade familj tror jag 😅🙈 Alla vill liksom vinna, dessutom tycker vi att det är väldigt roligt att tävla. När det kommer till sport är det kört, och nja vi är nog alla lite dåliga förlorare. Men vi har roligt ihop i alla fall och det är viktigast.

Just nu börjar det bli lite frustrerande för mig att inte orka vara lika aktiv, jag vill ju vara det men det tar stopp. På vägen hem fick jag stanna flera gånger och Micke fick knuffa på mig sista backen upp innan vi kom hem.

magen1

Magen växer och nu börjar det bli trångt där inne. Bebisen är snart färdigutvecklad och behöver bara lägga på sig mera vikt. Det sista som utvecklas är lungorna. Även om det är mitt elfte barn så är det roligt att följa bebisen utveckling genom olika gravidappar.

Det står att en del bebisar redan nu lägger sig rätta med huvudet nedåt. Men det vet i sjutton om min bebis någonsin kommer att göra 😅 Med Mathilde så gjorde jag yoga-övningar och stod på huvudet för att hon skulle vända sig sista vecka innan hon föddes. Hon låg så bra i säte tyckte hon. Och vi var ju tom inne på förlossning i Linköping för att vända henne, men jag ångrade mig för det kändes fel så vi åkte hem igen och hoppades på att hon skulle vända sig självt.

Mina tvillingar föddes i säte/säte så jag vet att det går och jag fick röntga mitt bäcken innan. Så det var inget jag ”laborerade” med själv när jag tog beslutet att åka hem istället för att försöka vända henne. Men jag minns att jag var väldigt uppgiven och kände att allt gick emot mig just då. Men rätt som det var så vände hon sig och lade sig med huvudet nedåt och jag är helt övertygad om att det berodde på mina yoga-övningar 🙏🏻

När man har fått många barn så är det inte ovanligt att man har mera plats i magen, så då kan bebisen göra volter längre in i graviditeten. Det är inte heller ovanligt att bebisen inte fixerar sig förens det är dags att göra entre.

Nu till en annan sak. Hur länge sover era barn middag? Hur gamla är de? När slutade sova middag?EmmyLou är fyra år, fyller fem i september. Hon är fortfarande väldigt beroende av att sova middag. Vi försöker aktivera henne så att hon inte ska somna, och om vi inte gör det och kör en omvänd taktik så hon får vila ett tag så blir hon bara ännu tröttare och till slut somnar. Så det absolut bästa är försöka aktivera henne så hon alltså inte somnar.

Men hon är trött, väldigt trött. Och nu börjar jag bli lite orolig för hennes trötthet. Hon är ju väldigt liten och tunn också och har fått näsblod sista tiden, så vi försöker boosta henne med bra vitaminer och bra kost. Men ändå? Är det inte ganska ovanligt att femåringar sover middag? Eller är jag lite ”blind” för att jag aldrig varit med om det?

När man blir orolig så börjar man ju spekulera i allt möjligt, och börjar man googla och läsa så blir man ju knäpp i huvudet 😔 Så istället för att oroa ihjäl mig så har jag bestämt mig för att ringa till vårdcentralen på måndag. De måste ju kunna ta lite prover på henne i alla fall? Eller? Till synes är hon en glad och pigg tjej, men när tröttheten sätter in, vilken den gör typ varje dag trots att hon sover på natten så borde det kunna vara ett argument till att de kan kolla upp henne!

Kan hoppas jag bara överreagerar 💗

Igår blev det melonfrukost, smarrigt värre!

melon2
melon3

Familjen tar visst sovmorgon idag, det är bara jag som är vaken. Men nu är det nog dags att väcka alla så vi kan kicka igång den här dagen också.

Jag ska dela en tävling på Instagram idag, det får ni inte missa! Så fina saker verkligen 🌸

Sen ska jag ner till mina lokaler och installera ett kylskåp. Det är full rulle där nere just nu, det pågår nämligen en nagelterapeut utbildning där nere sedan en tid tillbaka. Eleverna ska snart göra sitt slutprov, så himla roligt för dom!

Vi hör senare! Kramar från mig 💗

36

Följ mig på Instagram!

@madeleineilmrud
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00