Nu är det officiellt höst! Eller? Och kudden ni verkligen vill ha!

Innehåller reklam

Då är det officiellt höst då?! Lilla L har dragit på sig en förkylning. Det rosslar i bröstet och hon har det jobbigt när hon ska äta. Utan nässug och koksalt så hade amningen varit hundra gånger jobbigare. Ja då måste det väl ändå vara höst nu va? Jag bävar för skolstarten imorgon, jag undrar hur lång tid det tar innan vi har flera sjuka barn hemma. Försöker vara positiv, såhär är det ju alltid när skolorna drar igång. Oundvikligt.

Jag älskar den här bilden på L och Micke, deras kontakt är så fin 💗 Första leendet gav hon sin pappa och det är han väldigt mallig över.

livia1

Fick tips om att göra om bbhugme kudden och forma den så L kom upp lite med ryggen. Så bra verkligen, den här kudden är en av alla ”must haves” när man väntar barn och har fått barn. Jag kunde inte sova utan den när jag var gravid.

livia10

Minns ni hur den såg ut? Om inte så kan ni en bild här nedan… Perfekt att lägga mellan benen, under magen eller bakom ryggen. Bästa kramkompisen när man väntar barn (sorry Micke 😂).

bbhugme2

Så kan man alltså göra om den till en slags kudde efteråt till bebisen. Eller om man vill använda den som amningskudde.

livia7

livia11

Är ni sugna på en sån här kudde så hittar dom HÄR! Jag skulle kunna tänka mig en till faktiskt, de andra barnen här hemma tycker också om kudden och brukar låna den om de ska titta på film i sängen.

livia8

I lördags skulle vi åkt till Stockholm på bröllop. Men med stor sorg så fick jag meddela att vi inte kunde komma. Vi kände att vi ville vara på hemmaplan ifall L skulle bli sämre. Faktum var att vi hade gjort oss iordning, och var på väg att åka men sen ångrade oss. Typiskt att det ska komma förhinder, men vi får ta igen det och fira bröllopsparet på något annat sätt längre fram. Jag kunde i alla fall uppdatera mig med lite bilder under deras hashtag på Instagram.

Istället för bröllop så blev det en lugn kväll hemma i soffan. Barnen ville att vi skulle hitta på något kul i helgen innan skolan börjar. När man är lite begränsad så är det svårt. Det har dessutom regnat nästan hela helgen också. Till slut tog vi en sväng till Medevi jaktmässan med barnen. Vi var där förra året också och det var väldigt uppskattat. Vi trotsade vädergudarna och det var det flera som hade gjort. Trots att det regnade så var det faktiskt väldigt många besökare. Lite frisk luft och regn kan väl inte skada.

Nu måste jag komma i säng så jag inte försover mig första skoldagen. Visar er bilder från mässan imorgon. Och då ska jag berätta om något annat som kunde slutat väldigt illa.

Kram / Madeleine

 

 1. MarieS skriver:

  Något som hänt? En veckas frånvaro och du skrev att du skulle skriva dagen efter😐En aning oroväckande

  1. Anette skriver:

   Maddes inlägg sedan hon fick barn är ju lätträknade, men hon förvarnade ju om det. Jag antar att man antingen gillar läget eller så söker man upp nya bloggare att följa och det finns ju hur många som helst som skriver bra och intressanta inlägg 🙂

   1. MarieS skriver:

    Japp, blir att söka upo andra roliga bloggar

  1. Hon har väl tröttnat på alla korkade människor och alla löjliga kommentarer. 🤪🤣😱

   1. Emilia skriver:

    Fast utlovar man ett inlägg ”imorgon” och det sedan går en vecka utan uppdatering så är det väl inte konstigt att folk undrar och reagerar? Bättre att inte lova saker om man inte är säker på att det blir så. Det är ju inte första gången.

 2. Karin skriver:

  Inte höst riktigt än som tur är. Grått och tråkigt inget trevligt o värre kommer när det blir vinter!! Hatar snö😕😟😤

 3. Ida skriver:

  Om man som jag är kommunalnställd får man ta semester, VAB eller föräldraledig om man inte jobbar.
  Hoppas det gäller er bloggare oxå!

  1. Är du Ida tillräckligt gammal för att få jobba? Denna kommentar KAN vara årets sjukaste😂😂😂

   1. Ida skriver:

    Okej
    Vill du förklara närmare
    Jobbar du inte? Du verkar inte veta hur det går till

 4. K skriver:

  Sitter här och småfnittrar åt kommentarerna. Så fort jag såg att du skrev LL så visste jag att det skulle bli diskussion om det långa namnet du inte orkar skriva ut. Och jag tänkte: ”Madde fattar att detta kommer sticka i folks ögon och skriver så ändå.”

  Så jag undrar: skriver du LL bara för att retas? Liiiiite? 😉😉 vore så kul i så fall! Sen kan man sitta runt middagsbordet och garva åt förutsägbara kommentarer. Det hade jag gjort i alla fall!

  Grattis till LL! 💕

  1. Ida skriver:

   Vart är det roliga?
   Att man har ett för långt namn till sitt barn?
   Vissa är lättroade..

  1. Ja du K, tror inte M skriver L för att reta sina följare, namnet är långt helt enkelt.

  1. Emilia skriver:

   Vilket fruktansvärt tråkigt liv du måste ha om du sitter vid middagsbordet med din familj och hånskrattar åt okända människors kommentarer. Typ sånt man kanske gjorde när man var 14.

   1. K skriver:

    Tvärt om har jag och min familj väldigt roliga och svamliga middagar med barnasinnet kvar! 😊 jag tycker att det är fantastiskt roligt att få vara 14!

    1. Nettan skriver:

     Då tycker jag synd om din gubbe och din familj med den humorn du har.

 5. Fia skriver:

  Nej.. det är inte höst ännu !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..