ANNONS

Nu är det officiellt höst! Eller? Och kudden ni verkligen vill ha!

/

Innehåller reklam

Då är det officiellt höst då?! Lilla L har dragit på sig en förkylning. Det rosslar i bröstet och hon har det jobbigt när hon ska äta. Utan nässug och koksalt så hade amningen varit hundra gånger jobbigare. Ja då måste det väl ändå vara höst nu va? Jag bävar för skolstarten imorgon, jag undrar hur lång tid det tar innan vi har flera sjuka barn hemma. Försöker vara positiv, såhär är det ju alltid när skolorna drar igång. Oundvikligt.

Jag älskar den här bilden på L och Micke, deras kontakt är så fin 💗 Första leendet gav hon sin pappa och det är han väldigt mallig över.

livia1

Fick tips om att göra om bbhugme kudden och forma den så L kom upp lite med ryggen. Så bra verkligen, den här kudden är en av alla ”must haves” när man väntar barn och har fått barn. Jag kunde inte sova utan den när jag var gravid.

livia10

Minns ni hur den såg ut? Om inte så kan ni en bild här nedan… Perfekt att lägga mellan benen, under magen eller bakom ryggen. Bästa kramkompisen när man väntar barn (sorry Micke 😂).

bbhugme2

Så kan man alltså göra om den till en slags kudde efteråt till bebisen. Eller om man vill använda den som amningskudde.

livia7
livia11

Är ni sugna på en sån här kudde så hittar dom HÄR!Jag skulle kunna tänka mig en till faktiskt, de andra barnen här hemma tycker också om kudden och brukar låna den om de ska titta på film i sängen.

livia8

I lördags skulle vi åkt till Stockholm på bröllop. Men med stor sorg så fick jag meddela att vi inte kunde komma.

Vi kände att vi ville vara på hemmaplan ifall L skulle bli sämre. Faktum var att vi hade gjort oss iordning, och var på väg att åka men sen ångrade oss. Typiskt att det ska komma förhinder, men vi får ta igen det och fira bröllopsparet på något annat sätt längre fram. Jag kunde i alla fall uppdatera mig med lite bilder under deras hashtag på Instagram.

Istället för bröllop så blev det en lugn kväll hemma i soffan. Barnen ville att vi skulle hitta på något kul i helgen innan skolan börjar. När man är lite begränsad så är det svårt. Det har dessutom regnat nästan hela helgen också. Till slut tog vi en sväng till Medevi jaktmässan med barnen. Vi var där förra året också och det var väldigt uppskattat. Vi trotsade vädergudarna och det var det flera som hade gjort. Trots att det regnade så var det faktiskt väldigt många besökare. Lite frisk luft och regn kan väl inte skada.

Nu måste jag komma i säng så jag inte försover mig första skoldagen. Visar er bilder från mässan imorgon. Och då ska jag berätta om något annat som kunde slutat väldigt illa.

Kram / Madeleine

25

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00