ANNONS

Så får vi plats! Bebis nya säng 💗

/

Innehåller reklam 

När man är lite trångbodd och kanske har flera barn i sängen så kommer den här ”hybriden” till bebis bli helt perfekt 💗 Man kan ha den som en fristående mindre spjälsäng, eller genom att fälla ner sängens ena långsida använda den som en ”förlängning” av ens egen säng, då kan man även vara nära sin bebis. Den blir ju även en fin liten soffa när den är urvuxen som säng och kan då användas som en fin och mysig detalj i barnrummet. Jag undrar varför jag inte haft en sidebed tidigare? Den är ju helt fantastisk! 🤷🏼‍♀️👏🏼  Tänk vad den skulle underlättat om jag hade haft en sådan säng med alla de andra barnen. Jag blir nästan lite sur på mig själv när jag tänker på det 😂

Sängen heter TROLL SUN Bedside Crib och ni hittar den HÄR! 

Och nu tänker ni kanske tänk om den inte passar till våran dubbelsäng? Då kan jag berätta för er att det gör den! Man kan nämligen ställa in höjden på sängen så den kommer i nivå med ens egna dubbelsäng. Smart va!? Jag var faktiskt lite orolig för just det också eftersom vi har en ganska hög säng, men jag blev glatt överraskad när jag insåg att man kunde ställa in den efter den höjden man ville.

littleheart14

littleheart12

Mathilde sover hos oss fortfarande, och det var inte alls länge sedan jag slutade att amma henne. Hon vill gärna ligga nära mig och eftersom lillasyster kommer snart så kändes det här som den absolut bästa lösningen. Då behöver jag inte känna någon direkt stress över att ”skola över” henne till egen säng. Och jag behöver inte vara orolig över att Mathilde ska rulla på henne på natten. För min egna skull också, jag behöver ju inte känna oro över att jag ska rulla på bebis heller för att det är så trångt.

Nu syns det inte på bilden här nedan men bredvid bedside sängen åt andra hållet så har vi Mathildes spjälsäng som vi tänkt att hon ska sova i så småningom. Rummet är inte större än vad det är och möjligheterna att möblera om finns inte. Men mellan våran dubbelsäng och Mathildes säng så fick den här bedside sängen plats perfekt vilket är superbra.

Just nu sover EmmyLou i Mathildes spjälsängsäng, den är öppen som en vanlig säng så hon går i och ur som hon vill. Planen är att hon ska flytta upp till Tuva-Li när deras rum är färdigrenoverat och i ordning. En sak i taget, bara allt är klart till bebis ankomst så är jag glad ☺️ (önsketänkande)

littleheart18

littleheart16

Här kan man se att sängen är perfekt i nivå med våran säng 👌🏼

littleheart17

littleheart13

Jag ska se om jag hittar något fint spjälskydd till sängen som bonar in det lite. Och så det inte finns någon risk för att bebis ska slå i huvudet.

Jag är så nöjd över vårt köp! Det här kommer bli toppen 💗 Tack snälla alla ni som tipsade mig om den här sängen. Jag förstår verkligen att ni varit nöjda med den 😀

Apropå säng, jag hoppas jag får sova ordentligt inatt. Efter Mathildes febertoppar som hon hade förgående natt så känner jag mig ganska slut som artist. Hon har varit orkeslös under dagen idag också pga febern. Om det bara kunde ge med sig nu, tack! Nu sover hon och nyss när jag tittade till henne så hade hon ingen feber, håller tummarna för att det ska hålla i sig. Imorgon har vi nämligen planer på morgonen, inga större äventyr men det skulle vara härligt om hon kunde må bra.

Glöm nu inte att spana in sängen lite närmare, ni hittar mera info HÄR!  

Ta hand om er så hörs vi imorgon 💗

Kram / Madeleine

17
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00