ANNONS

Vätternrundan 2019 och gravidstatus.

/

Så var cykelfesten i Motala över för detta år. Vätternrundan livar upp staden med alla sina besökare och glada cyklister. Jag tycker det är roligt när det händer något i stan, och jag blir ännu mera imponerad över alla hjältar som tar sig runt Vättern. 300 km är en lång sträcka, längre än vad man tror på en cykelsadel. Jag vet ju inte egentligen men jag kan tänka mig.

cyklar2

Fint också av de cykelteam som cyklar för en god sak skull. Såklart för sin egna skull men jag tänker på alla som samlar in pengar till olika välgörenheter 🙏🏻❤️

cykel1

Som alltid så går vi ner lagom till starten av Vätternrundan och hejar på alla grymma cyklister. Barnen tycker det är roligt och cyklisterna uppskattar alla hejarop 😍

cyklar4

cyklar5

cyklar3

Mathilde tyckte det var väldigt spännande att heja på alla som cyklade förbi, så pass att hon nu hejar på alla som hon ser cyklar 😂 Lilla skruttan 💗

Lite gravidstatus. Det är varmt, det är tungt och kroppen värker varje kväll när jag ska gå och lägga mig. Allt är precis som det ska vara med andra ord såhär i slutet av graviditeten. Jag ska inte klaga men just det här att inte få sova en hel natt utan att behöva gå upp och kissa eller vakna pga smärta tar på både orken och humöret.

mage62

Jag längtar så mycket efter att bara få sova sammanhängande nu, bara några timmar i stöten hade varit trevligt. Jag försöker vila så mycket jag bara kan på dagarna men det blir liksom ingen ordentlig vila eftersom vi har flera barn. De är snälla och försöker låta mig vila men de hörs ändå mina små älsklingar 😅💗

På tisdag är det är det i alla fall dags för mitt sista inbokade barnmorskebesök, jag som så säkert sa till min barnmorska sist att jag inte tänkte komma på sista besöket för att jag var så säker på att bebis redan hade kommit då 😅🙈 Hahaha så blir det nog alltså inte då, ja om hon där inne inte får för sig att komma snart. Hon har ju ett par dygn på sig. Mormor tror att det kommer att bli en liten midsommarbebis, vi får se om hon får rätt.

mage66

Nu ska jag hälla upp ett stort glas med is som jag kan knapra på och frossa med lite jordgubbar. I eftermiddag väntar ett par timmar med städning av tvättstugan.

Hörs sen!

Kram / Madeleine 💗

8
83

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@madeleineilmrud
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00