Det har varit både skönt och faktiskt lite nyttigt för mig 💗

Godnatt från ett vackert Västervik. Vi njuter, umgås  och bara är. Det är så härligt så det inte är klokt!

Har tagit ett par dagar ledigt från bloggen för att ägna alla tid åt familjen 💗 Det har varit både skönt och faktiskt lite nyttigt för mig. Jag har gjort allt för att komma ner i varv och slå på ”semester” klockan. Inga direkta måsten eller krav.

Lovar att uppdatera er om hela påskhelgen så fort jag kommer hem ☺️

Så länge så bjuder jag på lite bilder från dagens äventyr ute på kobbarna. Sällan man skådar något så vackert som omgivningen här nere. Jag bara älskar det!

påskvv20

påskvv23

Barnen är minst lika kära i Västervik som vi är. Man riktigt ser lyckan i ögonen på dom 💕

påskvv21

Mina älsklingar 🥰

påskvv22

Hoppas ni också har det fint nu i påsk  och att ni njutit av det vackra vädret.

Hörs snart igen 😙

Kram / Madeleine

 

 1. Sara skriver:

  Åh underbart härligt med minisemester! Vid havet och med detta väder dessutom❤️
  Vi har haft ett härligt påsklov hemma men det det fick tyvärr en tuff avslutning. Jag gick in i v15 idag men igår började jag blöda💔 gynakut idag…håll nu tummarna för mig🙏 Skrivet långt om det i min blogg…

 2. Kina skriver:

  Glad påsk. Tack för fina bilder. Njut med familjen

 3. Sanna skriver:

  Verkar va ett härligt ställe!! Har dom så man kan tälta där? Vad är deras hemsida? Vi åker på tältsemester hela familjen (vi har 2 barn) varje sommar. O funderar på vart vi ska åka i år ☺️

 4. Marie skriver:

  Kobbe, nja för räknas som kobbe ska de va noll växtlighet el extremt lite typ några grässtrån bara inte stora träd då är de en vanlig ö, men ser helt klart mysigt ut men föredrar kalheten i skärgården som vi har på västkusten. Träd ska va i skogen inte ute vid havet 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..