ANNONS

Påfrestande dagar och kärt besök!

/

Trevlig Valborg på er alla fina där ute 💗🍃

Jag hoppas ni firar in sköna maj ordentligt och njuter av våren på alla bästa sätt, ihop med människor som betyder allra mest.

Jag har varit sängliggande sedan i förrgår eftermiddag, helt däckad. Det kom från ingenstans som ett brev på posten. Usch det är verkligen så himla jobbigt. Ni vet när man blir sådär svag i händerna och inte orkar bära kroppen. Varenda liten ansträngning känns som att bestiga ett berg. Jag hoppas det går över lika fort som det kom. Idag blev det dock så jobbigt så Micke fick åka hem från jobbet. Jag brukar inte blir sååå dålig men som höggravid så är jag väl lite extra ”svag”.

Jag har haft några påfrestande dagar av andra anledningar också, både privat och jobb som tagit längre tid än planerat. Usch så motigt alltså, men ibland blir det så. Vissa saker kan man ju dock påverka själv och nu vet jag bättre till nästa gång. Idag känner jag mig bättre tackochlov 💗

Men vi fick vi ju kärt besök av våran fina vän Nathalie i söndags, och det lever jag på fortfarande. Alltid så himla mysigt att träffas, vi skulle kunna sitta och babbla på i flera timmar. Visst är det väl härligt att träffa människor som man bara klickar med sådär ☺️ Nathalie är Toffies uppfödare, jag har skrivit om henne i bloggen förut. Hon bor med sin Anders på en ö ihop med alla djuren, och deras vision är att en dag bli självförsörjande. De har ett riktigt paradis fyllt med en massa kärlek och hårt jobb med såklart.

Jag förevigade Toffie och Nathalie på verandan, precis i rätt ögonblick när pussen var framme.

nathalie10

nathalie11

Nathalie är ju inte bara uppfödare för pomeranian, numera är hon även uppfödare av rasen Miniature American Shepherd och i helgen som var så hade de årsmöte i rasklubben och utställning i Borensberg. Ni måste bara gå in och läsa historien om när Nathalie hämtade hem sina hundar från när och fjärran, hon har skrivit om det i sin blogg. Man blir så jäkla inspirerad, hon är en tuff kvinna. Jag hade aldrig vågat göra den resan hon gjorde 😅🙈

Men i alla fall, Nathalie hade ju med sig en av dessa små nallebjörnar, lilla Gry som är den i valpkullen som ska få stanna. Man dör sötdöden! För herrejösses så söt hon var lilla Gry 💗

nathalie7

Och precis som alla andra hundar som kommer från Nathalie så var Gry väldigt kelig och framåt. På en gång så sprang hon glatt fram till Tuvis och pussade på henne. Det var precis som om de hittade varandra och kommunicerade på sitt sätt.

nathalie3

nathalie2

nathalie5

Det var så fint att se dom ihop tillsammans. Det är ju något speciellt med barn och djur 💗

nathalie6

Toffie stod vid sidan av och undrade vem sjutton det var som tagit hennes knäplats 😅😂

Den stora överraskningen var att Nathalie även hade med sig Toffies mamma Foxi och hennes lillebror  även kallade lilleman. Han ska hete Charlie när han flyttar hem till sin nya familj.

Ännu en sötchock kan man säga. Jag såg likheter med Toffie på en gång, svårt att förstå att hon varit sååå himla liten.

nathalie1

Och snart är dags för Toffie att få sin allra egna kull 😭🐶💗 Blir nervös av bara tanken. Min bebis ska få bebisar. Det var några som undrade hur gammal Toffie är och hon fyller 2 år snart. Innan man parar henne så måste man genomgått vissa tester, och för att enkelt veta hur hon ligger till i sitt löp så tar man ett progesteron test hos veterinären. Och det gjorde vi i måndags. Sen skickades det testet iväg till ett labb i Tyskland. Vi väntade med spänning på att få svaret i tisdags men tyvärr fick vi tråkiga nyheter. Toffies test hade kommit bort med posten, så vi fick åka iväg och ta nya prover. De skickas med kuvert och det går inte att spåra. Lite frustrerade, dels att Toffie ska behöva stickas igen och dessutom att det tar extra dagar innan vi får veta. och eftersom är det valborg så är det ju stängt också. Allt detta drar ju ut på allt och risken för att vi missar detta löp nu är ganska stor. Inte alls roligt men vi får se hur det blir.

När Nathalie var här så passade vi på att frisera tassarna lite. Och Toffie njöt av all uppmärksamhet ☺️

nathalie15

nathalie14

Sen blev det fika i solen och barnen väntade ihärdigt på att Nathalie skulle ta först.

nathalie12

nathalie13

Idag kommer vi bara att lata oss, välbehövligt efter dessa dagar. Jag kikar in lite senare 🌸

Kram / Madeleine

2
80

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00