ANNONS

Våran påsk i Västervik 🐥🍃

/

Innehåller reklam

Nu så har vi landat i en vardag igen efter ett underbart påsklov. Det har verkligen varit så härligt att få tillbringa dessa fina dagar ihop med familjen och goda vänner. Vädret har ju varit över all förväntan, tänk så bra det blev 😍

Som ni vet så har vi ju spenderat påsken i Västervik och jag har nästan helt och hållet kopplat bort social media och bloggen och bara tagit tillvara på tiden vi haft ihop. Åka iväg i dagarna fyra och bo höggravid i en stuga med utomhusaktiviteter varje dag har också tagit  all min energi. Så jag har inte kunnat uppdatera er 😅 Men det har inte varit jobbigt, vi har bara somnat ganska ovaggat i sängen varje kväll efter att barnen somnat hahaha.

Mormor och ”morfar” följde med oss ner den här påsken, så roligt att få visa dom vårt smultronställe. Hundarna var också med såklart, många frågade på Instagram vart vi hade hundarna när vi åkte iväg och de följde givetvis med oss. På Västervik Resort finns det boende där djur är tillåtet. Man kan enkelt söka på deras hemsida så kommer olika alternativ upp beroende på hur stort man vill bo. Vi bodde i stugorna som heter Lindö, stora och rymliga för den stora familjen eller det stora sällskapet. Om man vill så kan man också säga till om extra barnsäng. Det vi gillar med dessa stugor är också att de ligger väldigt nära både lekpark och badet. Grabbarna har varit nere i lekparken och spelat fotboll hela påskhelgen, smidigt när de kan springa dit själva och vi dessutom ser bort till lekparken, så nära ligger det.

Vi har firat påsk i Västervik i 14 år så det har blivit en fin tradition, därför gör jag med kärlek reklam för Västervik Resort. Efter alla dessa år vi varit där. Det är genuint. Det var just till Västervik Resort Micke tog mig på våran första lilla resa 💗

påskvv9

påskvv8

Lekande barn i solen och glada miner överallt. 

påskvv10

påskvv11

Mathilde har verkligen uppskattat den här påsken i Västervik. Första gången som hon förstod att vi faktiskt skulle åka bort och bo i en stuga. Såhär glad var hon när hon vaknade på morgonen ☺️

påskvv4

påskvv3

Hon var bara ett par veckor gammal när hon var här för första gången. Hittade en bilder på det, titta så liten hon var då 😍

Att få med hela familjen på bild är lättare sagt än gjort. Nästan omöjligt 😂 Men här är några av oss.

påskvv53

påskvv45

Såhär ser det ut inuti Lindöstugorna. Ett sovrum med dubbelsäng, och man får lätt plats med barnsäng i det rummet också. Kök med rymlig matplats och badrum.

påskvv41

påskvv42

påskvv43

påskvv40

En våning upp på loftet så finns det två rum med två sängar var i. Och   även där är det rymligt.

påskvv54

Rummen åt båda hållen…

påskvv55

Hittade även några bilder på när vi bodde här sist, då låg Mathilde i magen och vi hade precis fått reda på att vi var gravida. Och Charlie hade långt hår.

Jag ger mig ju aldrig! Kom nu familjen så får mamma ta en bild på er 😀

påskvv44

Tack snälla Västervik Resort för de fina blommorna och de smarriga påskäggen 💗

påskvv1

”Morfar” gosar gärna med lilla Toffie, och det är ömsesidigt. Hon är så himla förtjust i Håkan, så fort hon ser honom så springer hon fram och gråter tills han tar upp henne.

påskvv6

På fredagen blev det så himla varmt så barnen tog på sig sina badkläder och lekte vattenkrig. Gissa vem som var mest lycklig över det 😅 Tänk att det inte behövs mer än liten vatten, sol och värme för att locka fram glädjen hos barnen.

påskvv15

påskvv16

påskvv12

påskvv13

påskvv14

På kvällen så besökte vi saunan. En av de stora höjdpunkterna under den här påsken. Jag ska visa er lite närmare hur saunan ser ut, men det får ett alldeles eget blogginlägg. Håller på att klipper ihop ett klipp därifrån som jag ska visa er. Helt underbart!

Vastervik39

Man fick ju riktig sommarfeeling, kändes nästan som det var sommarlov och inte påsklov. Tjejerna ville ha sina sommarklänningar och kransar i håret. Älskade ungar!

påskvv47

påskvv48

Alla promenader på kobbarna kan också rekommenderas, det är magiskt. Och det finns så många olika små kobbar att sitta på. Njuta av naturen och vattnet som omringar en. Jag undrar hur många som har friat till sin käresta här? Kan vara en av de mest romantiska platserna att fria på tror jag. En picknickkorg, något gott att dricka och en vacker kärleksförklaring, mer behövs inte 💗

påskvv24

Västervik Resort har så mycket att bjuda på, och det finns något för alla. Vare sig om du besöker det som en familj eller bara som ett par. Eller varför inte med ett kompisgäng kanske. Man kan göra dagsutflykter till Visby över dagen och man kan också passa på att njuta av den mysiga staden. På Västervik Resort så kan du också få hotellkänslan av frukostbuffen, den måste vi testa nästa gång 😍 Bada i äventyrsbadet eller i havet om man vill. Har ni inget inplanerat i sommar så är det här helt klart mitt bästa tips till er. Ni kan hitta en massa mera info HÄR! 

Kram / Madeleine 💗

10
60

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00