Bebisens namn! Tillåta mig att få må bra. Och vem är jag ens?

Vilken ljuvlig kväll med sol vi fick 🍃🐚 Och vilken bra start på veckan! Har eran vecka börjat lika bra? Med sol? Det sägs att värmen kommer till helgen, så nu håller vi tummarna ✊🏼 Just nu gör det inte så mycket att det varit svalare väder även om jag längtar efter sommaren, men det kunde likagärna varit 25 grader varmt nu och då hade jag haft det lite tuff 😅

De här sista veckorna är lite tröga tycker jag, men jag ska inte klaga för jag har ju mått så oförskämt bra den här graviditeten jämfört med mina andra. Ibland kan det nästan  ”provocera” mig lite. Jag vet det låter konstigt, man är ju lite knäpp och får för sig saker ni vet, så ibland kan jag undra vad som kommer bli jobbigt istället. Precis som om det är lite för bra för att vara sant liksom. Jag vet!!! Jag är dum som tänker så ibland, men jag tror sådana tankar passerar de flesta gravida någon gång. Jag brukar slå bort dom tankarna, och tänka att jag ska sluta larva mig. Det blir vad det blir, och det spelar liksom ingen roll vad jag gör ändå. Jag måste bara   eller hur 💗

bad2

Nästa vecka är det dags för ännu ett besök hos barnmorskan. Jag längtar. Det ska bli mysigt att få höra bebis hjärtljud igen. Och för varje besök som är så kommer vi närmare vår lilla tjej!

bad10

Vi har de senaste dagarna pratat om namn, men vi har fortfarande inte bestämt oss ännu. Leonore, Livia, Vida, Julie och Belle hör till mina favoriter. Sen om det blir ett dubbelnamn eller inte får vi se. Vilket namn tycker ni skulle passa? Och har ni några flera förslag så får ni gärna tipsa oss ☺️

bad3

Som vi längtar efter dig nu 💕

Jag måste bara få ventilera en annan sak med er. Jag vet inte om det är för att jag är superpreggo och kanske har hormonerna utanpå kroppen just nu, men alltså folk i trafiken 🤬 Jag blir tamejfasen galen! Om man som bilist ser att det är barn i trafiken eller ja i närheten, visst faen saktar man ner då och anpassar hastigheten. Nej, då trycker man tydligen gasen i botten och kör ännu fortare. Och när man dessutom som mamma och vuxen står och vinkar för att vederbörande ska förstå att hen ska sakta ner ja då tjurar man ihop och gasar lite extra när man åker förbi! Gaaah, förbannad är bara förnamnet! Jag regerade högst opassande och kanske lite barnsligt, men fingret kom upp och även fast hen inte hörde så ropade jag idiot också 😠 Tuva-Li tittade undrande på mig och frågade om man verkligen fick göra så!? ”Nej Tuvis så får man inte göra, idioter ska inte ha körkort!” Nu såhär i efterhand så var det nog inte det hon syftade på, utan mitt lilla utbrott 🙈 Men på riktigt hur tänker folk egentligen? Olyckan kan vara framme på ett ögonblick.

cykla1

EmmyLou har såklart alltid hjälm på sig när hon cyklar. Hon tog av sig den enbart för bilden skull 🙏🏻

Hoppas nu inte jag har lärt mina barn en massa dumheter, och skulle jag har gjort det så bjuder jag på det. För om folk inte har mer i huvudet så är de värda ett finger upp i luften. Det här hände precis utanför oss och här är det 30km/h som gäller, inte många som verkar veta om det dock. Funderar på att lägga ut en spikmatta!

Nu ska jag krypa till kojs, gick upp 05.15 imorse så ögonen går i kors. Vaknade av att telefonen ringde, man blir ju livrädd när det ringer ”mitt i natten”. Vad har hänt är den första tanken. Men det var ingen fara på så sätt, men jag kunde definitivt inte somna om. Imorgon har barnen studiedag och då har jag lovat att vi ska hitta på något roligt, men först har Engla-Freja dans och jag har ett möte på banken ihop med juristen. Jag ska ändra om i viktiga papper och skriva om testamente. Har alltid tyckt sådant är lite obekvämt på något sätt, men det är förbaskat viktigt. Har aldrig varit intresserad eller lagt någon tid på sådant förut heller, snarare förträngt allt sånt. Men jag har lärt mig så otroligt mycket av min ”låtsaspappa” och han har fått mig att faktiskt tycka det är roligt att ha ordning och reda på allt som har med sådant att göra. Han pratar tom om fonder och aktier med mig, och jag försöker snappa upp. Herregud vem är jag ens 🤷🏼‍♀️😂

Ta hand om er, så hörs vi morgon!

Kram / Madeleine 💗

 1. Tyckte Vida Belle hade varit ett fint dubbelnamn! Klingade bra i mina öron 🌟

 2. Karin skriver:

  Har 4 barn, 2 flickor och 2 pojkar. Blir inga fler nu🙈 men när min sistfödda son snart 9 år skulle komma så hade jag också Livia (så fint) även Olivia. Det blev en Oliver 😍 men skulle jag få en dotter nu så är jag barnsligt förtjust i Penny 🥰. Mina andra barn heter Melody, Meja och William ❤

 3. Linda skriver:

  Julie-Belle 😍

 4. Madde skriver:

  Så fin bikini! Köpte den idag efter att jag sett den på dig. Den satt fint på. Svårt att hitta bikiniöverdel om man har stora tuttar.

 5. Angelin. Ihopslagning av minna döttrar Angelica och Linnea. Sen tycker jag Ice, Happy, Viola, Lova eller varför inte Lova-Li är fina namn.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..