ANNONS

En blommande äng…

/

Hade ni en fin midsommar? 🍃🍓🇸🇪

Vi var hemma och firade, först hade vi tänkt att åka till Medevi Brunn men vi ångrade oss och stannade hemma istället. Skönt att bara ta dagen som den kom, leka lite lekar med barnen och bara va.

Mormor och ”morfar” kom förbi med en fin blomma och jordgubbar, och vi bjöd dom på mat och tårta. Mysigt.

Ledsen att jag inte är så aktiv i bloggen just nu, jag har försökt att bara koppla bort så mycket som möjligt och verkligen bara ta det lugnt och samla energi inför bebis ankomst. Dessutom så är tiden med familjen så himla värdefull för mig. Jag älskar våra lediga dagar ihop, allt roligt vi hittar på. Ja, mellan barnens små retliga bråk 😅🙈 Våra barn brukar hålla sams väldigt bra, men grabbarna är just nu inne i nån fas där alla chanser till att retas verkar tas. Är det åldern kanske? Charlie, Colin och Adam är som trillingar, i lekar så blir de ibland en för mycket känns det som. Men sen kan det vända lika fort och så de sitter och skrattar så tårarna rinner.

Tur att det är mera skratt än gråt i alla fall 💗

Dagen innan midsommarafton tog en härlig promenad, vi passerade en fantastiskt vacker blommande äng. Ljuset var magiskt.

CF848421-8B7A-46D2-B14C-4A46ECF03A8A

sommar15

D8259A7C-20C8-4E46-91BF-88C9085CFCB0

sommar17

sommar16

sommar14

sommar19

Jag tänkte att detta kanske blir den sista magbilden? Så vi passade på att föreviga den i kvällssolen. Men nej ännu har inte bebis kommit, hon trivs bra där inne 💗

Så bra att vi kanske kommer gå över tiden? Den här längtan kan ju ta kål på en. Just nu har hon sin vakenperiod i magen, mellan 23 och 04 är det en väldig aktivitet. Hela havet stormar och hur jag än försöker komma till ro och få lite sömn så är det helt och håller omöjligt. Jag har snarare trott att yes nu åker vi till förlossningen för att hon ”trycker på” så smärtsamt när hon rör sig därinne. Men icke sa Nicke!

Men har vi väntat så här länge så är några dagar till ingenting i det stora hela, eller hur 🙏🏼

Kram / Madeleine

21
137

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00