Kan det vara på gång? Helst plötsligt blir jag lite halvsvettig!

Sitter uppe själv, alla andra har gått och lagt sig för länge sedan. Jag har förvärkar, ibland känns de lite mera och just idag har de varit ganska påfrestande faktiskt.

Konstigt det där att man kan vara så cool, helt lugn och sen när man blir påmind om hur det känns att få dom där värkarna så blir man helt genomsvettig och tänker ajfasen ja, det var så det kändes 😅😂🙈 Jajajajajaaaa det blir så bra så, men jo lite nervös är jag inför förlossningen. Konstigt vore det väl annars.

Natten tills idag, eller nu blir det tills igår så vaknade jag av att jag hade lite molande värk. Och bara under dessa dagar så har magen sjunkit väldigt mycket, det är tungt neråt nu kan man säga. Under dagen så fick jag också ont i svanken, och jag kunde riktigt känna hur bäckenet ”delade” sig. Lite obehagligt, dessutom så vankar jag nu också fram som en pingvin. Jag tror inte det är långt kvar nu tills vi får träffa vårt lilla underverk 💗  Jag ska inte ropa hej ännu, för konstiga saker har hänt förut. Men jag skulle bli väldigt förvånad om jag skulle gå över beräknat förlossningsdatum. Ännu är det väl lite tidigt kanske, men om ett par veckor får hon gärna komma.

Barnen tror att lillasyster kommer att komma på deras skolavslutning 13 juni, en vännina till mig tror att bebis kommer att göra entre sista maj eller 2:a juni vilket är dagarna precis innan och efter Tuvis fyller år. Hon resonerar som så att vi har barn som fyller år dagarna efter varandra sedan innan och tror att vi ska hålla på trenden ännu en gång. Jag är nog mera inne på barnens linje, skulle inte förvåna mig om vi föder barn på skolavslutningen 😂 När tror ni bebisen kommer? 

Tack för alla fina namnförslag och namnkombinationer. Älskar att läsa alla era kommentarer och hur ni tänker. Ber om ursäkt för att jag är lite dålig på att svara, jag ska bli bättre på det.

Igår på studiedagen så pysslade vi ihop, ritade fina sommarteckningar och bara hade det bra. Vi var ute hela kvällen i solen. Älskar när man kan vara ute och njuta av det fina vädret. EmmyLou och Tuva-Li är världens bästa konstnärer

måla15

måla1

måla5

måla12

Imorgon ska jag leta efter ett parasoll till den här altanen, ett stort och rejält. Jag vill ha ett stadigt parasoll, ett som man kan lita på. Som inte viker sig eller blåser omkull av minsta lilla. Har ni några parasolltips på riktigt bra parasoll så får ni väldigt gärna tipsa 😀

Sov gott kära vänner nu ska pingvinen vanka in till sovrummet och förhoppningsvis få lite skönhetssömn, vi hörs imorgon!

Kram / Madeleine

 1. Malin skriver:

  Så vackra bilder! Hur har ni berättat för syskon att familjen kommer växa? Gör du något speciellt för att dela graviditeten med barnen?
  Tack för att ni delar med er av ert liv ⭐️

 2. Kina skriver:

  Inom två dagar 😁❤️

 3. Karin. skriver:

  Både på detta inlägg och inlägget innan står det ett mycket högre antal kommentarer än de som syns. Är de borttagna eller något fel på sidan?

  1. C skriver:

   Längst ner finns ”hämta fler kommentarer”

  1. Malin skriver:

   Det finns en ruta ”hämta fler” prova klicka på den

 4. Sandra skriver:

  Va spännande! Man vet aldrig när de små liven vill titta ut 😉 mina två första barn är 16 dagar tidiga, tredje barnet är 19 dagar tidig och fjärde barnet är exakt på dagen. Dock fick jag bromsas in med de två mittersta barnen då de ville ut redan i v34 o v35.

  Namn är så kul men svårt. Lägger in några förslag jag med: Mina, Tyra, Åsa och Lova samt Sanna.

  Ha det bra i sommar värmen!!!

 5. Hittade ett fint f licknamn och tänkte på er dotter, Minou visst är det fint??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..