ANNONS

Varför känner man så!? Vikt, glass, jordgubbar och nya modiga jag!

/

Här sitter jag. Tänkte att jag skulle passa på att titta in och säga hej lite snabbt. Micke hoppade precis in i en dusch och då passar jag på att sätta mig här. Råkade visst plocka fram DEN skålen med jordgubbar också, har längtat hela dagen efter att få sätta tänderna i dom. Morfar Håkan var och köpte jordgubbarna i Nykyrka idag, snälla Håkan han är verkligen så genomsnäll. Men jag känner mig lite  som en skurk nu när jag sitter här med skålen utan att dela med mig till barnen 😂🙈 Varför känner man så för egentligen? Jag menar så mycket som man gör för barnen jämt, allt handlar ju om barnen men ändå så får man dåligt samvete om man gör något för sig själv. Det är ju för sjutton bara några jordgubbar.

Jag såg att Netflix hade släppt en ny film som jag tänkte vi skulle kika på, bebis brukar vakna och vara pigg kring midnatt och då ska lilla fröken ha ny blöja och amma. Vet inte hur många serier och filmer jag har plöjt igenom den sista tiden när jag inte kunnat sova.

8C477B97-B901-4C85-B3DB-4DD81CA96FB5

Dagarna går i ett, helt plötsligt så är det snart helg igen. När vädret varit sämre så har vi försökt få lite gjort här hemma samtidigt som vi försöker underhålla barnen med aktiviteter.

Häromdagen tog vi en promenad ner till stan och hamnen. Vi bor ju väldigt centralt så det tar bara sådär en sju minuter att gå. Bara över bron så är man framme.Vi festade till det me lite glass.

promenad21

promenad20

promenad22

Micke tog en öl och den var han allt värd. Själv så förstår jag inte hur man kan tycka om öl, jag kommer verkligen aldrig kunna lära mig att gilla öl.

EmmyLou och Tuva-Li gick bananas med extra mycket strössel på sina glassar ☺️

promenad37

promenad38

Hamnen är så vacker, som en tavla. Motala är en riktig sommarpärla.

promenad36

Vi får hoppas på mycket sol nu resten av sommaren så vi kan sola och bada. Jag och bebis kan inte vara längre stunder på stranden ändå, men vi har varit med korta stunder då och då. Man kan ju gå undan i skuggan och vara med på håll, så himla tråkigt att behöva var hemma varje gång.

bada1

Den här bilden hade jag nog inte lagt upp för några år sedan. En bild på mig och mitt fulben. Ja jag vet det är hur fånigt som helst, men faktum är att det är något som stör mig och får mig väldigt obekväm i vissa situationer. Det här är ändå en ganska ”okej” bild mot hur benet faktiskt ser ut. Så tänker jag att äsch jag skiter i vilket! Jag ser ju ut som jag gör (tills jag gjort något åt det, vilket jag kommer behöva att göra så småningom) är frisk förövrigt och har fått elva fantastiska barn. Hur fasen kan jag låta mig själv påverkas av ett fult ben!? Jag är ju världens rikaste!

Jag försöker verkligen tänka att folk får ta mig som jag är, och passar det inte så gör det inte. Jag är den jag är med eller utan ett fult ben, jag har ju ett ben i alla fall. Jag ska vara tacksam!

Jag tycker ju andra har rätt att se ut som de gör, lägger ingen värdering i utseende överhuvudtaget. Sen tycker jag ju att det är väldigt roligt med skönhet och mode. Extremt svår balansgång när man har barn som ser och hör. Jag känner mig ju tvungen att föregå med gott exempel. Vilka signaler ger jag mina barn om jag inte kan ta på mig den där korta strandkjolen? Om jag låter mina fåniga komplex  vinna över självkänslan, vad lär jag mina barn då?

Så här är jag modig! Nya modiga jag 😄

Och min lilla docka 💗 Min vackra lilla tjej! Jag skulle kunna pussa ihjäl mig. Hon luktar så ljuvligt, vad är det med bebisar som gör att de luktar så gott? Man blir ju på snudd av drogad av doften av bebis.

bada4

bada7

Micke är ingen badkruka direkt, han är den som är i vattnet först. Han blir som ett barn på nytt.

bada6

Och titta vagnen, med den gröna superviking liggdelen. Älskar den här gröna färgen! En riktig favorit 🍃

bada5

promenad16

promnad15

bada10

Förut små dagsutflykter så har vi också hunnit med hembesök från BVC. Så skönt att de kommer hem och väger första besöket.

vikt1

Syskonen tyckte det var spännande att få vara med och titta. Men bebis var inte lika imponerad över att behöva väga sig och mäta. Usch det var inte roligt alls. Men hon gav igen genom att kissa på sköterskans våg minsann😂 Redan nu visar hon vad hon vill.

vikt4

vikt3

Men vikten var fin, hon hade gått upp sedan vi vägde henne sist på bb i Linköping. Då vägde hon 3058 gram och nu vägde hon 3250 gram. Nästa vecka är det dags för vikt igen och då kanske vi har en 3,5 kilos tuffing 😍💪🏼 Maten är det inget fel på i alla fall och det känns skönt att veta att amningen funkar.

Min lilla skatt, så liten på jorden 💗

Sköterskan skrattade och sa ja det känns ju lite konstigt att behöva dra allt för er igen. Ni är ju proffs på det här! Vi besparade henne den genomgången faktiskt.

Nu har Micke hunnit komma ut ur duschen och vi ska krypa ner i sängen med bebis och sätta på den där Netflixfilmen. Men vi hörs snart igen.

Kram / Madeleine

14
165

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00